Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

NA BET NURBANU ĮŽŪLUMAS DĖL ŽIEDO doh.gif , PROTAS NEIŠNEŠA.

IR LABAI LABAI GAILA MICHRIMACH, JI TAIP IR NETURĖJO LAIMĖS GYVENIME-MOTINA, PATI PASKENDUSI MYLIMOJO DĖMESY IR MEILĖJE, IŠTEKINO JĄ UŽ NEMYLIMO, ĮKALBĖJO PAVOGTI SPAUDĄ IŠ MUSTAFA. VYRAS IŠDUODA SU KITA. JI LIKO VIENA KAIP PIRŠTAS TAIP IR NEPATYRUSI TIKROS GYVENIMIŠKOS LAIMĖS.

IR VIS TIK, KOKIE TUŠTI IR NYKŪS NAMAI BE CHIUREM, JI TURĖJO LABAI DIDELĘ CHARIZMĄ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 08 gegužės 2014 - 20:24
QUOTE(Agrefa @ 2014 05 08, 22:13)
NA BET NURBANU ĮŽŪLUMAS DĖL ŽIEDO  doh.gif , PROTAS NEIŠNEŠA.

Tai jau tikrai doh.gif parazitė kokių reta. Hiurem žiedą, jos meilės simbolį- nukniso nuo mirusios doh.gif
Liūdna visa serija, Lala išdavikas, aš taip tikėjausi, kad jis palaiko Bajezidą. Žodžiu, liūdna istorija... Laukiu serialo pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 09, 07:49)
Liūdna visa serija, Lala išdavikas, aš taip tikėjausi, kad jis palaiko Bajezidą. Žodžiu, liūdna istorija... Laukiu serialo pabaigos.

Man ir anksčiau atrodė, kad lala nepalaiko Bajezido. bet man patiko kažkada anksčiau Nurbanu pasakyti žodžiai, kad jei lala išdavė Bajezidą, gali išduoti bet ką, ir Selimą, kad tokiu žmogumi nereikia tikėti.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Žiūrėjau serialą per BIG kaip išprotėjusi (čia šeimynos išsireiškimas biggrin.gif ) kiekvieną laisvą minutę, net ir valgyti darydama. Superinis, geriausias turbūt iš visų matytų. Bet.... gal kas jau išžiūrėjot iki galo? Taip tikėjausi pamatyti pabaigą, o pasirodo kad ten ne paskutinę serija unsure.gif
Gal žinote kur galima pažiūrėti paskutines serijas? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2014 05 10, 09:15)
Sveikos merginos  4u.gif
Žiūrėjau serialą per BIG kaip išprotėjusi (čia šeimynos išsireiškimas  biggrin.gif  ) kiekvieną laisvą minutę, net ir valgyti darydama. Superinis, geriausias turbūt iš visų matytų. Bet.... gal kas jau išžiūrėjot iki galo? Taip tikėjausi pamatyti pabaigą, o pasirodo kad ten ne paskutinę serija  unsure.gif
Gal žinote kur galima pažiūrėti paskutines serijas?  4u.gif

Tai, kad nėra dar tų paskutinių serijų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 05 10, 08:16)
Tai, kad nėra dar tų paskutinių serijų rolleyes.gif

nėra dar sukurtų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2014 05 10, 09:45)
nėra dar sukurtų?  doh.gif

Taigis lotuliukas.gif
As irgi ziuriu, jau bus metai tuoj smile.gif anais metais per 2 savaites paziurejau viska iki 100-tosios serijos, o dabar tradicija laukti kas sestadieni naujos serijos. Gaila...arteja pabaiga ir nelabai linksma, etc...
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2014 05 10, 09:15)
Sveikos merginos  4u.gif
Žiūrėjau serialą per BIG kaip išprotėjusi (čia šeimynos išsireiškimas  biggrin.gif  ) kiekvieną laisvą minutę, net ir valgyti darydama. Superinis, geriausias turbūt iš visų matytų. Bet.... gal kas jau išžiūrėjot iki galo? Taip tikėjausi pamatyti pabaigą, o pasirodo kad ten ne paskutinę serija  unsure.gif
Gal žinote kur galima pažiūrėti paskutines serijas?  4u.gif

nieko baisaus, apmazinsi tempa ziurejimo ir nebusi isprotejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2014 05 10, 18:44)
nieko baisaus, apmazinsi tempa ziurejimo ir nebusi isprotejusi  lotuliukas.gif

apmažinti nebėra kur, nes turbūt per mėnesį ar kiek daugiau pažiūrėjau visus 4 sezonus biggrin.gif vaikas mažas, keliasi anksti, o aš vis tiek 1 nakties vos atsiplėšdavau doh.gif ką gis, atostogos, reiškias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2014 05 10, 20:56)
apmažinti nebėra kur, nes turbūt per mėnesį ar kiek daugiau pažiūrėjau visus 4 sezonus  biggrin.gif vaikas mažas, keliasi anksti, o aš vis tiek 1 nakties vos atsiplėšdavau  doh.gif ką gis, atostogos, reiškias  biggrin.gif

maniskis jau rekia, kad jam nuo tu turku jau bloga lotuliukas.gif
dabar ziuriu dar seriala 'Kiuzey i Giuney' (nelabai isivazduoju, kaip lietuviskai parasyt) smile.gif
Atsakyti
na va, paziurejau ir as ramiai 135 serija, o tai per iseigines visi ant galvos sedi g.gif
kazkaip liudnai ziurisi, sitos serijos verysad.gif
Atsakyti
Šita istorija su žiedu tai tikriausiai serialo kūrybinės grupės "išmyslas", realiai gal to ir nebuvo g.gif Nors, istoriniai šaltiniai teigia, kad Nurbanu viešpatavo su savo Selimu dar ilgai, visgi linkėčiau , kad šita jos vagystė išlystu į dienos šviesą ir jai būtų kaip reikiant atriekta! mad.gif

Man labai gaila Michrimach... Vakar kaip tik peržiūrėjau ankstesnes serijas, kur ji sužino apie ištekinimą... Kaip ji raudojo, vargšė! Ir kaip Hurem liepė pasiaukoti jai dėl brolių! verysad.gif
Atsakyti