Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(Dzinte @ 2014 04 17, 08:01)
i google isivedziau kas tas "boxy", tai mano supratimu jam toli iki to biggrin.gif
https://www.google.l...r...366&bih=665

Va reali foto, is senos temos, vilmabu buvo ikelusi "2014 03 27, 20:56"
http://www.supermama...964790-550.html

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar cocoon didintas? Jei perku xs arba 2 dydi, 0 bus mazas ?
Atsakyti
Sveikos
sakykit imanoma pagauti SWINGA peach ar ryskios spalvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 16, 16:39)
Nera labai trumpas, nebent jus labai auksta:)
Man jis dengia liemeni. Labai tingiu eit rengtis. Bet grazuolis jis. Tikrai verta grauzt nagus, nes 50 litu ziauriai pigiai.

O tu XXS turi ar XS? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2014 04 17, 12:59)
Sveikos
sakykit imanoma pagauti SWINGA peach ar ryskios spalvos  blush2.gif

Peach senokai nemaciau...violetine lyg ir smezavo rolleyes.gif
Bet as nesu etatine sekeja, galejau ir nepastebet smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Visau jau temos nebeseku, darbais uzsivertusi.. ir net nuorodu nebetikrinu blush2.gif

Gal kas galetu man padeti susiorientuoti, kada Jcrew dabar pildo? T.y kada reikia tas nuorodas tikrinti? g.gif Taip noriu tunikos vienos, bet va jau praradau vilti ja is ko nors perpirkti, reik bandyti gaudyti paciai.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 04 17, 07:57)
Tik nedarykite klaidos su XXS, as jau padariau prisiskaiciusi jog BAISIAI didintas. Nera jis baisiai didintas tikrai. Siulyciau Jums imti XS, ir apie XXS isvis net negalvoti.
Papildyta:
Ziurint ka jus laikote trumpu, bus trumpesnis nei tippis tikrai.
XXS ilgis buvo 56 cm

Aciu labai uz patarimus! Labai malonu ir dziugu, kad visos cia dalinates patirtimi, patarimais ir nuomonemis! mirksiukas.gif 4u.gif
Dar klausimuks, ar verta ji dabar pirkt su extra -30%, ar, kaip jau kazkuri minejo, kad dar palaukt -40%? Bet ar yra tikimybe, kad bus tie 40%? g.gif Kiek pamenu, anksciau tik karta ar du per metus budavo. Nors ziuriu dabar j.crew nuolaidom dazniau palepina. bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites imeskit nuoroda tos pilkos jcrew suknutes su baltais kalnieriukais,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 17, 15:29)
Mergaites imeskit nuoroda tos pilkos jcrew suknutes su baltais kalnieriukais,aciu 4u.gif

https://www.jcrew.co...03346/03346.jsp
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2014 04 17, 13:09)
O tu XXS turi ar XS?  ax.gif

xxs mano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2014 04 17, 14:09)
Sveiki 4u.gif Visau jau temos nebeseku, darbais uzsivertusi.. ir net nuorodu nebetikrinu blush2.gif

Gal kas galetu man padeti susiorientuoti, kada Jcrew dabar pildo? T.y kada reikia tas nuorodas tikrinti? g.gif Taip noriu tunikos vienos, bet va jau praradau vilti ja is ko nors perpirkti, reik bandyti gaudyti paciai.

Kažkur apie 11.00 - 11.30 val.
Bet pastaruoju metu kažkaip ar tai nieko nėr, ar tas nusibodęs užrašas "sorry please return later" [tai būna ir neretrunini dažnai] doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 balandžio 2014 - 18:13
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 17, 16:29)

prasivalykite az pilna jusu melynake28 ax.gif ax.gif
Atsakyti