Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

Mergaitės,toks klausimas įsidarbinus ketvirtadaliu etato,kaip su psd,ko gero vistiek reik biržoj būt užsiregistravus,kad būt pilnai drausta
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 05 02, 15:56)
Mergaitės,toks klausimas įsidarbinus ketvirtadaliu etato,kaip su psd,ko gero vistiek reik biržoj būt užsiregistravus,kad būt pilnai drausta

Nereikia,nebent gaunat soc.pasalpa.
Atsakyti
sveikos.situacija tokia:
parasiau prasyma iseiti is darbo pagal 128str,sodroj suzinojau,kad atleista pagal 127str.uzsiregistravau DB,pirmadieni einu pas tarpininke.tai manau,kad reikia perspeti apie tai g.gif(is darbdavio dar jokiu ismoku negavau.DGK sprendimas dar neisigaliojo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pultas: 07 gegužės 2014 - 14:05
laba diena mergaites, ar tesingos mano zinios

siuo metu esu vaiko prieziuros atostoge , joms pasibaigus, realiai kaip ir nebeturiu kur gryst, t.y. pagal tam tikras aplinkybes, gryzus iskart rasysiu prasyma del isejimo is darbo (firma nebankrotavus, bet algos veluoja po puse metu, dirbanciu beveik nebelike, imone laukia kol visi darbuotojais savo noru pabegs), stoju i birza..bet gaunu invalidumo pasalpa +- apie 600 lt, ar yra tikimybes, kad kol susirasiu nauja darbeli, as kazka gausiu is DB?nes mano ziniomis dvejos pasalpos negali but mokamos, tiksliau DB gales moketi kazkaip tik skirtuma kaip pvz:DB birza priskaiciuotu pasalpa 700 lt, mano invalidumas 600, to pasekoje DB primoketu iki pilnos laimes tik 100 lt, nusisneku ar nelabai, aciu kas apsvies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokce @ 2014 05 08, 20:43)
laba diena mergaites, ar tesingos mano zinios

siuo metu esu vaiko prieziuros atostoge , joms pasibaigus, realiai kaip ir nebeturiu kur gryst, t.y. pagal tam tikras aplinkybes, gryzus iskart rasysiu prasyma del isejimo is darbo (firma nebankrotavus, bet algos veluoja po puse metu, dirbanciu beveik nebelike, imone laukia kol visi darbuotojais savo noru pabegs), stoju i birza..bet gaunu invalidumo pasalpa +- apie 600 lt, ar yra tikimybes, kad kol susirasiu nauja darbeli, as kazka gausiu is DB?nes mano ziniomis dvejos pasalpos negali but mokamos, tiksliau DB gales moketi kazkaip tik skirtuma kaip pvz:DB birza priskaiciuotu pasalpa 700 lt, mano invalidumas 600, to pasekoje DB primoketu iki pilnos laimes tik 100 lt, nusisneku ar nelabai, aciu kas apsvies 4u.gif

Maximali bedarbio ismoka yra 650 lt,tad nuo jos ir minusokit neigalumo pensija.
Atsakyti
Nezinau ar cia papuoliau blush2.gif

Nestumo pradzioje isejau is darbo, prisiregistravau darbo birzoje, dabar beveik 27sav. laukiuosi, nuo kelintos savaites man reikia eiti ligoniu kasas?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 05 08, 19:59)
Maximali bedarbio ismoka yra 650 lt,tad nuo jos ir minusokit neigalumo pensija.

supratau 4u.gif tad neturint darbo, man netgi nera tikslingi registruotis DB?juk esu drausta, na nebent tIketis visgi darba susirasti per DB?
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kuria diena perveda bedarbio pasalpa? Tik po apsilankymo darbo birzoje? Nes praita menesi gavau tik 20 menesio diena. Nes siuo metu uz balandzio menesi nesu dar nieko gavusi.kazkaip maniau, kad praveda kiekvieno menesio (bent jau apie ) 10d.
Atsakyti
QUOTE(saullytia @ 2014 05 13, 11:37)
Sveikos, gal zinote kuria diena perveda bedarbio pasalpa? Tik po apsilankymo darbo birzoje? Nes praita menesi gavau tik 20 menesio diena. Nes siuo metu uz balandzio menesi nesu dar nieko gavusi.kazkaip maniau, kad praveda kiekvieno menesio (bent jau apie ) 10d.

20 diena ir moka bedarbio ismoka.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
vakar buvau pas tarpininke pirma karta,ir per savo durna galva, pamirsau paklausti kada bus paskaiciuota pasalpa.gausiu si menesi,ar kita?nes pas tarpininke net liepos men doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2014 05 13, 15:05)
sveikutes 4u.gif
vakar buvau pas tarpininke pirma karta,ir per savo durna galva, pamirsau paklausti kada bus paskaiciuota pasalpa.gausiu si menesi,ar kita?nes pas tarpininke net liepos men doh.gif

Kita menesi gausit 20 diena uz nepilna geguzes menesi.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2014 05 13, 15:05)
sveikutes 4u.gif

Kurioj cia birzoj apsilankymas tik liepa?
Atsakyti