Sveikos,
penktadieni grisiu po vaiko auginimo atostogu (3 metu) i darba ir gausiu atleidimo lapeli. Gausiu 4 menesiu iseitine kompensacija.
1. Jei gerai supratau, jei is karto stoju i DB, tai bedarbio pasalpa (6 men.) gausiu tik po 4 menesiu (nes uz tiek laiko iseitine)?
2. Jei i DB stoju tik nuo rugsejo 1 d. (tik nuo tada sunus prades eiti i darzeli, iki tol neturiu, kur ji palikti), tai bedarbio pasalpa vis tiek gauciau? Ar istojimas i DB ne is karto po atleidimo niekaip neitakos pasalpos skyrimo?
Aciu, jei kuri atsakysite.
P.S. Ir nelabai su darbo birza susije, bet paklausiu. Sveikatos draudimas man galios iki liepos menesio pabaigos? Menesio pabaigoje tureciau eiti i Ligoniu kasas susitvarkyti draustuma, ar vos tik atleista?
Sveiki. Kada mazdaug ismoka bedarbio ismoka? Gal kas pastebejot tendencija ?
QUOTE(Kategoriška @ 2014 07 16, 15:00)
Sveiki. Kada mazdaug ismoka bedarbio ismoka? Gal kas pastebejot tendencija ?
20d
QUOTE(uoga 3 @ 2014 07 18, 11:50)
21 d.
aciu,tai vadinasi siandien pinigeliu nelaukt
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 07 18, 12:00)
aciu,tai vadinasi siandien pinigeliu nelaukt
Ko gero,kad ne,nors ka čia zinosi....
skambinau siandien i sodra,patikslino konsultante kad nedarbo socialinio draudimo ismokos bus pradetos moketi nuo liepos 21 dienos.
Mergikės, gavot bedarbio pašalpas? o ir prie bankomatų tuštoka
QUOTE(audryta @ 2014 07 09, 14:59)
mazdaug po 2sav gali i sodra skambint ir pasidomet ir nereikes menesio laukt
ankščiau dar sodroje suteigdavo info, o dabar jau reik savo id identifikuoti ir info telefonu nesuteikia. + skambutis ten su padidinto tarifo mokesčiu. bandžiau prisijungti pas juos puslapyje per mobilų parašą bet nepavyksta ir nesuprantu kodėl
QUOTE(RAPA @ 2014 07 23, 19:19)
Mergikės, gavot bedarbio pašalpas? o ir prie bankomatų tuštoka
Pirmadieni jau gavo.
Papildyta:
QUOTE(RAPA @ 2014 07 23, 20:01)
ankščiau dar sodroje suteigdavo info, o dabar jau reik savo id identifikuoti ir info telefonu nesuteikia. + skambutis ten su padidinto tarifo mokesčiu. bandžiau prisijungti pas juos puslapyje per mobilų parašą bet nepavyksta ir nesuprantu kodėl
Kada registravotes birzoj?
oi matot kaip pas mane yra, esu ten jau nuo vasario mėn. kai buvau pastarajį kartą liepos pradžioje, sakė kad bus paskutinis mano apsilankymas rugpjūtį, nes pasibaigs "limitas" ir dar birželį gavau išmoką, o liepą jau nebe. todėl ir klausiu