Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(ramune.v @ 2014 05 03, 13:21)
OI KAIP GRAZIAI PARASYTA... verysad.gif nemaciau dar, o jau liudna...neislauksiu per BIG, kur pasiziuret?

štai čia:
http://latino-serial...sem-yuzyil.html

Papildyta:
Matėt, jau yra anonsas 135 serijos

Na bet Nurbanu eina Chiurem pėdomis, o jei peržiūrėti 1-ąjį sezoną, ji tokia pat intrigantė, kaip ir Chiurem. Tik kažkodėl netikiu Nurbanu nuoširdžia ir tyra meile, na gal..... Nes Chiurm tikrai visa gyvenimą labai mylėjo Suleimaną.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 05 03, 14:56)

Na bet Nurbanu eina Chiurem pėdomis, o jei peržiūrėti 1-ąjį sezoną, ji tokia pat intrigantė, kaip ir Chiurem. Tik kažkodėl netikiu Nurbanu nuoširdžia ir tyra meile, na gal..... Nes Chiurm tikrai visa gyvenimą labai mylėjo Suleimaną.

zinok as irgi netikiu
o Chiurrem niekada nejo pries Suleimana, oi Nurbanu jau kelinta karta ji (Selima) pakiso
prisiminkit pries pora seriju, kai Chiurrem dar nesirgo, Suleimanas pasake, kad ji vienintele, kuri istikima man
Atsakyti
taip, Chiurem tikrai neisdave Suleimano ir visada labai ji mylejo ir gerbe.
Atsakyti
kodel ji nuejo ant ibrahimo kapo, kodel nenuejo ant hatidze , cia tipo atsiprasyt?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 05 04, 12:04)
kodel ji  nuejo ant ibrahimo kapo, kodel nenuejo ant hatidze , cia tipo atsiprasyt?

Padekojo Ibrahimui uz tai kad jo deka pateko pas sultona ir kad kuo daugiau jie pykosi tuo stipresne Chiurrem daresi.
Atsakyti
Tai ką rytoj žiūrėsime-Euroviziją ar Didingąjį amžių biggrin.gif?
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 05 07, 20:21)

Abu flirt.gif ir labai įdėmiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 05 03, 01:03)
Neverkiau, bet daug ks širdyje liko. Labai gražiai ir didingai išėjo Chiurem. Nuostabiai gražiai pastatyta serija. Bet nenorėčiau, kad dar ir kitą seriją rodytų verksmus, atsisveikinimus ir t.t. Norėtųsi, kad jau būtų apie tolimesnį likusiųjų  gyvenimą ir tik tarpais šmėsteltų priminimai apie ją..

Buvo graudu....cray.gif Šiaip tai šitie paskutiniai Suleimano ir Chiurem gyvenimo epizodai, tai kažkaip privertė susimąstyti apie tai, kad išties gyvenimas trumpas ir kartais per daug savo laiko išnaudojam galbūt nekenčiamam arba aplamai darbui, pykčiam, saviem asmeniniam interesam ir tarsi pamirštam šalia esančius mylimus žmones ir kai jau staiga kažkas nutinka tik tada suprantam kiek daug mes galėjom nuveikti su tais žmonėmis....Juk paskutiniu metu Suleimanas vis atstumdavo Chiurem, ir kai jau jam dašuto, kad tik ji jo ta atrama, bac....per vėlu unsure.gif Manau, tai pati žiauriausia gyvenimo pamoka....
Kaži kiek čia dar tų serijų liko, nes jau man tos brolių (ar greičiau jų žmonų) kvailos intrigos ir kai nebus Chiurem, erzina ir jau norisi pabaigos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 05 03, 02:53)

zoziu Percin suvaidino Meryem vaidmeni kaip dera, Suleimanas aukstumoj kaip visada, nenoriu ziureti jokiu karu, vaidu (realybej pakanka), noriu gedeti Chiurrem. vel ir vel. netiketai, nuosirdziai tas laiko sustojimas, tas Suleimano matymas, kadji mirsta, bet toliau skaitymas eiliu - stipru, itaigu... muzika aukstumoj, grazu, graziu nei tiketasi...
kaip Suleimanas ja vede paskutini karta i kambari, su kokia, meile, butu neses, bet jau negalejo , paciam skaudu del to buvo, bet vis tiek nepanese.
ieskojau to laisko nete, kur Suleimanas paskaite divanui po jos mirties, ten shedevras, neberadau. kas rasit, imeskit. cia ne is serialo,  o realus

Na, tikrai suvaidinta buvo tikrai super, jau net nekalbu apie muziką...Aplamai visa muzika filme tai kažkas tokio, o ypač lopšinė, kurią dainuodavo Chiurem, ją išgirdus net šiurpuliukai nubėga wub.gif
Va, tik ko man labiausiai pritrūko šiuose paskutiniuose epizoduose, tai tų gražių jaunystės meilės prisiminimų, kuriuos suvaidino Meryem, bet matyt todėl jų ir nerodė dėl aktorių pasikeitimo, bet man tų epizodų trūko.... ax.gif
Atsakyti
o gal parodys tų prisiminimų kai Suleimanas gedės jos. nes kol gyva buvo, gal ir nereiėjo tų prisiminimų, stengėsi gyventi šia diena
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 05 07, 19:21)

as uz didinga amziu su nosinaite biggrin.gif

QUOTE(bitemaja1 @ 2014 05 08, 01:20)
Va, tik ko man labiausiai pritrūko šiuose paskutiniuose epizoduose, tai tų gražių jaunystės meilės prisiminimų, kuriuos suvaidino Meryem, bet matyt todėl jų ir nerodė dėl aktorių pasikeitimo, bet man tų epizodų trūko.... ax.gif

va va, ir man truko tu prisiminimu, o lopsine tai ne tas zodis wub.gif
man dar lb patiko, kai ji pries isleisdama paskutini kvapa ir ta akimirka, kai viskas sustoja ir nuzvelgia visus, o siaip ir as noreciau taip mirti, kad mano mylimas zmogus ziuretu i mane, laikytu man uz rankos... rolleyes.gif
bet nublioviau as neblogai per sita serija tongue.gif
Atsakyti
JAU YRA 135 SERIJA, ŽIŪRIU
Atsakyti