Gal kas žino ir gali man atsakyti.. Man nedarbo socialinio draudimo išmoka paskirta 05.06. Kaip tik ryt 11.06 sueina šeši mėnesiai ir pašalpos jau nebegausiu. Ir dabar mąstau ar tos 6 lapkričio dienos man dar įsiskaičiuos ir už jas gausiu gruodį ar nebe?
Taip pat įdomu, jei ieškau darbo pagal specialybe (tik patirties neturiu) ar gali tarpininkė pradėti siūlyti darbą ne pagal spec.? T. y. ar po 6 mėn. pradeda išdavinėti rekomendacijas bet kur, nepaisant to, tinka man ar ne (ieškau pilno etato, o siūlo 0,5 ir t.t.), ir nepaisant to, kad aš pati neatitinku darbdavių reikalavimų..?
Ir dar vienas toks keistas dalykas..Niekaip nesuprantu, kodėl, jei paskirta išmoka yra 650lt, jau du menesius gaunu mažiau.. Pirmus mėnesius gavau normaliai po 650, o už 08 mėnesį gavau 628,29, o už 09 mėnesį - 624,12. Nu niekaip nesuprantu kodėl..
QUOTE(roberta+ @ 2014 11 05, 14:53)
Gal kas žino ir gali man atsakyti.. Man nedarbo socialinio draudimo išmoka paskirta 05.06. Kaip tik ryt 11.06 sueina šeši mėnesiai ir pašalpos jau nebegausiu. Ir dabar mąstau ar tos 6 lapkričio dienos man dar įsiskaičiuos ir už jas gausiu gruodį ar nebe?
Taip pat įdomu, jei ieškau darbo pagal specialybe (tik patirties neturiu) ar gali tarpininkė pradėti siūlyti darbą ne pagal spec.? T. y. ar po 6 mėn. pradeda išdavinėti rekomendacijas bet kur, nepaisant to, tinka man ar ne (ieškau pilno etato, o siūlo 0,5 ir t.t.), ir nepaisant to, kad aš pati neatitinku darbdavių reikalavimų..?
Ir dar vienas toks keistas dalykas..Niekaip nesuprantu, kodėl, jei paskirta išmoka yra 650lt, jau du menesius gaunu mažiau.. Pirmus mėnesius gavau normaliai po 650, o už 08 mėnesį gavau 628,29, o už 09 mėnesį - 624,12. Nu niekaip nesuprantu kodėl..
Jus si menesi gausit uz spalio menesi, paskutinis menuo jau bus 6, tad uz lapkriti jau nieko negausit.
Taip, gali.
Nes nuo 3 menesio ismoka mazeja.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 11 04, 16:58)
Taip, nuo 2015 metu padides bedarbio ismokos.
Kazka matyt ne taip nare isgirdo arba ne taip suprato
http://www.socmin.lt...kiene-9c3d.html
Kazka matyt ne taip nare isgirdo arba ne taip suprato
http://www.socmin.lt...kiene-9c3d.html
Siuo metu esu gavus kursus per darbo birza. Gaunu stipendija. Kursai baigiasi gruodzio gale. O sausi gausiu paskutine stipendija? Gal zinot kaip skaiciuos? Ar gausiu 3,5 karto maziau..?
QUOTE(oziarage @ 2014 11 04, 17:51)
Iš tiesų kažkada 2010 metais kai buvo pašalpa 1000
nesu net girdėjus, kad buvo tokia pašalpa
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 11 04, 17:58)
Taip, nuo 2015 metu padides bedarbio ismokos.
ech...neteks tikriausiai vėl pabūt bedarbe
sėkmės visoms
QUOTE(Kategoriška @ 2014 11 05, 21:47)
Siuo metu esu gavus kursus per darbo birza. Gaunu stipendija. Kursai baigiasi gruodzio gale. O sausi gausiu paskutine stipendija? Gal zinot kaip skaiciuos? Ar gausiu 3,5 karto maziau..?
Sausi gausit uz gruodi, tai turetu but tokia pati kokia ir gaunat.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 11 05, 21:13)
Jus si menesi gausit uz spalio menesi, paskutinis menuo jau bus 6, tad uz lapkriti jau nieko negausit.
Taip, gali.
Taip, gali.
O As manau kas uz tas 6 dienas tikrai gaus
QUOTE(lilget @ 2014 11 05, 22:38)
O As manau kas uz tas 6 dienas tikrai gaus
Tai bus jau 7 menuo , o moka tik uz 6 menesius. (05,06,07,08,09,10)
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 11 05, 22:42)
Tai bus jau 7 menuo , o moka tik uz 6 menesius. (05,06,07,08,09,10)
As kai istojau birzeli man mokejo ir uz birzeli ir uz gruodi tikuz tiek dienu kiek iejo i ta menesi
QUOTE(lilget @ 2014 11 05, 22:49)
As kai istojau birzeli man mokejo ir uz birzeli ir uz gruodi tikuz tiek dienu kiek iejo i ta menesi
Na gal as ir neteisi
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 11 05, 21:13)
O man pvz. niekas nemažėjo. Kaip už pirmą mėn gavau 650, taip ir už paskutinį 650.
QUOTE(oziarage @ 2014 11 09, 20:38)
O man pvz. niekas nemažėjo. Kaip už pirmą mėn gavau 650, taip ir už paskutinį 650.
Nes matyt alga buvo gera visa laika, virs 1000 lt, tai ir mokejo visa laika maximalia.
Sveiki, neseniai sužinojau, kad laukiuosi. Sakykit gal kas žinote, kaip tada su darbo birža? ar reikia jiems ten pranešti apie tai? ar kažkokią pažymą atnešti. Nes mane jau beveik priverstinai darbina, tiksliau siunčia į kursus, o aš jų net nespėsiu baigti per nėštumo laikotarpį, o ką jau kalbėti apie atidirbimą jų darbdaviams. Kaip man dabar elgtis tokioj situacijoj? nes dabar penktadienį turiu eiti ir pasakyti, kur įsidarbinu. Pasimetus labai esu, ir dar aišku ta žinia apie nėštumą pribloškė