Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

ko gero Bayezido mirtis ziauriausia buvo , noras vis riek Mustafa kazkaip labiau paliete, jau cia pripratau prie tu begaliniu mirciu.
Bet va Bayezido zodziai, ad istorijoje isliksi kaip alkoholikas ir bailys ar kazkas tokio, tikra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2014 06 09, 19:46)
ko gero Bayezido mirtis ziauriausia buvo , noras vis riek Mustafa kazkaip labiau paliete, jau cia pripratau prie tu begaliniu mirciu.
Bet va Bayezido zodziai, ad istorijoje isliksi kaip alkoholikas ir bailys ar kazkas tokio, tikra tiesa.

taip, ir as ta pati pakartojai, kad eis simtmeciai, o tie zodziai eis is kartos i karta-bailys ir alkoholikas,
Atsakyti
KIečiausia,kai pažiūrėjau 139 serijos 2-*rą anoso dalį biggrin.gif:D:D:D? Pažiūrėkit ir jūs biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 06 09, 23:51)
KIečiausia,kai pažiūrėjau 139 serijos 2-*rą anoso dalį biggrin.gif:D:D:D? Pažiūrėkit ir jūs  biggrin.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau įkelta tikroji139-ojo serijos 2-ra anonso dalis. O topinė dalis- 3-oji.
Atsakyti
paziurejau anonsa ir labai nepatiko. Ten daug metu i prieki persoko, kad net Mihrimah prazilo?
Na tai vis tik parodys kad Suleimanas mire savo paskutiniame zygyje..
Atsakyti
Aš dar nepažengusi taip toli. Pakomentuokite,kodėl jis nužudė Ibrahimą? Jis gailėjosi po to?
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2014 06 12, 09:17)
Aš dar nepažengusi taip toli. Pakomentuokite,kodėl jis nužudė Ibrahimą? Jis gailėjosi po to?

Ilgai iki to buvo eita, ne del vieno kažkokio poelgio, tiek pats Ibrahimas prisidirbęs buvo, tiek Hiurem žibalo į liepsną papylė. Aišku buvo tam tikro poelgiai, kurie jau galutinai supykdė Suleimaną. Gailėjosi po to labai, nuolat prisimindavo jį, bet labiau prisimindavo ir galvodavo apie abiejų jaunystę, kol Ibrahimas nebuvo toks pilnas puikybės.
Atsakyti
Peržiūrėjau 139 serijos santrauką, pavadintą "geriausi momentai:
http://latino-serial...sem-yuzyil.html

Manau, nežiūrėsiu pilnos serijos, visa esmę supratau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 06 13, 08:23)
Peržiūrėjau 139 serijos santrauką, pavadintą "geriausi momentai:
http://latino-serial...sem-yuzyil.html

Manau, nežiūrėsiu pilnos serijos, visa esmę supratau.

Aš irgi tik santrauką peržiūrėjau 4u.gif Bet kaip ''nesižiūri'' tos Selimo dukros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2014 06 13, 08:03)
Aš irgi tik santrauką peržiūrėjau 4u.gif Bet kaip ''nesižiūri'' tos Selimo dukros  doh.gif

Man ju motina nesiziurejo niekada,tai ir dukras tokias parinko.
Tokia jau neisvaizdi ziezula , fe...labai gaila Defne ir vaikuko, bet as pasielgus buciau taip pat...geriau mirti,nei vaika atiduoti mirciai
Atsakyti
siandiena pamaciau 140 serijos anonsa.Kas cia per ciudai?tai nesibaige tas serialas?ir kas ten mergina vaiksciojanti ir sedinti ant sosto?nieko nebesuprantu.Niekur nerandu jokios info.Butu labai faina kad ji pretestu.Ziureciau ir ziureciau visa gyvenima.
Atsakyti