Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Sveikos,

gal kas turit tokią suknelę?
user posted image

žiūriu nemažai ją pardavinejančių: kas joms yra? padidintos, pamažintos? neprilipo? neatrodo kaip su maišu? gal kas turit ir galite pasidalinti įspūdžiais? ar realia foto įmesti? google ant žmogaus nerandu (išskyrus manekene smile.gif)

iš anksto ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 04 16, 09:27)
Sveikos,

gal kas turit tokią suknelę?

reali foto is interneto http://2.bp.blogspot...00/IMG_2105.jpg
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 16, 08:54)

ačiū
Įdomu, kaip dydžiai...
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 04 16, 10:56)
ačiū
Įdomu, kaip dydžiai...

raso gi prie parduodamu isparduotuveje matmenis
Atsakyti
Gal kas turite sita?
user posted image

Idomu, kodel ji taip daug kas parduoda? g.gif Reiktu kazko panasaus laisvalaikiui, bet gal kokybe kokia neaiski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 16, 13:48)
Gal kas turite sita?
user posted image

Idomu, kodel ji taip daug kas parduoda? g.gif Reiktu kazko panasaus laisvalaikiui, bet gal kokybe kokia neaiski ax.gif

turiu, man puikus jis, labai patenkita esu smile.gif Jis yra boxy toks truputi, taciau man tai patinka, o kokybe tikrai gera 4u.gif Turiu XS, manau daug kas su dydziu nepateike, nes jis didintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 04 16, 15:02)
turiu, man puikus jis, labai patenkita esu  smile.gif  Jis yra boxy toks truputi, taciau man tai patinka, o kokybe tikrai gera  4u.gif Turiu XS, manau daug kas su dydziu nepateike, nes jis didintas smile.gif

Geriau butumet rasiusi, kad baisus ir nekokybiskas doh.gif Dabar grauziuosi nagus, kad Skelbimu lentoj papigiaj praziopsojau lotuliukas.gif Nera trumpas jis? Ne tik tik su liemeniu?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 16, 14:22)
Geriau butumet rasiusi, kad baisus ir nekokybiskas doh.gif Dabar grauziuosi nagus, kad Skelbimu lentoj papigiaj praziopsojau lotuliukas.gif Nera trumpas jis? Ne tik tik su liemeniu?

Nera labai trumpas, nebent jus labai auksta:)
Man jis dengia liemeni. Labai tingiu eit rengtis. Bet grazuolis jis. Tikrai verta grauzt nagus, nes 50 litu ziauriai pigiai.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 16, 15:39)
Nera labai trumpas, nebent jus labai auksta:)
Man jis dengia liemeni. Labai tingiu eit rengtis. Bet grazuolis jis. Tikrai verta grauzt nagus, nes 50 litu ziauriai pigiai.

Oi ne, as zemauge ax.gif Reiskia reik ir man jo.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 16, 15:48)
Gal kas turite sita?
user posted image

O šviesaus tokio nei viena neturit? Kažin kaip gyvai ta spalva? Pilka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 04 16, 15:31)
O šviesaus tokio nei viena neturit? Kažin kaip gyvai ta spalva? Pilka?  g.gif

aha, ir aš jau apie šviesų svajoju. Nes tamsus prie vienų rūbų, o šviesus būtų prie kitų, tik lauksiu jam 40 % biggrin.gif Tik įdomu, ar tas šviesus ne į pilkumą? g.gif
Atsakyti
Čia kažkuri rodėsi su tamsiu, gražiai atrodo.
Atsakyti