Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 13, 20:07)
Kurioj cia birzoj apsilankymas tik liepa?

Gi nares profili parasyta Vilnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2014 05 13, 15:05)
sveikutes 4u.gif
vakar buvau pas tarpininke pirma karta,ir per savo durna galva, pamirsau paklausti kada bus paskaiciuota pasalpa.gausiu si menesi,ar kita?nes pas tarpininke net liepos men doh.gif

Bet kažkaip nerealiai,kad gaunant pašalpa ,i birža tereikia po 2 men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 05 14, 09:06)
Bet kažkaip nerealiai,kad gaunant pašalpa ,i birža tereikia po 2 men. g.gif

kodel nerealiai? g.gif mano tarpininke atostogaus birzeli.(o del pasalpos nepaklausiau,ar bus skaiciujama doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2014 05 14, 09:45)
kodel nerealiai? g.gif mano tarpininke atostogaus birzeli.(o del pasalpos nepaklausiau,ar bus skaiciujama doh.gif )

Bent jau man taip nepasitaike ,kad gaunant pašalpa nereiketu 2 men eiti i birža.Jei atostogauja tarpininke,siunčia pas kita. g.gif Na nebent negauni pašalpos,tada buna ir 2 men tarpas.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 05 14, 09:53)
Bent jau man taip nepasitaike ,kad gaunant pašalpa nereiketu 2 men eiti i birža.Jei atostogauja tarpininke,siunčia pas kita. g.gif Na nebent negauni pašalpos,tada buna ir 2 men tarpas.

rasteli pasalpai priskaiciuoti turiu.reikes paskambint tarpininkej ar skaiciuosis.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2014 05 14, 10:33)
rasteli pasalpai priskaiciuoti turiu.reikes paskambint tarpininkej ar skaiciuosis.

TAi ,jei turite reikalinga staža,tai ir gausite. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,reikia patarimu,stoviu darbo birzoj,vien del soc.pasalpos(sunui suejo 3m ir liepe soc.stoti)pasakiau konsultantei kad atsistojau tik del soc.pasalpos,sake kad del jos manes nelaikys cia tikrai,sake nuo geguzes 30d prades siusti i darbus su rekomendacijomis,turiu 3 vaikus,du vaikai nelanko jokiu istaigu,bunam namie,ka man man toliau daryt?vaiku palikti neturiu kur,aukles samdytis ir neturiu uz ka,viena auginu vaikucius.gal zinot kur galeciau kreiptis?net soc.pasalpos nereikes atidirbineti,nes maziausias sunus buna namie su manimi.busiu labai dekinga,jei kazka patarsit.aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camil@: 15 gegužės 2014 - 08:48
QUOTE(camil@ @ 2014 05 15, 09:48)
sveikos,reikia patarimu,stoviu darbo birzoj,vien del soc.pasalpos(sunui suejo 3m ir liepe soc.stoti)pasakiau konsultantei kad atsistojau tik del soc.pasalpos,sake kad del jos manes nelaikys cia tikrai,sake nuo geguzes 30d prades siusti i darbus su rekomendacijomis,turiu  3 vaikus,du vaikai nelanko jokiu istaigu,bunam namie,ka man man  toliau daryt?vaiku palikti neturiu kur,aukles samdytis ir neturiu uz ka,viena auginu vaikucius.gal zinot kur galeciau kreiptis?net soc.pasalpos nereikes atidirbineti,nes maziausias sunus buna namie su manimi.busiu labai dekinga,jei kazka patarsit.aciu 4u.gif

O jiems mažiausiai rupi,kur jus vaikus desite.
Logiška,jei užsiregistravote DB,tai ieškote darbo ir vaikus turite kur palikti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2014 05 15, 09:48)
sveikos,reikia patarimu,stoviu darbo birzoj,vien del soc.pasalpos(sunui suejo 3m ir liepe soc.stoti)pasakiau konsultantei kad atsistojau tik del soc.pasalpos,sake kad del jos manes nelaikys cia tikrai,sake nuo geguzes 30d prades siusti i darbus su rekomendacijomis,turiu  3 vaikus,du vaikai nelanko jokiu istaigu,bunam namie,ka man man  toliau daryt?vaiku palikti neturiu kur,aukles samdytis ir neturiu uz ka,viena auginu vaikucius.gal zinot kur galeciau kreiptis?net soc.pasalpos nereikes atidirbineti,nes maziausias sunus buna namie su manimi.busiu labai dekinga,jei kazka patarsit.aciu 4u.gif

Tai o po kiek metu kitiems vaikams?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 05 15, 09:15)
Tai o po kiek metu kitiems vaikams?

7m dukrai,5m sunui,3m sunui:)as sakiau konsultantei kad liepe stoti soc.darbuotojos del soc.pasalpos.
Atsakyti
gal galit patarti,situacija tokia,vyras turi individualia veikla bet pajamu jokiu neturi,del mokslu buvo tik ji paimta,as stoviu birzoje,vaias vyresnis lanko darzeli jokiu konpensaciju neturime,maziukas 2 metu buna namuose,musu visos pajamos kolkas 149lt uz vaikus,ar yra galimybe gauti soc pasalpa?nezinau ar gausiu bedarbio ismoka
Atsakyti
QUOTE(camil@ @ 2014 05 15, 11:21)
7m dukrai,5m sunui,3m sunui:)as sakiau konsultantei kad liepe stoti soc.darbuotojos del soc.pasalpos.

Nei i mokykla dar neeina 7 metis,nei i darzeli kiti vaikai?
Papildyta:
QUOTE(Ievukinas @ 2014 05 15, 11:32)
gal galit patarti,situacija tokia,vyras turi individualia veikla bet pajamu jokiu neturi,del mokslu buvo tik ji paimta,as stoviu birzoje,vaias vyresnis lanko darzeli jokiu konpensaciju neturime,maziukas 2 metu buna namuose,musu visos pajamos kolkas 149lt uz vaikus,ar yra galimybe gauti soc pasalpa?nezinau ar gausiu bedarbio ismoka

Tegul vyras nutraukia IV,tada galesit eiti,nes kitaip prisikabins,kad reikia rodyti minimuma ir vistiek nieko negausit.
Atsakyti