Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(lilget @ 2014 10 09, 15:42)
Jei paskutinė išmoka įplaukusi į sąskaita yra 2013 sausio 20d. tai kada galiu naujai registruotis naujai išmokai?

Ši išmoka buvo mokėta už gruodžio mėnesį tai gal jau nuo Sausio 2d galiu ar nuo tada kai įplaukė išmoka, kažkaip tamsus miškas man  doh.gif

Manau geriau sausi, bet ziures ar vis dar turesit 18 men. stazo per paskutinius 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 10 09, 15:51)
Manau geriau sausi, bet ziures ar vis dar turesit 18 men. stazo per paskutinius 3 metus.

sausi tai sausi, bet pradzioj ar gale, norėčiau žinoti kada tiksliai, nes kitaip galiu ir nebepapult su tais 18 mėn ax.gif
O gal skaičiuoti nuo tada kai įsirašiau +8d +6mėn? ar vistik įplaukų diena svarbi doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 09 spalio 2014 - 14:58
QUOTE(lilget @ 2014 10 09, 15:58)
sausi tai sausi, bet pradzioj ar gale, norėčiau žinoti kada tiksliai, nes kitaip galiu ir nebepapult su tais 18 mėn  ax.gif

Pradzioj.
Atsakyti
pasigilinau ir pamenu kad registravausi birzelio pirmoj pusej, liepa gavau puse ismokos tai iseitu kad gal net gruodi apie 20d blush2.gif , kazi kur man tiksliai suzynoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 10 09, 16:19)
pasigilinau ir pamenu kad registravausi birzelio pirmoj pusej, liepa gavau puse ismokos tai iseitu kad gal net gruodi apie 20d  blush2.gif , kazi kur man tiksliai suzynoti  g.gif

Na man į tą klausimą nei DB nei Sodroj nesugebėjo paaiškinti. Arba tiesiog nenorėjo smile.gif Bet man, kadangi pliusuos užsienio stažą ( nes pskutinis darbas LT su verslo liudijimu) tai nerizikavau anksciau nei, kad gavau paskutinę išmoką.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 09, 17:23)
Na man į tą klausimą nei DB nei Sodroj nesugebėjo paaiškinti. Arba tiesiog nenorėjo smile.gif Bet man, kadangi pliusuos užsienio stažą ( nes pskutinis darbas LT su verslo liudijimu) tai nerizikavau anksciau nei, kad gavau paskutinę išmoką.

as turiu rizikuoti nes man kitaip nebeiseis 18men doh.gif ir kaip taip susideliojo kad ant kortos stovi 1 menuo biggrin.gif eisiu gruodzio 8, nes pamenu 2013 birzelio 8 ejau tai turetu siaip nuo to ir skaiciuoti +8d, bet bus matyt 4u.gif meginsiu dar pazinciu paieskot, gal kas paiskins ax.gif
Atsakyti
Jeigu sakysim yra 17 mėnesių ir 20 dienų,apvalinsis,kaip pilnas mėnuo bus užskaitytas
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 10 09, 18:17)
Jeigu sakysim yra 17 mėnesių ir 20 dienų,apvalinsis,kaip pilnas mėnuo bus užskaitytas

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 10 09, 18:17)

Neapvalina, sesei neuzteko 2-ju dienu ir nieks nieko nesuapvalino, negavo bedarbio ismokos.
Atsakyti
Bent pernai apvalino,pas mane buvo 17 mėnesių ir 12 dienų,va tada ir negavau,nes aš pati jau buvau susiskaičiavus,kad man trūksta trijų dienų iki daugiau negu pusės mėnesio
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 10 09, 21:33)
Bent pernai apvalino,pas mane buvo 17 mėnesių ir 12 dienų,va tada ir negavau,nes aš pati jau buvau susiskaičiavus,kad man trūksta trijų dienų iki daugiau negu pusės mėnesio

Nezinau, sesei nieks neapvalino, nors like buvo 2-vi dienos.
Atsakyti
Merginos suzinojau ka norejau gal kam pravers
-registruotis galima po metu laiko iki paskaiciuotos ismoku dienos, o ne kai pervede suma. Kad aiskiau butu: ismoka paskaiciuota buvo iki gruodzio 20d. Sumoketa sausio 20 d. Registruotis vel galima gruodzio 12d + 8d ir vel tau mokes ismoka ( dienos paklaida galejau ivelt)
- Vilniaus darbo birza teigia kad jei 18 men sudato bent 16 d skaito kaip pilna menesi

SODRA visa informacija patvirtino 4u.gif
Jolanciuk matyt pas tavo sesute kazkas kitaip buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 10 spalio 2014 - 10:20