Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(Trixsė @ 2015 02 19, 13:10)

O ant kiek padidejo?
Nes dabar paziurejau, tai ir pas mane jeigu isvers eurus i litus, tai 2-ms litais padidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 02 19, 13:07)
O ant kiek padidejo?
Nes dabar paziurejau, tai ir pas mane jeigu isvers eurus i litus, tai 2-ms litais padidejo smile.gif

nedaug ant 20lt tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2015 02 19, 15:03)
nedaug ant 20lt tik biggrin.gif

Idomiai tada jie cia perskaiciuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 02 19, 14:08)
Idomiai tada jie cia perskaiciuoja smile.gif

na juk padidinta pasalpa priklauso nuo turimo stazo ir gautos algos, juk nebutinai gausi ta didesne ismoka, ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 02 18, 13:58)
Ar kam nors perskaiciavo bedarbio ismoka, nes man ne.

Man 100 eurų padidejo, be 5 eurų maximali pas mane smile.gif Nuo lapkričio 18 d. esu bedarbė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edirga: 19 vasario 2015 - 16:47
Sveikos, gal kuri zinos ir pagelbes.

Auginu vaikiuka, jam 2.5m, pries jam gimstant buvau registruota darbo birzoje, vaikui gimus buvo liepta isstot is darbo birzos, jei neketinu ieskotis darbo. Oficialiai vaiko prieziuros atostogu kaip ir neisejau, nes pries tai niekur nedirbau, pinigu is niekur irgi negavau. Dabar vaikas eina i darzeli. Jei uzsiregistruociau darbo birzoje gauciau ismoka is karto ar tik po puses metu neradus darbo?
Atsakyti
QUOTE(vismaz @ 2015 02 19, 19:02)

Auginu vaikiuka, jam 2.5m, pries jam gimstant buvau registruota darbo birzoje, vaikui gimus buvo liepta isstot is darbo birzos, jei neketinu ieskotis darbo. Oficialiai vaiko prieziuros atostogu kaip ir neisejau, nes pries tai niekur nedirbau, pinigu is niekur irgi negavau. Dabar vaikas eina i darzeli. Jei uzsiregistruociau darbo birzoje gauciau ismoka is karto ar tik po puses metu neradus darbo?

Jei neturėjot pajamų tai ir išmoka nepriklauso smile.gif nebent socialinė pašalpa gal priklausytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2015 02 19, 19:32)
Jei neturėjot pajamų tai ir išmoka nepriklauso smile.gif nebent socialinė pašalpa gal priklausytų g.gif

Dekui 4u.gif Nes vienoje vietoje mane bande itikinti, kad tai, jog auginau vaika irgi tinka pasalpai gauti, bet kazkaip pati abejojau. Socialine taip, uzsiregistravus darbo birzoje jei pajamos neisnesa, tada moka.
Atsakyti
QUOTE(vismaz @ 2015 02 19, 19:02)

Skaiciuos iskart, nes vaiko auginimas ieina i staza.
Papildyta:
QUOTE(vismaz @ 2015 02 19, 19:57)
Dekui  4u.gif  Nes vienoje vietoje mane bande itikinti, kad tai, jog auginau vaika irgi tinka pasalpai gauti, bet kazkaip pati abejojau. Socialine taip, uzsiregistravus darbo birzoje jei pajamos neisnesa, tada moka.

Gausit jus bedarbio ismoka, ir teisingai kitoi temoi sake, nes vaiko auginimas ieina i staza, jau ne viena moteris gavo ir gauna.
Atsakyti
QUOTE(biach @ 2015 02 19, 12:58)
O kokius dokumentus reikia pristatyti apie darbą užsienyją? P45 forma ir viskas?

Užeikita į Eures kabinetą DB ir viską paaiškins, patys užklaus, jei ko reiks dar.

O kaip Jūs taip visos anksti gaunat pervedimus iš Sodros. Maniau, kad visiems 20 d. veda.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 20, 08:52)
Užeikita į Eures kabinetą DB ir viską paaiškins, patys užklaus, jei ko reiks dar.

O kaip Jūs taip visos anksti gaunat pervedimus iš Sodros. Maniau, kad visiems 20 d. veda.

gaunam 20d,bet per EGAS gali suzinot kiek priskaiciuota keliom dienom anksciau
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2015 02 20, 10:23)
gaunam 20d,bet per EGAS gali suzinot kiek priskaiciuota keliom dienom anksciau

Ačiū, radau. Man padidėjo 70 eurų. Buvo 650 Lt, dabar gaunasi 860 Lt. Tik keistai, nes maniau, kad jau mano atlyginimas tikrai turėtų maksimumą tempti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edirga @ 2015 02 19, 17:46)
Man 100 eurų padidejo, be 5 eurų maximali pas mane  smile.gif Nuo lapkričio 18 d. esu bedarbė

Gal ne paslaptis kiek gaudavote į rankas dirbdama?
Atsakyti