Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža - 16

QUOTE(kristtule @ 2014 06 23, 12:39)
sveiki dar karta 4u.gif
iskilo kitas klausimas.. ar darbo birzai butina sakyti jog as nescia ar uztenka tik pries dekreta savaite ispeti apie tai kad nuo tos ir tos datos esu nestumo gimdymo atostogose?

Sveiki, galite ir nesakyti, bet kas iš to..? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif norėjau paklausti, stoviu darbo biržoj nuo birželio pradžios.kada sužinosiu ar gausiu bedarbio pašalpą iš sodros?ar man el paštu turi ateiti pranešimas kad gausi ar ne?nes draugė gavo [pranešimą kad negaus, nors ji viena diena vėliau įstojo į biržą,o aš jokio pranešimo negavau
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 06 26, 10:37)
Sveikos smile.gif norėjau paklausti, stoviu darbo biržoj nuo birželio pradžios.kada sužinosiu ar gausiu bedarbio pašalpą iš sodros?ar man el paštu turi ateiti pranešimas kad gausi ar ne?nes draugė gavo [pranešimą kad negaus, nors ji viena diena vėliau įstojo į biržą,o aš jokio pranešimo negavau

Galit pati apsiskaičiuot ar gausit ar ne,jei per paskutinius 3 metus turit 18 mėnesių stažą,tai gausit,į tuos mėnesius įeina ir vaiko auginimo atostogos,biuleteniai,jei per tą laikotarpį iš darbo biržos gavot pašalpą
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 06 26, 09:50)
Galit pati apsiskaičiuot ar gausit ar ne,jei per paskutinius 3 metus turit 18 mėnesių stažą,tai gausit,į tuos mėnesius įeina ir vaiko auginimo atostogos,biuleteniai,jei per tą laikotarpį iš darbo biržos gavot pašalpą

stažo tai pakanka man,bet ne per visą stažą gavau išmokas..
Atsakyti
Sveiki,

norėjau pasitikslinti ar gerai suprantu tokią situaciją:

Darbo biržoje buvo prisiregistravęs žmogus 1,5 metų. Neseniai išsiregistravo savo noru (tiksliau patariamas tarpininkės/konsultantės)
Per paskutinius 36 mėn. turi 17 mėn drabo stažo + 6 mėn. bedarbio pašalpos

Kaip suprantu, dabar tas žmogus gali vėl stoti į darbo biržą ir jis vėl gaus pašalpą?

Būsiu dėkinga už atsakymą, ar tiesingai šiuos žmones informavo?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 06 27, 09:53)
Sveiki,
norėjau pasitikslinti ar gerai suprantu tokią situaciją:

Darbo biržoje buvo prisiregistravęs žmogus 1,5 metų. Neseniai išsiregistravo savo noru (tiksliau patariamas tarpininkės/konsultantės)
Per paskutinius 36 mėn. turi 17 mėn drabo stažo + 6 mėn. bedarbio pašalpos

Kaip suprantu, dabar tas žmogus gali vėl stoti į darbo biržą ir jis vėl gaus pašalpą?

Būsiu dėkinga už atsakymą, ar tiesingai šiuos žmones informavo?

Taip,nes kaip suprantu 12 men. jau praejo nuo paskutinio pasalpos mokejimo menesio.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 06 27, 09:00)
Taip,nes kaip suprantu 12 men. jau praejo nuo paskutinio pasalpos mokejimo menesio.

Taip, praėjo, dėkoju 4u.gif
Papildyta:
2013 m. liepos 17 d. buvo gauti paskutiniai 390 Lt. Kaip supratau tai yra pašalpa už 2013 m. birželio mėn. Vadinasi ankščiausiai registruotis galima eiti nuo 2014 m. liepos 1 d., kad būtų praėjęs 12 mėn laikotarpis. Taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burnickiene @ 2014 06 26, 10:37)

pranešimą siunčia tik tada, kai negauni, šiaip pasižiūrėkit egas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 06 27, 09:59)
pranešimą siunčia tik tada, kai negauni, šiaip pasižiūrėkit egas ax.gif

žiūrėjau ten,nieko ten nerašo man arba nemoku pasižiūrėt dėl tos bedarbio pašalpos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 06 27, 10:12)
Taip, praėjo, dėkoju  4u.gif
Papildyta:
2013 m. liepos 17 d. buvo gauti paskutiniai 390 Lt. Kaip supratau tai yra pašalpa už 2013 m. birželio mėn. Vadinasi ankščiausiai registruotis galima eiti nuo 2014 m. liepos 1 d., kad būtų praėjęs 12 mėn laikotarpis. Taip? smile.gif

Taip
Atsakyti
sveiki isejau pries savaite is darbo, kuriame dirbau 8 metus iskaitant ,aisku y tuos metus ir motinystes atostogas ,sakykit kaip iseini is darbo, per kieki laiko turiu prisiregistruot darbo birzoi ?ar gausiu pasalpa nors kaip gryzau is po motinystes atostagu praejo 3 metai ir per juos buvau ir ant bileteinio ?tikiuosi supratot mano klausyma:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esttrela @ 2014 07 01, 12:52)
sveiki isejau pries savaite is darbo, kuriame dirbau 8 metus iskaitant ,aisku y tuos metus ir motinystes atostogas ,sakykit kaip iseini is darbo, per kieki laiko turiu prisiregistruot darbo birzoi ?ar gausiu pasalpa nors kaip gryzau is po motinystes atostagu praejo 3 metai ir per juos buvau ir ant bileteinio ?tikiuosi supratot mano klausyma:) 4u.gif

Nera nustatyta per kiek,bet kuo greiciau tuo geriau,si menesi tai butinai turit stot.
Aisku gausit,gi stazo daugiau nei pakankama smile.gif
Atsakyti