QUOTE(elingosmamyte @ 2014 06 03, 12:48)
NORIU DAR PAKLAUSTI,NORINT GAUT DEKRETINIUS REIK BUT ISDIRBUS 12 MEN PER DU METUS KAIP SUPRATAU.O AR IEINA TIE MENESIAI JEI STOVI BIRZOJ IR GAUNI IS JOS BEDARBIO PASALPA?ACIU
Taip.
o kiek reikia uzdirbti, kad gautum didziausia pasalpa? na nuo ko priklauso 650 lt pasalpa?
labukas norėčiau kad pasidalintumėte žiniomis ,gyvenu su vyru auginame 1,7m mergyte, tai pogi dar laukiuosi antro kinderiuko, nesenai vyras isidarbino legaliai ir jam ant popieriaus alga tik 400lt , darbo birža mano vyro darbdavui pasiulė kad padarytu ,kad jis darba susirado per birža, kad darbdaviui būtų mažesni mokesčiai. Na bet esminė mano mintis ar galiu papildomai dar tvarkytis soc. pašalpas jei musu pajamos per mėnesi tik 400lt+97lt už vaikuti.?
QUOTE(Kristina Juozaitiene @ 2014 06 04, 07:56)
labukas norėčiau kad pasidalintumėte žiniomis ,gyvenu su vyru auginame 1,7m mergyte, tai pogi dar laukiuosi antro kinderiuko, nesenai vyras isidarbino legaliai ir jam ant popieriaus alga tik 400lt , darbo birža mano vyro darbdavui pasiulė kad padarytu ,kad jis darba susirado per birža, kad darbdaviui būtų mažesni mokesčiai. Na bet esminė mano mintis ar galiu papildomai dar tvarkytis soc. pašalpas jei musu pajamos per mėnesi tik 400lt+97lt už vaikuti.?
Kaip supratau ,tai vyras isidarbino 0,5 etato,jei alga 400 Lt? Tai jam reikes vis tiek biržoje stoveti,jei jus tvarkysites soc.pašalpa.
sveikos
gal zinot kiek kartu galima atsisakyt darbo? priezastis dazniausia buna tokia kad netinka darbo laikas ir tiek
aciu
gal zinot kiek kartu galima atsisakyt darbo? priezastis dazniausia buna tokia kad netinka darbo laikas ir tiek
aciu
QUOTE(sigita @ 2009 01 23, 16:41)
Jei Jusu vaikai yra nepilnameciai, Jus turite medicinos draudima iki vaikai sulauks pilnametystes. Nesvarbu ar jus dirbanti ar bedarbe. tereikia nuvaziuoti i Ligoniu kasas Liauksmino gatveje, turekite vaiku gimimo liudijimus ir savo dokumenta. As irgi nedirbu, bet ir nestoviu birzoje, nuvaziavau ir dabar galiu eiti i poliklinika iki vyresniajam sueis 18metu.
Ši žinutė rašyta 2009 metais. Pakonsultuokite kas žinote, ar viskas kas parašyta dar tebegalioja?
QUOTE(Aronia @ 2014 06 04, 15:53)
Ši žinutė rašyta 2009 metais. Pakonsultuokite kas žinote, ar viskas kas parašyta dar tebegalioja?
Man regis ir dabar galioja.
Turiu klausima, jeigu asmuo esantis virs 50 metu yra idarbintas per darbo birza, puse algos birza moka pusmeti, taciau yra isdirbta tarkim 2 menesiai, ir tas zmogus nori nutraukti sutarti ir iseiti is sio darbo. Domina kokia dali uzmokescio reiketu grazinti DB nutraukiant sutarti? As tai isivaizduoju, jog nuo kiekvieno pradirbto menesio po puse algos, ar tikrai taip? Neteks sumoketi uz visa pusmeti?
QUOTE(KasYra @ 2014 06 04, 22:41)
Turiu klausima, jeigu asmuo esantis virs 50 metu yra idarbintas per darbo birza, puse algos birza moka pusmeti, taciau yra isdirbta tarkim 2 menesiai, ir tas zmogus nori nutraukti sutarti ir iseiti is sio darbo. Domina kokia dali uzmokescio reiketu grazinti DB nutraukiant sutarti? As tai isivaizduoju, jog nuo kiekvieno pradirbto menesio po puse algos, ar tikrai taip? Neteks sumoketi uz visa pusmeti?
Jei kalbat apie subsidijas įdarbinant, tai grąžinti algos nereikia darbuotojui, tačiau jis nuo išėjimo iš darbo dienos netenka teisės registruotis darbo biržoje pusę metų.
QUOTE(ingauk @ 2014 06 04, 11:54)
sveikos
aciu
aciu
Viena karta atsisakot ir braukia is birzos.
QUOTE(KasYra @ 2014 06 04, 22:41)
Kad grazint reikes tai faktas,bet kokia dali nepasakysiu,atrodo uz visa subsidijos laika,bet nesu 100% tikra.
QUOTE(*Selena* @ 2014 06 04, 18:03)
Man regis ir dabar galioja.
Taip, galioja. Pati esu susitvarkius ir dar gavau žodinį garantą, kad dabar galiu būti rami kol vaikui sueis 18m.