Sveikos,
gal kas turit tokią suknelę?
žiūriu nemažai ją pardavinejančių: kas joms yra? padidintos, pamažintos? neprilipo? neatrodo kaip su maišu? gal kas turit ir galite pasidalinti įspūdžiais? ar realia foto įmesti? google ant žmogaus nerandu (išskyrus manekene )
iš anksto ačiū
QUOTE(cooliuke @ 2014 04 16, 09:27)
Sveikos,
reali foto is interneto http://2.bp.blogspot...00/IMG_2105.jpg
QUOTE(Dideja @ 2014 04 16, 08:54)
ačiū
Įdomu, kaip dydžiai...
QUOTE(cooliuke @ 2014 04 16, 10:56)
raso gi prie parduodamu isparduotuveje matmenis
Gal kas turite sita?
Idomu, kodel ji taip daug kas parduoda? Reiktu kazko panasaus laisvalaikiui, bet gal kokybe kokia neaiski
Idomu, kodel ji taip daug kas parduoda? Reiktu kazko panasaus laisvalaikiui, bet gal kokybe kokia neaiski
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 16, 13:48)
Gal kas turite sita?
turiu, man puikus jis, labai patenkita esu Jis yra boxy toks truputi, taciau man tai patinka, o kokybe tikrai gera Turiu XS, manau daug kas su dydziu nepateike, nes jis didintas
QUOTE(cereza @ 2014 04 16, 15:02)
turiu, man puikus jis, labai patenkita esu Jis yra boxy toks truputi, taciau man tai patinka, o kokybe tikrai gera Turiu XS, manau daug kas su dydziu nepateike, nes jis didintas
Geriau butumet rasiusi, kad baisus ir nekokybiskas Dabar grauziuosi nagus, kad Skelbimu lentoj papigiaj praziopsojau Nera trumpas jis? Ne tik tik su liemeniu?
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 16, 14:22)
Geriau butumet rasiusi, kad baisus ir nekokybiskas Dabar grauziuosi nagus, kad Skelbimu lentoj papigiaj praziopsojau Nera trumpas jis? Ne tik tik su liemeniu?
Nera labai trumpas, nebent jus labai auksta:)
Man jis dengia liemeni. Labai tingiu eit rengtis. Bet grazuolis jis. Tikrai verta grauzt nagus, nes 50 litu ziauriai pigiai.
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 16, 15:39)
Nera labai trumpas, nebent jus labai auksta:)
Man jis dengia liemeni. Labai tingiu eit rengtis. Bet grazuolis jis. Tikrai verta grauzt nagus, nes 50 litu ziauriai pigiai.
Oi ne, as zemauge Reiskia reik ir man jo.
QUOTE(zaRAza @ 2014 04 16, 15:48)
Gal kas turite sita?
O šviesaus tokio nei viena neturit? Kažin kaip gyvai ta spalva? Pilka?
QUOTE(Lopez @ 2014 04 16, 15:31)
O šviesaus tokio nei viena neturit? Kažin kaip gyvai ta spalva? Pilka?
aha, ir aš jau apie šviesų svajoju. Nes tamsus prie vienų rūbų, o šviesus būtų prie kitų, tik lauksiu jam 40 % Tik įdomu, ar tas šviesus ne į pilkumą?
Čia kažkuri rodėsi su tamsiu, gražiai atrodo.