Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(Agrefa @ 2014 05 13, 20:06)
Na , istorija iki šiol kelia klausimą, ar taip viskas būtų buvę, jei būtų Mustafa sosto paveldėtoju. Jį labai mylėjo Džachangiras ir Bajezidas, Mustafa juos-taip pat. Netiesiogiai nužudžiusi Mustafa, Chiurem "nužudo" ir Džachangirą-puikiai pažinojo savo sūnų, bet vis tiek savo juodus darbus dirbo, nesustodama net dėl Džachangiro jausmų brolui Mustafa. Ji pati nusiuntė sūnų į kapus, o kitą sūnų atidavė sunaikinimui į Selimo rankas. Juk jos buvo viskas iš anksto suplanuota-sostas Selimui, mirtis-Mustafa. O kai suprato savo klaidas, išpirkti jas buvo per vėlu-traukinys jau buvo pajudėjęs.
Ir, visgi, Dievo lazda-rašoma, kad tapęs sosto pavedėtoju, Selimas buvo ir toliau bailys, nėjo į žygius, iššvaistė biuždetą ir mirė gėdinga mirtimi-prisiliuobęs paslydo ant grindų ir atsisveikino su pasauliu. Gėdingesnės mirties didingam pavedėtojui negali ir negalėjo būti...

Mustafa gal ir nebutu nieko dares broliams bet kiti salia jo esantys... prisiminkit Mechmeta.
Visi pyksta kad Hiurem pasalina Mustafa, bet uzmirsta kad Mahidevran padare ta pati jos sunui pirmoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 19 gegužės 2014 - 13:07
QUOTE(ramune.v @ 2014 05 19, 13:04)
Mustafa gal ir nebutu nieko dares broliams bet kiti salia jo esantys... prisiminkit Mechmeta.
Visi pyksta kad Hiurem pasalina Mustafa, bet uzmirsta kad Mahidevran padare ta pati jos sunui pirmoji.

Bet Chiurem pirmoji pradėjo "ėsti" Mustafa unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 05 19, 14:48)
Bet Chiurem pirmoji pradėjo "ėsti" Mustafa  unsure.gif .

esti viena, zudyti - kita. Ede ji jau senai, bet nieko iki tol nedare.
Ede ir Ibrahima, bet kelis syk siule taikytis, tik tas nesutiko, tyciojosi is tokio pasiulymo. Pabaiga jo aiski.
O kai jai neesant taip gudriai buvo susargdintas ir nuzudytas jos vaikas, tai ir prasidejo.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 05 20, 14:59)
esti viena, zudyti - kita. Ede ji jau senai, bet nieko iki tol nedare.
Ede ir Ibrahima, bet kelis syk siule taikytis, tik tas nesutiko, tyciojosi is tokio pasiulymo. Pabaiga jo aiski.
O kai jai neesant taip gudriai buvo susargdintas ir nuzudytas jos vaikas, tai ir prasidejo.

Jinai Mustafa nekentė vos ne nuo jo vaikystės. Bandė nunuodytd, bet nepavyko. Visada kėlė intrigas (istorinai šaltiniai tą teigia), nes tokai esybė buvo jos.
Atsakyti
136 serija jau yra! http://latino-serial...sem-yuzyil.html
tik titrai iki pusės filmo... be jų žvilgtelėjau... Nurbanu nekenčiu! verysad.gif
ir 137 anonsas... toks liūdnas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 22 gegužės 2014 - 17:37
as nesuprantu, kur anonse rodo kad i Bajezida sove stere, kas ja paleido? IS pradziu galvojau kad Suleimanas, bet ne jis, nes rodo kad jam pranesa kad bajezidas mire.
O kaip man Selimas nepatinka, ta jo Nurbga Nur pavoge Valides zieda, selimas tikrai tai suprato ir jai nieko nepasake ir nepadare, o Fakrije uzdare i kamera. sad.gif Siap Fakrije irgi nesamone padare, juk is pradziu ji buvo tokia kieteke, mokejo zudyti ir apsiginti, o dabar numete durkla ir ji pasieme Nurbanu. Nu zodziu, nebutu filmas, tai butu senai jai perpjauta gerkle uzuot kalbejus ir grasinus doh.gif
Atsakyti
Ai, jau apskritai as laukiu pabaigos ir tiek, man jau norisi, kad filmas baigtusi.
Pasikartosiu-gailiuosi, kad ziuredama filma isanalizavau istorija sia pagal faktus. Man zymiai skaniau ziurejosi, kai nezinojau, kas ir kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 05 24, 23:43)
Ai, jau apskritai as laukiu pabaigos ir tiek, man jau norisi, kad filmas baigtusi.
Pasikartosiu-gailiuosi, kad ziuredama filma isanalizavau istorija sia pagal faktus. Man zymiai skaniau ziurejosi, kai nezinojau, kas ir kaip bus.

Na su tuo tai sutinku, nes norejosi kad atitiktu faktus, kurie ir taip buvo dramatiski. Man nesvarbu kad pvz eunuchai budavo juodaodziai, o siumbulis irk iti ne. Tokie faktai man negadina nieko. Bet tokie dinastijos drastiski ivykiai buvo ir taip dramatiski ir tinkantys filmui, nereikejo tiek burti "is delno" schmoll.gif

ps. Paziurejau 137 serijos 2anonsa, Rustema nuzodo ir kaip ankstesni viziri pasmaugia su virvele. Vau. To nesitikejau. Apskritai tai mazai apie ji galvojau smile.gif

O dabar einu 136 serija rusu kalba ziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2014 05 25, 17:59)
ps. Paziurejau 137 serijos 2anonsa, Rustema nuzodo ir kaip ankstesni viziri pasmaugia su virvele. Vau. To nesitikejau. Apskritai tai mazai apie ji galvojau smile.gif

O dabar einu 136 serija rusu kalba ziureti  4u.gif

Tai dar neaišku ar nužudo...
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2014 05 25, 19:31)
Tai dar neaišku ar nužudo...

Na tikrai, neaisku. As cia taip drasiai savo jausma isreiskiau, bet labai tiketina nes jis juk isdave Bajazida.
Gaila kad Suleimanas taip Selima palaiko, nors man jo natura vyriskesne, bet kaip zinoma buvo silpnas valstybes sultonas. verysad.gif
Atsakyti
oj, sunku jau ziureti seriala.
siaip Rustemas tai savo mirtim turetu mirti, ale su jais ka cia zinosi. su ta mecete dabar, buvau skaiciusi, kad Michrimach ji taip mylejo, kad po mirties pastate jam meceta, cia jau dabar pats sau statosi. o palaidotas Rustemas seimos sklepe, ne kaip isdavikas, sito jau net Savdzi paneigti negali
Atsakyti
Kažin, ar nužudys. Na bus matyt smile.gif.
Atsakyti