Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(uoga 3 @ 2014 05 20, 16:08)
Tai ,kad visada nuo 20 d mokedavo. g.gif

Kai sodra pereme bedarbio ismokos gavima,tai 20 d. yra ismokos diena.Kaip tik siandien visi gavo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 05 19, 11:21)
O jus taip ir stovit birzoj? Nes kad vel gaudineti,tai reikia is naujo registruotis ir turi buti vis dar 18 men. per paskutinius 3 metus stazo.
Si menesi tikrai negausit,nors ir naujai uzsiregistruosit,nes skaiciuoja nuo 8 dienos po uzsiregistravimo,o ismoka kita menesi.

Taip stoviu kolkas.
Siandien buvau birzoj ir man pasake, kad jau nebegausiu, nes siuo metu gaunas 17 men. stazo. Jei buciau ana menesi issibraukus ir prisirasius kaip suprantu buciau gavusi.

Bet as pati apskaiciuot nemoku, o noriu isitikint ar tikrai 17, gal dar netycia 18 gautusi sad.gif
Kai klausiau konsultantes ar reikia issibraukt tai sake ne, o dabar pas kita konsultante pasiklausiau pasirodo reikejo issibraukt, o nieks to nepasake, ir nuplauke pinigai : (
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 21 gegužės 2014 - 10:40
QUOTE(Kategoriška @ 2014 05 21, 11:38)
Taip stoviu kolkas.
Siandien buvau birzoj ir man pasake, kad jau nebegausiu, nes siuo metu gaunas 17 men. stazo.  Jei buciau ana menesi issibraukus ir prisirasius kaip suprantu buciau gavusi.

Bet as pati apskaiciuot nemoku, o noriu isitikint ar tikrai 17, gal dar netycia 18 gautusi sad.gif
Kai klausiau konsultantes ar reikia issibraukt tai sake ne, o dabar pas kita konsultante pasiklausiau pasirodo reikejo issibraukt, o nieks to nepasake, ir nuplauke pinigai : (

I sodra nueikit ir suzinosit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 05 21, 11:41)
I sodra nueikit ir suzinosit.

O sodra nomaliai sureaguos? Nes jie tai suinteresuoti neduoti.
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2014 05 21, 12:47)
O sodra nomaliai sureaguos? Nes jie tai suinteresuoti neduoti.

Nieks ten nesuinteresuotas neduoti smile.gif
Jus tik staza suzinosit ar turit reikiamo tikrai ar ne.
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Turiu klausimukų, kurie neramina.
Įsidarbinau į įmonę, jie manęs neinformavo, kad yra kenksmingas darbas sveikatai. Bedirbant pasigavau alergiją, kurią baigiu išsigydyti po 12 dienų biuletenyje.
Nežadu grįžti į tą įmonę. Bet žinau, kad jei atleis darbdavys dėl sveikatos sužalojimo, stojus į biržą, man ji mokės 6 mėn. Ar aš teisi?
P.S Pagal kokį straipsnį turi jie mane atleisti dėl sveikatos sužalojimo?
Alga mėn 1100 Lt. Kokia suma su biuleteniu ( kur darbdavys moka 2d. ) turi būti? Išdirbau 9 dienas . Slenkantis pas mus 3d.d 3d. laisva Per mėnesį gaunasi 15 d.d
Paskaičiavau, išvedus vidurki 660 Lt. O kaip su tomis 2d. biuletenio?

Įmonėje dirbu nuo 2014/04/15d

Širdingai dėkoju.
Atsakyti
sveiki turiu toki klausima,esu nescia ir stoviu darbo birzoje is darbo birzos gaunu bedarbio pasalpa,greit man dekretas man ydomu ar as kokius pinigelius gausiu isejusi i dekreta .aciu
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 05 30, 21:50)
sveiki turiu toki klausima,esu nescia ir stoviu darbo birzoje is darbo birzos gaunu bedarbio pasalpa,greit man dekretas man ydomu ar as kokius pinigelius gausiu isejusi i dekreta .aciu

Jeigu dar vis gaudinesit bedarbio ismoka,kai reikes eiti i dekreta,tai ji prasites iki dekreto pabaigos,o tada galesit sodroj rasyt prasyma del mot(tev) pasalpos,nes jeigu gaunat bedarbio ismoka,tai turit reikiamo stazo ir mot(tev) pasalpai is sodros.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 05 30, 22:39)
Jeigu dar vis gaudinesit bedarbio ismoka,kai reikes eiti i dekreta,tai ji prasites iki dekreto pabaigos,o tada galesit sodroj rasyt prasyma del mot(tev) pasalpos,nes jeigu gaunat bedarbio ismoka,tai turit reikiamo stazo ir mot(tev) pasalpai is sodros.

aciu kad taip greit atsakete,i dekreta iseinu liepa o bedarbio pasalpa man priklauso iki rugsejo ,o mot(tev)pasalpa cia skaitosi vienkartine 260 lt?
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 05 30, 23:10)
aciu kad taip greit atsakete,i dekreta iseinu liepa o bedarbio pasalpa man priklauso iki rugsejo ,o mot(tev)pasalpa cia skaitosi vienkartine 260 lt?

Ne smile.gif mot(tev) pasalpa moka sodra metus ar 2,ziurint kaip pasirinksit ja gaudinet.
260 lt yra vienkartine pasalpa nesciai is soc.centro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 31 gegužės 2014 - 08:22
sveikos, turiu viena klausimeli : stoviu darbo birzoje, drauge siulo eiti dirbti i darboviete kur ji dirba, nes finansininke susilauze kazka ir 3 menesiams biliotenyje bus. drauge siulo man eit bandyti darbintis 3 menesiams terminuotai darbo sutarciai. yra keleta prizasciu asmeniniu kodel nenoreciau eiti, bet is finansines puses labai naudinga nes alga tris menesius gauciau ir is darbo birzos gauciau pasalpa paskui kai atleistu. ar tiesa tai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2014 06 02, 14:57)
sveikos, turiu viena klausimeli : stoviu darbo birzoje, drauge siulo eiti dirbti i darboviete kur ji dirba, nes finansininke susilauze kazka ir 3 menesiams biliotenyje bus. drauge siulo man eit bandyti darbintis 3 menesiams terminuotai darbo sutarciai. yra keleta prizasciu asmeniniu kodel nenoreciau eiti, bet is finansines puses labai naudinga nes alga tris menesius gauciau ir is darbo birzos gauciau pasalpa paskui kai atleistu. ar tiesa tai?  4u.gif

O dabar gaunat bedarbio ismoka? Kiek menesiu jau?
Atsakyti