o kur tu radai seriją su titrais? Nerandu su titrais.
Titrai tik pradžioje, todėl ir perbėgau... Dar yra 138 serijos santrauka, ale "geriausios filmo vietos" su RU titrais. Ten pat, latino...
o man lb didelis ydomumas praejo ziurejimo su Hiurem mirtim, kazkaip vis jos truksta man dabar tik dabar noris aisku daziuret, kaip ten kas ir kaip visa tai atvaizduos serialo kurejai
as jau irgi per daug prisiknaisiojau aplink ta ju istorija ir dabar irgi biski gailiuos, kam tiek domejaus dabar jau nebelendu, nors kartais noris ilyst vis pasiknisti, kaip ten kas, bet save stabdau, manau reikia daziureti seriala ramiai
istikruju serialo kurejai, didi darba sukure, lenkiu galva
as jau irgi per daug prisiknaisiojau aplink ta ju istorija ir dabar irgi biski gailiuos, kam tiek domejaus dabar jau nebelendu, nors kartais noris ilyst vis pasiknisti, kaip ten kas, bet save stabdau, manau reikia daziureti seriala ramiai
istikruju serialo kurejai, didi darba sukure, lenkiu galva
Pažiūrėjau FB ištrauką, tai net amo netekau. Negi Giulfem nužudys Sultoną
QUOTE(Alekto @ 2014 06 07, 07:21)
nuorada prasau duokit. Nu netikiu, kad taip butu!
QUOTE(Karas1433 @ 2014 06 07, 09:37)
anonso neziurejau, bet tikrai negaletu, nes Suleimanas mire zygyje net ne Turkijoj, jau tiek istorijos jie nesuklastotu
Kaip suprantu, kad ten anonsas 139 serijos. Matomai tik šiaip, kaip reklamoje intrigą padaro. Giulfem dusina Sultoną su pagalve.
QUOTE(Karas1433 @ 2014 06 07, 09:37)
http://velikolepniy-...pnogo-veka.html
QUOTE(Alekto @ 2014 06 07, 07:21)
Gal mintis buvo pačios Giulfem gyvenimo pabaigą parodyt...
138 serija žiauri Pasižiūrėjau tik ištraukas tos serijos ir užteks
Perziurejau visa 138 serija ,labai liudna o 139 serijoj turbut ir jo zmona nuzudys su maziuku,nes to ryzo moterele isake
Man regis Giulfem sultonas mirties bausme nubaus uz ta pasikesinima kazkas lyg rase is istorijos, kad jis ja irgi uzmuso