Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(Agrefa @ 2014 05 31, 21:48)
Norėtųsi, kad baigtųsi, kaip istorijos šaltiniai rašo-gėdinga Selimo mirtimi.

Sutinku! smile.gif
Atsakyti
Reginok, nu po kiekvienu zodziu galima pasirasyti.

seralas kuo toliau tuo labiau gryba pjauna. Baezidas, isvares pas Tochmaspa vel nekaltas avinelis, nu bozhe bozhe. Rustemo mirti suvaidins, kaip sava, mecete sau pats bus pasistates, istorijai tipo nepriestarauja. kad Mustafa nekaltas aniuolas buvo parodytas, tai jau zinom. tikrai ssvarbiausias sakinys cia tu istoriku komentare, kad serialu kurejai nesudare progos turkams dizdziuostis pries pasauli Osmanu imperija, ju didingiausias sultonas raganos ar pavaldiniu valdomas skystablauzdis , Chiurrem is viso niekas, Selimas paskutinis niekselis, zodziu baisu, ka norejo, ta parode, tegu dabar turi. gavo 2 milijardus ziurovu ir nesugebejo to isnaudoti savo valstybes labui.
o siaip gaila Bajezido aisku, taip kaip parodyta seriale, gaila Suleimano. sunku labai ziureti
Atsakyti
Panos matet 138 antra anonsa? verysad.gif Negaliu ziaurumu tu laiku atsistebeti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2014 06 03, 17:31)
Panos matet  138 antra anonsa?  verysad.gif  Negaliu ziaurumu tu laiku atsistebeti....  verysad.gif

Jau antras anonsas tai ziaurus.man isvis tos paskutines serijos akyse stovi.negaliu verysad.gif verysad.gif verysad.gif lotuliukas.gif
Skaiciau kad paskutinese serijosepasirodys dar nauju jaunu aktoriu, rodys murata ir jo zmona,tai reiskia ir suleimano mirti rodys ir gal net selimo....
Atsakyti
Įdomu, ar Selimo mirtis bus pavaizduota pagal istoriją doh.gif
Atsakyti
Pamatysim.
Bet sultonas butu pasigailejes bajezido.selimas suskis grynas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2014 06 03, 18:40)
.selimas suskis grynas. verysad.gif

Jo, čia tai tikrai. Laukiu, kad parodytų jo, persisprogusio, pačią gėdingiausią mirtį. Manau, kad taip ir bus pastatytas filmas.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 06 02, 04:34)
Reginok, nu po kiekvienu zodziu galima pasirasyti.

seralas kuo toliau tuo labiau gryba pjauna. Baezidas, isvares pas Tochmaspa vel nekaltas avinelis, nu  bozhe bozhe. Rustemo mirti suvaidins, kaip sava, mecete sau pats bus pasistates, istorijai tipo nepriestarauja. kad Mustafa nekaltas aniuolas buvo parodytas, tai jau zinom. tikrai ssvarbiausias sakinys cia tu istoriku komentare, kad serialu kurejai nesudare progos turkams dizdziuostis pries pasauli Osmanu imperija, ju didingiausias sultonas raganos ar pavaldiniu valdomas skystablauzdis , Chiurrem is viso niekas, Selimas paskutinis niekselis, zodziu baisu, ka norejo, ta parode, tegu dabar turi. gavo 2 milijardus ziurovu ir nesugebejo to isnaudoti savo valstybes labui.
o siaip gaila Bajezido aisku, taip kaip parodyta seriale, gaila Suleimano. sunku labai ziureti

Sveikutes 4u.gif
Man tai patinka sitas serialas. Uzskaitau viska. biggrin.gif Pakilimus ir nuopolius, maciau as meile tarp valdovo ir Chiurem, man tai super serialas. Kiek asaru as isliejus. biggrin.gif Kiekviena mirtis viskas isgyventa, nu super. Palaikiau Chiurem, ir isvis neisivaizduoju kaip galima ziureti si seriala ir nepalaikyti pagrindiniu aktoriu neizvelgt meiles tarp ju. unsure.gif Ai dar muzika labai jausminga ... vietoje ir laiku. smile.gif
Atsakyti
Idedu gal kam idomu bus nuotrauku :

http://instagram.com/p/o06kcqDOrZ/
http://instagram.com/p/op6N7LCuyG/
http://instagram.com/p/oTQbsjCKGz/
http://instagram.com/p/oiY0kMCQGL/

Jei kas naudojates Instagram, tai beveik visi pagrindiniai aktoriai cia turi savo asmenines anketas mirksiukas.gif
Atsakyti
man kas siane seriale nervuoja, kad del kiekvieno rimtesnio ivykio kyla noras pasigooglint ir patikrinti faktus. tai cia rodo juos tokius gerus, su morale, manau is tiesu anais laikais zude jie vienas kita del to sosto ir suleymanas tiek issilaike, nes sunus savo nuzude:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 06 birželio 2014 - 13:12
QUOTE(Aylin @ 2014 06 06, 13:11)
man kas siane seriale nervuoja, kad del kiekvieno rimtesnio ivykio kyla noras pasigooglint ir patikrinti faktus. tai cia rodo juos tokius gerus, su morale, manau is tiesu anais laikais zude jie vienas kita del to sosto ir suleymanas tiek issilaike, nes sunus savo nuzude:(

Pabandyki atsiriboti nuo istorijos ir žiūrėki jį kaip vaidybinį filmą. Kai jis baigsis, susiek su istorija, paskaitinėk.
Gailiuosi, kad domėjausi tikrove ir knaisiuojausi po šaltinius filmo metu. Bet beveik pavyko atsiriboti nuo isorijos, tad man dabar vėl visai fainiai žiūrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 06 birželio 2014 - 13:28
Perbėgau per 138 seriją cray.gif
Supratau, jog Selimas iš baimės, kad sultonas su Bajezidu nesusitiktų VISKĄ dėl to padarė. Matyt suprato, kad broliui bus atleista...
Bet liko klausimas, o kaip su tuo paskutiniuoju sūneliu (Dafnes)? ir apskritai, kiek jų iš viso Bajezidas turėjo? Gal serialo kūrėjai jo išgabenimą į Bursą kaip viltį mums pateikti norėjo? Arba aš kažką kažkur praleidau... g.gif
Atsakyti