Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

situacija tokia,viena auginu vaikucius, maziausia nuo rugsejo isleidau i darzeli,pati istojau i birza.konsultante kiek nueinu vis aiskina , kad grisciau vaikus augint nes prarandu darbo staza, bet cia paskaicius supratau, kad kol moka bedarbio pasalpa tai ir stazas skaiciuojasi, ar ne taip? vaikiukai mazi, serga ir biuleteni jau turejau, bet pati noriu dirbti ir ieskausi darbo, tik kad sunku ji rast, nes darbo laikas turi buti tol kol vaikai darzeli tai nuo 8 iki 5 o savaitgaliai laisvi. ar gali konsultante man siulyti darba kuriame nurodytas darbo laikas man netinka? jei iseisiu is birzos nebegausiu ir soc.pasalpos? ir del kompensaciju negalesiu tvarkytis nieko?
Atsakyti
2013 rugpjuti gavau paskutine išmoka ar įstodama lapkričio men į DB gausiu kokias išmokas jai yra 18men ar dar ne ir dar jai yra mažamečiai vaikai ir 4 ar yra BD taikomos kokios nors išlygos ar visiems vienodai skaičiuoja mažasis vaikutis 3men būtų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 13 spalio 2014 - 10:49
QUOTE(samantila @ 2014 10 13, 11:49)
2013 rugpjuti gavau paskutine išmoka ar įstodama lapkričio men į DB gausiu kokias išmokas jai yra 18men ar dar ne ir dar jai yra mažamečiai vaikai ir 4 ar yra BD taikomos kokios nors išlygos ar visiems vienodai skaičiuoja mažasis vaikutis 3men būtų ?

tai mano zinutes auksciau buvo praktiskai apie tai. Jei paskutine ismoka gavote jau daugiau nei pries metus, o stazas vis dar yra 18 men tai zinoma gausite ismokas , tik nezinau kokio dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 10 13, 01:32)
tai mano zinutes auksciau buvo praktiskai apie tai. Jei paskutine ismoka gavote jau daugiau nei pries metus, o stazas vis dar yra 18 men tai zinoma gausite ismokas , tik nezinau kokio dydzio  mirksiukas.gif

ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2014 10 13, 14:42)

Bet tai jus 3-ju menesiu vaika auginat, kam jums dabar birza, kad kas menesi su vaiku eiti pas tarpinine ir kad darbus siulitu, buna tokiu, kurie neziuri, kad esi su vaiku, jeigu atejei i birza, vadinasi reikia darbo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Iškilo klausimas apie LDB įstatymus, gal pagelbėsit? ax.gif

Žodžiu, paskmabino iš LDB ir sako, organizuojama darbo mugė dėl tokio ir tokio darbo. Leido pasigalvoti iki ryt ir pranešt, ar noriu ar ne. Tai vat, jei atsisakysiu dalyvauti mugėj, tai čia skaitosi, jog atsisakau darbo pasiūlymo ir išmes? ar kaip čia suprast g.gif Dėkinga Jums iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaičiau tema, bet atsakymo neradau smile.gif
šiuo metu esu motinystės atostogose iki 2 metu, mažoji išėjo į darželį, tuoj jai sueis 2 ir labai svarstau ka man daryt - ar nutraukt darbo sutartį ir stot į DB ( nes negaliu grįžt dėl sudėtingos situacijos įmonėj) ar imt iki 3 metu auginimo atostogos.
Mažoji serga ištisai, be to, vežioju pradinukus du savo - būreliai, mokykla -žodžiu į darba eit negaliu ir nenoriu biggrin.gif kaži, ar jie mane siuntinės labai (turiu magistra) ar paliks su tais vaikais ramybėj, ar čia jau nuo tarpininkės priklauso? nes jei bandys primygtinai įdarbint, jau geriau pasiliksiu iki 3 metu vaiko auginimo atostogose.
Gal kas susidūrėt? ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2014 10 15, 11:51)
paskaičiau tema, bet atsakymo neradau smile.gif
šiuo metu esu motinystės atostogose iki 2 metu, mažoji išėjo į darželį, tuoj jai sueis 2 ir labai svarstau ka man daryt - ar nutraukt darbo sutartį ir stot į DB ( nes negaliu grįžt dėl sudėtingos situacijos įmonėj) ar imt iki 3 metu auginimo atostogos.
Mažoji serga ištisai, be to, vežioju pradinukus du savo - būreliai, mokykla -žodžiu į darba eit negaliu ir nenoriu biggrin.gif kaži, ar jie mane siuntinės labai (turiu magistra) ar paliks su tais vaikais ramybėj, ar čia jau nuo tarpininkės priklauso? nes jei bandys  primygtinai įdarbint, jau geriau pasiliksiu iki 3 metu vaiko auginimo atostogose.
Gal kas susidūrėt? ačiū  4u.gif

Priklauso nuo tarpininkes.
Atsakyti
Sveiki . Turiu klausimą. Prieš pastojant stovėjau DB , darbo niekada neturėjau. Dabar vaikučiui 1m1mėn , jei eičiau į DB ar gaučiau kokias išmokas? ar skaičiavosi man stažas kol auginuosi vaikutį?
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2014 10 15, 15:17)
Sveiki . Turiu klausimą. Prieš pastojant stovėjau DB , darbo niekada neturėjau. Dabar vaikučiui 1m1mėn , jei eičiau į DB ar gaučiau kokias išmokas? ar skaičiavosi man stažas kol auginuosi vaikutį?

Bet dabar DB nestovit? Dar negautumete, reikia, kad vaikui butu bent 18 menesiu, tada priklausys bedarbio ismoka.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 10 15, 17:06)
Bet dabar DB nestovit? Dar negautumete, reikia, kad vaikui butu bent 18 menesiu, tada priklausys bedarbio ismoka.

prieš nėštumo galą išbraukė DB. Bet keista draugė ėjo užsirašyt į biržą kai vaikui nebuvo 18mėn o tik virš metukų , o situacija ta pati bedarbė bet jai pasakė kad būtumėt gavę išmoką bet kadangi tėtis buvo pirmus metus vaiko atostogose tai nieko negaus.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2014 10 15, 17:45)
prieš nėštumo galą išbraukė DB. Bet keista draugė ėjo užsirašyt į biržą kai vaikui nebuvo 18mėn o tik virš metukų , o situacija ta pati bedarbė bet jai pasakė kad būtumėt gavę išmoką bet kadangi tėtis buvo pirmus metus vaiko atostogose tai nieko negaus.

Matyt ne taip suprato jusu drauge smile.gif
Atsakyti