Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(RAPA @ 2014 07 23, 20:11)
oi matot kaip pas mane yra, esu ten jau nuo vasario mėn. kai buvau pastarajį kartą liepos pradžioje, sakė kad bus paskutinis mano apsilankymas rugpjūtį, nes pasibaigs "limitas" ir dar birželį gavau išmoką, o liepą jau nebe. todėl ir klausiu g.gif

Tai vasari uzsiregistravot i birza? kelinta diena?
Si menesi turejot gauti tikrai.Gal isidarbinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 liepos 2014 - 22:15
Sveiki,

norejau pasiteirauti, ar gali asmuo, kurio žmona turi 50a žemes sklypą (tai kartu turbut ir jo bendras turtas) registruotis darbo biržoje ir gauti išmoka? Ūkininko pažymėjimo neturi ir tos zemes nedirba... Ten tiesiog nenaudojama pieva...
Atsakyti
Sveiki,šiandien užsiregistravau į biržą. Paskutinį kartą buvau užsiregistravusi 2013 vasario 4, auginu vaiką iki 3 metukų. Norėjau paklausti, ar šiuo metu man priklausys kažkokia išmoka,ar siūlys tik darbą? specialybę turiu.
Atsakyti
gal kas zino.ar reikia dirbant puse etato registruotis i darbo birza? cia gal del npd girdejau tokias kalbas
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2014 08 07, 13:58)
gal kas zino.ar reikia dirbant puse etato registruotis i darbo birza? cia gal del npd  girdejau tokias kalbas

Tik jeigu gaunat soc.pasalpa arba kompensacijas.
Papildyta:
QUOTE(vaidute2006 @ 2014 08 05, 16:21)
Sveiki,šiandien užsiregistravau į biržą. Paskutinį kartą buvau užsiregistravusi 2013 vasario 4, auginu vaiką iki 3 metukų. Norėjau paklausti, ar šiuo metu man priklausys kažkokia išmoka,ar siūlys tik darbą? specialybę turiu.

Priklausys,jeigu vis dar turesit 18 men. stazo per paskutinius 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2014 08 05, 16:21)

turetu priklausyti. nes vaiko auginimas irgi skaiciuojasi i reikiama staza, ir metai jau praeja. man tokia pat situacija tai ismokas gaunu. darba gali siulit, bet jei mazylis nelanko darzeli tai ir tes kas menesi...
Atsakyti
Sveikos.as su tokiu klausimu..isejau vpa iki vaikui sueis 1 metai.po vpa planuoju registruotis i darbo birza.vaikucio i darzeli vesti dar neplanuoju.ar gauciau is darbo birzos bedarbio pasalpa?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2014 08 08, 14:18)
Sveikos.as su tokiu klausimu..isejau vpa iki vaikui sueis 1 metai.po vpa planuoju registruotis i darbo birza.vaikucio i darzeli vesti dar neplanuoju.ar gauciau is darbo birzos bedarbio pasalpa?
Aciu

Jei turesite reikiama staza,tai aisku,kad gausite ismoka.Bet tuo paciu ir darbus jums siulys.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 08 08, 12:21)
Jei turesite reikiama staza,tai aisku,kad gausite ismoka.Bet tuo paciu ir darbus jums siulys.

Kad darbo skelbimus perziurejus,graudu darosi,normaliu darbu visai nera,todel nelabai tikiu,kad ka pasiulys.Nebent pati susirasiu,kaip ne viena jau karta.O stazo tai lyg ir turiu pakankamai.
Atsakyti
Sveiki, dar klausiu del subsidijavimo, buvau isidarbinus per birza ir isejau is darbo pries savaite savo noru, bet siandien vadove paskambino ir sake kad taip gali panaikint draudima pusei metu. o dar perasysim kad atleidimas bendru sutarimu bus. tai nuo ko tas draudimas apskritai priklauso? gal man uzteks kad as vaiko prieziuros atostogas prasitesiu pirmo?
Atsakyti
QUOTE(kristtule @ 2014 08 08, 15:10)
Sveiki,  dar klausiu del subsidijavimo, buvau isidarbinus per birza ir isejau is darbo pries savaite savo noru, bet siandien vadove paskambino ir sake kad taip gali panaikint draudima pusei metu. o dar perasysim kad atleidimas bendru sutarimu bus. tai nuo ko tas draudimas apskritai priklauso? gal man uzteks kad as vaiko prieziuros atostogas prasitesiu pirmo?

Ne draudima,o tiesiog 6 men. negalesit registruotis birzoj,jeigu turit vaiku,tai nuejus i lygoniu kasas draudima galios iki vaiku pilnametystes.
Atsakyti
tai as taip ar taip nebestociau i birza, o dar klausimas sake vadovei kad reikejo man nunest pazyma i birza jog esu nescia, bet kazkaip niekas neprase nieko ir nenesiau ir nesakiau niekam jog esu nescia, tai man ja dar nunest ar jau jiems nebereikes?
Atsakyti