QUOTE(vida777 @ 2016 09 14, 22:02)
jau ruosiames tas dulkes pilti, bet vel suabejojau kaip ir nuo ko jos sulips, kas ta risamoji medziaga?
Kokios frakcijos tos dulkes, smulkesnes uz smeli

?
stambesnes 1-5mm frakcija
gana nepigios jos manau, jog aprie ta pati kalbame Granito atsijos vadinasi.
Jos lygiai taip pat per laika issinesioja, kasmet reikia papildyt, o jei kokios zemes ar smeliuko patenka, tai irzoles auga. Betas visvien jas naudojau, nes kito pasirinkimo kaip ir visai nera
.
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 09 14, 22:18)
Tie akmenukai nuogrindai gal ir gražu, bet pas mane problema su paukščiais. Kasmet įsigudrina kregždės prisilipdyti lizdų, nepadeda nei valas, nei tinkliukas. O kai yra paukštelių , gi neardysiu. Humanizmas koks tai sukyla... Bet jau nudergia toje vietoje

Kol kas pas mane žvyras, nusemiu kelis kastuvus ir naujo papilu.. O kai bus akmenėliai ar trinkelės, tai nesugalvoju ką daryti.

Taigi, Mama Sandra, jeigu kaimas, tai ir sparnuoti draugai - nedraugai prisistatys.
jau buvo prisistate, terasos kampe susisuko lizdeli, bet paskui kazkokdel visus kregzdziukus ismete ir isskirido, vai kaip liudejau...bet daigiau nebeleisiu ten sukt
Papildyta:
QUOTE(Laura RK @ 2016 09 15, 09:46)
kurioj vietoj tavo kiemo albumas su tais medziais?
man labai rupi kaip tavo katalpos atrodo, pati domiuosi ar jas pirkt
Kita vertus, kadangi aplinka labai neformali, noriu naturalaus vaizdo: putinu, sermuksniu, jazminu, alyvu