Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

O sakykit, jei stosiu i DB ir prasysiu darbo 0,5 etato, ar gausiu sveikatos draudima? Nes girdejau kalbu, kad sveikatos draudimas priklauso tik ieskant darbo pilnu etatu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberta+: 20 vasario 2015 - 13:29
QUOTE(roberta+ @ 2015 02 20, 14:28)
O sakykit, jei stosiu i DB ir prasysiu darbo 0,5 etato, ar gausiu sveikatos draudima? Nes girdejau kalbu, kad sveikatos draudimas priklauso tik ieskant darbo pilnu etatu..

Busit soc.drausta, nesvarbu kokiu etatu dirbsit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 02 20, 14:33)
Busit soc.drausta, nesvarbu kokiu etatu dirbsit.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti del to perskaiciavimo DB registruota buvau nuo lapkricio 25d gaudavau 650lt db gavau 206eur (711lt) tai nuo ko priklauso ta pakelta suma, nes vienos raso 100 euru daugiau gavo kt virs 800lt...?

ir dar jeigu idarbinta pagal subsidijas ir db parase bandomaji laikotarpi 3men, jeigu atleistu po 3men, kaip su DB galiu stoti? nes jeigu atleista tai kaip ir ne svao noru isejus g.gif
Atsakyti
Sveiki, darbo sutartis nutraukta 2014-12-19, DB užsiregistravau 2014-12-22, šiandien gavau pirma ismoką, kazko perdaug mažą, pažiūrėjau SODROS puslapyj prisiregistravus, tai man išmokėto už laikotarpį nuo 2015-01-20 iki 2015-01-31.
Ar už pirmą mėnesį nemokama?
Atsakyti
QUOTE(Onute16 @ 2015 02 20, 22:25)
Sveiki, darbo sutartis nutraukta 2014-12-19, DB užsiregistravau 2014-12-22, šiandien gavau pirma ismoką, kazko perdaug mažą, pažiūrėjau SODROS puslapyj prisiregistravus, tai man išmokėto už laikotarpį nuo 2015-01-20 iki 2015-01-31.
Ar už pirmą mėnesį nemokama?

Gal iseitine gavote uz 1men iseidama g.gif
manau padidejimas priklauso nuo buvusio atlyginimo del to visom lb skirtingai padidejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 02 20, 21:45)
Gal iseitine gavote uz 1men iseidama  g.gif
manau padidejimas priklauso nuo buvusio atlyginimo del to visom lb skirtingai padidejo  4u.gif

Ne, ieitinės nagavu.
Atsakyti
Gal kas turite skaičiuoklę kokią kaip pašalpa apskaičiuojama?

Nes nesuprantu, kodėl gaudavai maksimumą, nes atlyginimas buvo didelis, o dabar netempia to maksimumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 21, 13:27)
Gal kas turite skaičiuoklę kokią kaip pašalpa apskaičiuojama?

Nes nesuprantu, kodėl gaudavai maksimumą, nes atlyginimas buvo didelis, o dabar netempia to maksimumo g.gif

Sodros puslapyje yra paskaičiavimai įeikite mano išmokos rodys jums visas priskirtas išmokas, paspauskite skyrimas ir matysite kaip ten viskas apskaičiuotas mirksiukas.gif aš iš po dekreto gavau 2 mėnesį, paskui jau sumažės mano išmoka apie 95 eur smile.gif
Atsakyti
laba diena, isidarbinau per DB ir zinau, kad gali finansuoti kazkiek tai keliones islaidas (kuro) i ka reiketu kreiptis?
darboviete apie 18km i viena puse, per savaite vaziuoju 4kartus

bet kt klausimas, dirbu per DB subsidijomis, kiek skaiciau istatyma, lyg ir negaliu gauti kompensacijos, jeigu yra darbo vieta isteigta subsidujomis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smelynes: 23 vasario 2015 - 11:57
laba diena,
gal galit atsakyt, jei gaunu iseitine uz 3 men. , tai darbo birza nemokes irgi 3 men pasalpos?
ir kiek laiko moka darbo birza?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amileta: 23 vasario 2015 - 17:45
QUOTE(amileta @ 2015 02 23, 18:38)
laba diena,
gal galit atsakyt, jei gaunu iseitine uz 3 men. , tai darbo birza nemokes irgi 3 men  pasalpos?
ir kiek laiko moka darbo birza?

Taip, nemokės. Registruokitės po trijų mėn. Nes tuos tris mėn Jūs drausta būsit.
Moka 6 mėn.
Atsakyti