Esu registruota darbo birzoje, kita savaite pradedu dirbti pagal darbo sutarti. Kazin, ar uztenka paskambinti i birza konsultantei ir pranesti, kad isidarbinai, ar reikia nunesti ten DS kopija?
QUOTE(GZA @ 2014 11 15, 21:03)
Esu registruota darbo birzoje, kita savaite pradedu dirbti pagal darbo sutarti. Kazin, ar uztenka paskambinti i birza konsultantei ir pranesti, kad isidarbinai, ar reikia nunesti ten DS kopija?
Viskas parasyta atmnintinei, kad reikia pranesti per 3 d.d ir atnesti darbo sutarti.
QUOTE(GZA @ 2014 11 15, 21:03)
reikia per TRIS dienas paskambinti ir prie progos nueiti pas savo tarpininkę su darbo sutartimi (jie pasidarys kopiją). Jei TAI nepadarysite, tai tel.pranešus apie įsidarbinimą, tai tas pats kaip nieko.
nepasirodysite - išbrauks iš DB sąrašų (man taip buvo)
laba ryta, ar turint IDV pažymą (smulkiai prekybai), bet nuo šiandien esu bedarbė, ar galima registruotis į DB? ar nebūtina?
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 17, 08:29)
laba ryta, ar turint IDV pažymą (smulkiai prekybai), bet nuo šiandien esu bedarbė, ar galima registruotis į DB? ar nebūtina?
Kaip norit, jeigu vien del draustumo, tai jus ir taip drausta, nes turit vaiku.
Sveiki, gal kas galite atsakyti- isejusi is darbo i DB uzsirasiau rugsejo 23 d. (uzsiregistravau internetu), pas paskirta konsultante ejau spalio 2 d., nuo kada pradeda skaiciuot, kad esu DB ( rugsejo 23 ar spalio 2 d.) ir ar ismoka gausiu si menesi jau uz visa spali? Nieko nesuprantu as apie DB taiykles ten
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 11 17, 12:36)
Kaip norit, jeigu vien del draustumo, tai jus ir taip drausta, nes turit vaiku.
iki 8m vaikuciui kol sueina draudimas skaitosi?
,,vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis vaiką iki 8 metų, taip pat vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis du ir daugiau nepilnamečių vaikų vaiko/vaikų gimimo liudijimus; ,,
tai jei seimoje auga du vaikuciai tai mama drausta iki vaiku pilnametystes??
QUOTE(bichter @ 2014 11 18, 14:15)
,,vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis vaiką iki 8 metų, taip pat vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis du ir daugiau nepilnamečių vaikų vaiko/vaikų gimimo liudijimus; ,,
Su vienu drausta iki 8 m. Tik būtina į ligonių kasas nueiti su vaiko gimimo liudijimu. Įtrauks į draustų sąrašą. O vat kaip su dviem vaikais nžn...
QUOTE(Kaiya @ 2014 11 18, 10:03)
Sveiki, gal kas galite atsakyti- isejusi is darbo i DB uzsirasiau rugsejo 23 d. (uzsiregistravau internetu), pas paskirta konsultante ejau spalio 2 d., nuo kada pradeda skaiciuot, kad esu DB ( rugsejo 23 ar spalio 2 d.) ir ar ismoka gausiu si menesi jau uz visa spali? Nieko nesuprantu as apie DB taiykles ten
Jūsų registracijos data 23,pašalpa pradeda skaičiuoti po aštuonių dienų,vadinasi spalis bus beveik visas
QUOTE(bichter @ 2014 11 18, 14:15)
Taip.
QUOTE(Kategoriška @ 2014 11 05, 22:47)
Siuo metu esu gavus kursus per darbo birza. Gaunu stipendija. Kursai baigiasi gruodzio gale. O sausi gausiu paskutine stipendija? Gal zinot kaip skaiciuos? Ar gausiu 3,5 karto maziau..?
Draugė baigė per DB floristikos kursus, ir turi 6 mėn dirbt pagal išmoktą kursų specialybę. kitu atveju turi grąžinti pinigus kuriuos mokėjo mokymosi laiku.
QUOTE(Lady Dy @ 2014 11 18, 15:19)
Jūsų registracijos data 23,pašalpa pradeda skaičiuoti po aštuonių dienų,vadinasi spalis bus beveik visas
Dekui uz atsakyma o kodel pradeda skaiciuot po 8 dienu? siaip del idomumo klausiu