Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(kristtule @ 2014 08 08, 15:16)
tai as taip ar taip nebestociau i birza, o dar klausimas sake vadovei kad reikejo man nunest pazyma i birza jog esu nescia, bet kazkaip niekas neprase nieko ir nenesiau ir nesakiau niekam jog esu nescia, tai man ja dar nunest ar jau jiems nebereikes?

Tai o jus dar nepasalino is birzos?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 08 08, 16:53)
Tai o jus dar nepasalino is birzos?

kiek zinau ne, nes dar dokumentai is darbovietes ne visi sutbarkyti, pirmadieni su darboviete visus dokumentus sutvarkysim kaip turi but ir tada i birza uzsuksiu
Atsakyti
QUOTE(kristtule @ 2014 08 08, 17:36)
kiek zinau ne, nes dar dokumentai is darbovietes ne visi sutbarkyti, pirmadieni su darboviete visus dokumentus sutvarkysim kaip turi but ir tada i birza uzsuksiu

Jeigu neismes,tai galit pristatyti pazyma,jeigu ismes,tai jau nereikes.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 08 08, 15:14)
Ne draudima,o tiesiog 6 men. negalesit registruotis birzoj,jeigu turit vaiku,tai nuejus i lygoniu kasas draudima galios iki vaiku pilnametystes.

Iki kol vaikui sueis 8 metai. Iki pilnametystės draudžia, jei vaikas neįgalus.
Atsakyti
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 08 09, 21:08)
Iki kol vaikui sueis 8 metai. Iki pilnametystės draudžia, jei vaikas neįgalus.

O issiregistravus is birzos savo noru, ar reikia pranesti ligoniu kasoms del mano draustumo? Auginu mazamati vaika.
Atsakyti
QUOTE(enia @ 2014 08 11, 12:18)
O issiregistravus is birzos savo noru, ar reikia pranesti ligoniu kasoms del mano draustumo? Auginu mazamati vaika.

Taip, reikia kreiptis į ligonių kasas.
Atsakyti
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 08 11, 18:27)
Taip, reikia kreiptis į ligonių kasas.

O jeigu isregistruota is darbo birzos, nes gavai darba? Ar tada reikia pranesti ligoniu kasoms? Auginu vaika iki 8 metu.
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2014 08 12, 12:59)
O jeigu isregistruota is darbo birzos, nes gavai darba? Ar tada reikia pranesti ligoniu kasoms? Auginu vaika iki 8 metu.

Tada juk is algos atskaito,niekam nieko nereikia pranesineti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ar galima dalyvauti Bedarbių ir įspėtų apie atleidimą iš darbo darbingo amžiaus darbuotojų profesinio mokymo programoje antrą kartą?
Atsakyti
Sveiki.

1. Dirbu pagal birzos programa. Ar tiesa, kad programos metu birza turi kovot del darbuotojo, kad esant neteisybei galima rastu kreiptis i birza, iseinant is darbo palikti atsiliepimus apie darboviete ir vadova?

2. Jei nesibaigus programai iseiciau savo noru, berods pusmeti negaleciau registruotis darbo birzoje. Bet auginant mazus vaikus, tada reiktu kreiptis i ligoniu kasas.

3.Ir ar darboviete gali pasibaigus programai tiesiog atleisti darbuotoja, kaip netinkama, kad gauti vel kita is birzos "pigiau"?

aciu
Atsakyti
O isbuvus motinystes atostogose 2 metus, veliau iskart uzsiregitravus i birza, po 6 men. jeigu issiregistruoji ir netrukus prisiregistruoji vel, ar priklauso vel bedarbio pasalpa ? Darbo stazas nepertraukiamas virs 5 metu.
Atsakyti
QUOTE(enia @ 2014 08 19, 09:11)
O isbuvus motinystes atostogose 2 metus, veliau iskart uzsiregitravus i birza, po 6 men. jeigu issiregistruoji ir netrukus prisiregistruoji vel, ar priklauso vel bedarbio pasalpa ? Darbo stazas nepertraukiamas virs 5 metu.

Ne,pakartotinai skyria kai praeina 12 men. nuo paskutinio mokejimo.
Atsakyti