Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

laba diena reikia pagalbos unsure.gif esu idarbinta subsidijuojant darbo vieta, ir db tokia bedam kad direkotorius vis seka mane, stebi ir baugina kad nerimtai ziuriu i darbo vieta paprasius mamadieni isreze kad ieskos naujo darbuotojo kai nesutikau dirbti virsvalandziu uz dyka, nes graziai pasakiau kad turiu kt isipareigojimu-savo vaika pasiimti is darzelio ir negaliu ilgiau uztrukti tai db esu serganti ir bijau pasiimti biulioteni nes tikrai atleis...bet kilo klausimas kas bus jeigu jis mane atleis?? ar as galesiu stoti i DB ir gauti pasalpa? nes jeigu atleis ne del darbuotojo kaltes ir savo noru kiek skaiciau negaliu iseiti nes tuomet irgi negausiu ismoku?
kaip elgtis nes dirbu prie vaiku, o temperatura, gripas ir ju gaila uzkresiu ir save alinu...
Atsakyti
Buvau atleista vasario 23 d. išdirbau įmonėje 23 mėn. per kiek laiko reiktų kreiptis į darbo birža kad nenuplauktu bedarbio pašalpa tie puse metų. Kad nesakytų kad nera pajamų arba išdirbto stažo per paskutinius mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Sazi @ 2015 03 05, 14:00)
Buvau atleista vasario 23 d. išdirbau įmonėje 23 mėn. per kiek laiko reiktų kreiptis į darbo birža kad nenuplauktu bedarbio pašalpa tie puse metų. Kad nesakytų kad nera pajamų arba išdirbto stažo per paskutinius mėnesius.

Si menesi ir kreikites, nebent jums ismoketa yra iseitine, tai tada po tiek menesiu uz kiek yra ji ismoketa.
Papildyta:
QUOTE(smelynes @ 2015 03 05, 14:00)
laba diena reikia pagalbos  unsure.gif  esu idarbinta subsidijuojant darbo vieta, ir db tokia bedam kad direkotorius vis seka mane, stebi ir baugina kad nerimtai ziuriu i darbo vieta paprasius mamadieni isreze kad ieskos naujo darbuotojo kai nesutikau dirbti virsvalandziu uz dyka, nes graziai pasakiau kad turiu kt isipareigojimu-savo vaika pasiimti is darzelio ir negaliu ilgiau uztrukti tai db esu serganti ir bijau pasiimti biulioteni nes tikrai atleis...bet kilo klausimas kas bus jeigu jis mane atleis?? ar as galesiu stoti i DB ir gauti pasalpa? nes jeigu atleis ne del darbuotojo kaltes ir savo noru kiek skaiciau negaliu iseiti nes tuomet irgi negausiu ismoku?
kaip elgtis nes dirbu prie vaiku, o temperatura, gripas ir ju gaila uzkresiu ir save alinu...

Jus tik imkit greiciau nedarbinguma, o tai visus vaikus uzkresit.
Direktoriaus maziausiai reikia bijoti tokiu atveju, susergat, imat nedarbinguma, jis jus tik gazdina, nes kol subsidija nesibaige, jam neapsimoka jus atleisti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 03 05, 15:37)
Si menesi ir kreikites, nebent jums ismoketa yra iseitine, tai tada po tiek menesiu uz kiek yra ji ismoketa.

norėčiau kreiptis i DB rugsejo men. o iki rugsejo draudima per ligoniu kasas pasirupinti. Nes dabar nelabai galiu dirbti.
Bet jeigu nuplauks pinigeliai tai gal verciau registruotis.
Atsakyti
QUOTE(Sazi @ 2015 03 05, 16:46)
norėčiau kreiptis i DB rugsejo men. o iki rugsejo draudima per ligoniu kasas pasirupinti. Nes dabar nelabai galiu dirbti.
Bet jeigu nuplauks pinigeliai tai gal verciau registruotis.

Na jeigu 18 men. stazo per paskutinius 3 metus turesit, tai istojus gaudinesit, tik pasalpos vidurkis jau bus mazesne, nes iki rugsejo turesit 0 pajamas.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 04, 18:53)
Papildyta:

Tai gal ėjote į privatų kabinetą?

Tai kad ne,tik darbas pasirodo nemokamas,o už medžiagas reik mokėt 3 dantų traukimas ir vieno taisymas palengvino piniginę 115 litų,vuo teip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 03 05, 16:37)

Jus tik imkit greiciau nedarbinguma, o tai visus vaikus uzkresit.
Direktoriaus maziausiai reikia bijoti tokiu atveju, susergat, imat nedarbinguma, jis jus tik gazdina, nes kol subsidija nesibaige, jam neapsimoka jus atleisti.

o jeigu visgi sakys atleidziu nes tedirbu menesi tai netokia didele subsidiju suma ir grazinti reikes, bet as negaliu savo noru iseiti? nes nebegalesiu i darbo birza stoti?
Atsakyti
Ar galit kas pakomentuot apie tas subsidijas blush2.gif kokio jos dydzio, kam taikomos, kokie isipareigojimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smelynes @ 2015 03 06, 09:04)
o jeigu visgi sakys atleidziu nes tedirbu menesi tai netokia didele subsidiju suma ir grazinti reikes, bet as negaliu savo noru iseiti? nes nebegalesiu i darbo birza stoti?

Savo noru negalit, bet ir jis tada negales prasyti vel subsidijos, jeigu jus atleis.
Atsakyti
Jei isidarbini pusei etato uz puse minimimo nebemoka db pasalpos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 03 06, 13:34)
Jei isidarbini pusei etato uz puse minimimo nebemoka db pasalpos  g.gif

Kokios?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 03 06, 14:34)
Jei isidarbini pusei etato uz puse minimimo nebemoka db pasalpos  g.gif

Jeigu jus apie bedarbio ismoka, tai aisku, kad nemokes, nes jau busit ne bedarbe smile.gif
Atsakyti