Aktualu paskaityt
http://www.delfi.lt/...s.d?id=61955921
aciu
siandien ryte morkų ir obuolių sultys, dieną vynuogių ir obuolių sultys.
as vaisiiu neturejau snd
Ajira, o vynuoges irgi i sulciaspuade dedi? Ar cia pirktines sultys?
Kelinta diena "eina" apelsinai,ananasas,persikai,obuoliai,morkos..
Burokeliu bandziau(maisiau su apelsinu,morka)... Nu feee skonis... Zieve tiesiog pagrinde jauciasi.. Gal jo labai mazai reikia...
Burokeliu bandziau(maisiau su apelsinu,morka)... Nu feee skonis... Zieve tiesiog pagrinde jauciasi.. Gal jo labai mazai reikia...
QUOTE(Ethan @ 2014 09 25, 12:37)
as vaisiiu neturejau snd
taip vynuoges dedu i sulčiaspaudę, o pirktinių sulčių negeriu
Reiks ir man vynuoges issispaust pabandyt
QUOTE(*Gina @ 2014 09 25, 15:00)
Kelinta diena "eina" apelsinai,ananasas,persikai,obuoliai,morkos..
burokėlių sultys man irgi nelabai patinka, bet kartais su morkom per pusę pasidarau, o apelsinams būtina nulupti žievę, tada
Papildyta:
QUOTE(Ethan @ 2014 09 25, 15:20)
Reiks ir man vynuoges issispaust pabandyt
pabandyk patiks, tik aš ne vien vynuoges geriu, bet visada su kažkokiais vaisiais maišau, man taip skaniau
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 25, 16:24)
burokėlių sultys man irgi nelabai patinka, bet kartais su morkom per pusę pasidarau, o apelsinams būtina nulupti žievę, tada
O dar imanoma nenulupus spaust???
įmanoma kai kas ir spaudžia
nesupratau iš kur tada žievė jaučiasi, jeigu nulupat
nesupratau iš kur tada žievė jaučiasi, jeigu nulupat
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 25, 16:46)
Buroko zieve jauciasi,ne apelsino Toks matyt jau to buroko skonis.. Nebuvau niekad zalio ragavusi... Buroka aisku irgi nulupu,bet va vistiek kazkoks skonis ne koks... O mazius 3m.puikiai jas gere
QUOTE(*Gina @ 2014 09 25, 16:08)
Buroka aisku irgi nulupu,bet va vistiek kazkoks skonis ne koks... O mazius 3m.puikiai jas gere
Dėl burokėlių bandykit pirkti ne apvalius, o tuos pailgus. Man jų skonis beveik toks pat kaip ir morkų ir tikrai nėra specifinio skonio, kaip paprastuose.