Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(Furby's @ 2015 03 02, 10:18)
I DB uzsiregistruota 02.11, darbuotoja sake, kad pasalpos paskaiciavimus el. pastu atsius sodra. Iki siol nera. Kas paprotins per kiek laiko "skaiciuoja" ir kada moka?

Reikia prisijungti prie sodros puslapio ir kairei pusei bus "mano ismokos", ten ir bus paskaiciavimai.
Atsakyti
Laba diena, stoviu darbo biržoje 6mėn. ir šia savaitę sužinojau, kad laukiuosi. Kada pranešti darbo biržai? Sekantis vizitas kovo 12d. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga*** @ 2015 03 02, 10:48)
Laba diena, stoviu darbo biržoje 6mėn. ir šia savaitę sužinojau, kad laukiuosi. Kada pranešti darbo biržai? Sekantis vizitas kovo 12d. Ačiū

Kad ir pranesit kas is to g.gif o jei 6men gavot pasalpa tai darbinkites kuo greiciau nors pusei etato isejus i dekreta gausite minimalia ismoka, bet vis kazkas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 03 02, 11:51)
Kad ir pranesit kas is to  g.gif o jei 6men gavot pasalpa tai darbinkites kuo greiciau nors pusei etato isejus i dekreta gausite minimalia ismoka, bet vis kazkas  mirksiukas.gif

man nemoka darbo birža, bet vis tiek ar man pasakius "neišmes" iš jos? juk darbo kaip ir nebegaliu ieškoti, juk medicininės reikėtu
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Siandien labai nemiegojau, nes neramina toks klausimelis.... turiu du vaikus, vienam jau 4m su trupuciu kitam pusantru metuku. Esme tokia, kad kai pirmam vaikuciui suejo du metai ( nebemokejo pinigeliu) ir as tada istojau i darbo birza...gaudavau didziausia pasalpa. Veliau, budama darbo birzoje,pastojau, gavosi,kad isejau is dekreto i dekreta... niekur nedirbau. Dabar,kai mazajam sueis du metai, ir nebegausiu pinigeliu, ar istojus i DB gauciau kazkokia pasalpa ar ne? Gaila, neturiu kur padeti savo maziuko, pas mus i darzeli priima nuo 3m. Na gali trukti keliu menesiu, bet ne 2 metuku schmoll.gif mielai eiciau dyrbti, atsibodo namuos sitiek metu sedeti...
tai va, labai dekui uz atsakymus, nuraminsit mano neramia dusia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2015 03 02, 15:55)
Sveikutes  smile.gif  Siandien labai nemiegojau, nes neramina toks klausimelis.... turiu du vaikus, vienam jau 4m su trupuciu kitam pusantru metuku. Esme tokia, kad kai pirmam vaikuciui suejo du metai ( nebemokejo pinigeliu) ir as tada istojau i darbo birza...gaudavau didziausia pasalpa. Veliau, budama darbo birzoje,pastojau, gavosi,kad isejau is dekreto i dekreta... niekur nedirbau. Dabar,kai mazajam sueis du metai, ir nebegausiu pinigeliu, ar istojus i DB gauciau kazkokia pasalpa ar ne? Gaila, neturiu kur padeti savo maziuko, pas mus i darzeli priima nuo 3m. Na gali trukti keliu menesiu, bet ne 2 metuku  schmoll.gif  mielai eiciau dyrbti, atsibodo namuos sitiek metu sedeti...
tai va, labai dekui uz atsakymus, nuraminsit mano neramia dusia...  biggrin.gif

Gausit bedarbio ismoka, jeigu papuls supratinga konsultante, nesiulis darbu, kol negausit darzelio.
Atsakyti
Sveiki,ar teisybe,kad kas stovi DB nemokamas dantu taisymas? Ar man cia bizki meluoja?:-D
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 03 02, 17:24)
Gausit bedarbio ismoka, jeigu papuls supratinga konsultante, nesiulis darbu, kol negausit darzelio.

dekui, tikrai pasidare aiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 03 03, 10:10)
Sveiki,ar teisybe,kad kas stovi DB nemokamas dantu taisymas? Ar man cia bizki meluoja?:-D

Kaip kitur nežinau,bet Plungėj mokėjau
Atsakyti
Gal kas gali parasyti kaip yra kai isidarbinus dali mokesciu sumoka db. Kam tai taikoma ir kokia dalis ju sumokama?
Atsakyti
QUOTE(spinduliukėa @ 2015 03 03, 11:10)

Žinoma, kad TAIP, nes Jūs esate drausta, Jums priklauso VISI gydytojai NEMOKAMAI. Juk Jūsų šeimos klinika ar poliklinika ar ambulatorija turi nemokamus odontologus kažkur. Jūs mokėsite tik už medžiagas. Kaip mokate už kokį tyrimą. Ir ten pinigai nedideli (dantukas apie 10-20 Lt būna).
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2015 03 03, 13:48)
Kaip kitur nežinau,bet Plungėj mokėjau

Tai gal ėjote į privatų kabinetą?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 04, 18:53)
Žinoma, kad TAIP, nes Jūs esate drausta, Jums priklauso VISI gydytojai NEMOKAMAI. Juk Jūsų šeimos klinika ar poliklinika ar ambulatorija turi nemokamus odontologus kažkur. Jūs mokėsite tik už medžiagas. Kaip mokate už kokį tyrimą. Ir ten pinigai nedideli (dantukas apie 10-20 Lt būna).
Papildyta:

Tai gal ėjote į privatų kabinetą?

Tai moteris ir klause,ar mokamai ar nemokamai,jei uz medziagas moki,tai nesiskaito nemokamai. mirksiukas.gif
Atsakyti