Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(KasYra @ 2014 06 06, 21:27)
Na mums esme yra uz koki laikotarpi reiketu grazinti subsidija, jeigu nutraukiama sutartis?

Šiaip geriausia, kad pasiskambintumėte į darbo biržą ir pasiteirautumėte apie tas "baudas"... Tikrai bus aiškiau, nei supermamose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 06 05, 22:44)
Man jau antra pasalpa turetu priklausyti. Pries tai stovejau birzoj nuo 2012.18 iki 2014. 05.23 , tada issibraukiau ir vel uzsiregistravau 2014.05.27 , o 06.03  uzpildziau prasyma ismokai gauti

Ar vistiek mano atveju ismoka gauciau tik liepos menesi?

Pvz pirma ismoka man buvo priskaiciuota 2012.10.25 , o ja ismokejo 2012.11.14 , tiesa tada dar mokejo darbo birza.

Pasalpa pradeda skaiciuoti po 8 dienu nuo uzsiregistravimo,tad ja realiai skaiciuos nuo birzelio,o9 ismokes liepos menesi 20 d,nes mokama uz praeita menesi,o ne uz einama.
Atsakyti
Per kiek laiko reikia nueiti pas savo konsultante kai uzbaigiamas nedarbingumo pazymejimas (biuletenis)? Kazkur skaiciau kad per 3 darbo dienas bet neberandu.
Atsakyti
Sveiki,noreciau suzinoti..dirbu nuo rugpjucio 31d iki birzelio 23 (terminuota sutartis).Jei poto stosiu i DB ar bus kokia bedarbio pasalpa?Nes kazkaip skaiciau,jog maziausiai 18 men reikia,bet vat is darbo ne savo noru iseinu..Tai gal kazkaip kitaip yra..
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 06 10, 17:20)
Per kiek laiko reikia nueiti pas savo konsultante kai uzbaigiamas nedarbingumo pazymejimas (biuletenis)? Kazkur skaiciau kad per 3 darbo dienas bet neberandu.

Kiek zinau paskambint reikia,tada konsultante pasakys kada ateiti.
Per 3 d.d reikia pranesti apie tai,kad turit nedarbinguma.

QUOTE(vesta:6 @ 2014 06 10, 21:25)
Sveiki,noreciau suzinoti..dirbu nuo rugpjucio 31d iki birzelio 23 (terminuota sutartis).Jei poto stosiu i DB ar bus kokia bedarbio pasalpa?Nes kazkaip skaiciau,jog maziausiai 18 men reikia,bet vat is darbo ne savo noru iseinu..Tai gal kazkaip kitaip yra..

Terminuota sutartis,tad cia jau ir taip aisku,kad ne savo noru,bet ir jus neatleidzia,o tiesiog terminas baigiasi smile.gif bet deja,tai ne isimtis,tad stazas reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 06 10, 22:37)
Terminuota sutartis,tad cia jau ir taip aisku,kad ne savo noru,bet ir jus neatleidzia,o tiesiog terminas baigiasi smile.gif bet deja,tai ne isimtis,tad stazas reikalingas.

Mm..o tai kad studijuoju dar istestiniam ir vaika auginu,tai itakos ir ko gero netures?
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2014 06 10, 21:51)
Mm..o tai kad studijuoju dar istestiniam ir vaika auginu,tai itakos ir ko gero netures?

Vaikui jau 6 metai kaip matau,tai jau itakos neturi,nebent susirinks pas jus tas 18 men. stazo per paskutinius 3 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 birželio 2014 - 21:15
Gal klausimas siek tiek ne visai i tema, bet susijes ax.gif
Jei mama nedirba, o tetis dirba, ar gali tetis imti nedarbinguma slaugai, kai vaikutis suserga? Ar SoDra tokius atvejus seka ir kabinasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2014 06 12, 14:39)
Gal klausimas siek tiek ne visai i tema, bet susijes  ax.gif
Jei mama nedirba, o tetis dirba, ar gali tetis imti nedarbinguma slaugai, kai vaikutis suserga? Ar SoDra tokius atvejus seka ir kabinasi?  4u.gif

Gali imti,niekas neseka ir nesikabineja. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif jei as niekur nedirbus tik vaikuti auginus iki 2metu, tai cia skaitysis kaip stazas darbo birzoj? Dar laukiuosi antro ir jei istosiu tarkim si menesi ar gauciau pasalpa? man dekretas jau rugseji... ir ar birza gali siulyti darbus nesciai tarkim siuo atveju pagal konditeres specialybe? ar turetu siulyti tik lengvesnius darbus tinkancius nesciai?
Atsakyti
QUOTE(kristtule @ 2014 06 12, 19:52)
sveiki 4u.gif  jei as niekur nedirbus tik vaikuti auginus iki 2metu, tai cia skaitysis kaip stazas darbo birzoj? Dar laukiuosi antro ir jei istosiu tarkim si menesi ar gauciau pasalpa? man dekretas jau rugseji... ir ar birza gali siulyti darbus nesciai tarkim siuo atveju pagal konditeres specialybe? ar turetu siulyti tik lengvesnius darbus tinkancius nesciai?

Taip.
Taip.
Taip.
Ne,cia jau su darbdaviu reiketu tartis,kad duotu lengvesni darba.
Atsakyti
sveiki dar karta 4u.gif
iskilo kitas klausimas.. ar darbo birzai butina sakyti jog as nescia ar uztenka tik pries dekreta savaite ispeti apie tai kad nuo tos ir tos datos esu nestumo gimdymo atostogose?
Atsakyti