Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(tyli_audra @ 2014 04 29, 14:50)
sveikos, o kiek laiko užtrunka tas BGT? Nežinau, ar visai dienai iš darbo išsiprašyti, ar užteks iki pietų. Aš užsirašiau 9 val. laikyti

Trunka iki 2 val.
Atsakyti
Uzteks iki pietu smile.gif
Atsakyti
help.gif
Buvau pateikus privačių interesų deklaraciją prieš gerus metus ir buvau rami, o dabar prireikė atnaujint ir neleidžia. Ką daryt jeigu šiuo metu nedirbu, ką rašyt prie darbovietės? Tuščių laukų neleidžia palikt, meta klaidą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 04 29, 15:50)
sveikos, o kiek laiko užtrunka tas BGT? Nežinau, ar visai dienai iš darbo išsiprašyti, ar užteks iki pietų. Aš užsirašiau 9 val. laikyti

uzteks iki pietu.
Atsakyti
Turiu klausimuką dėl valstybės tarnautojo stažo. Šiuo metu esu valstybės tarnautoja, tačiau siūlo darbą kitoje institucijoje pagal darbo sutartį, taigi mano kaip valstybes tarnautojos stažas nutrūktų. Tačiau toje kitoje institucijoje su laiku manyčiau pereisiu vėl į valstybės tarnautojas, taigi kaip tuo atveju būtų su stažu? Jis vėl prasidėtų nuo 0, ar sumuotųsi prie jau sukaupto (vis dėl to jau beveik 7 meteliai sukaupti...). Pagal įstatymą kaip ir suprasčiau kad sumuotųsi, bet nesu tikra...
Papildyta:
QUOTE(staile @ 2014 04 29, 19:45)
Uzteks iki pietu smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Stažas VT sumuojasi.
Atsakyti
kas klause ar per konkursus buna tokiu nsusijusiu su darbu klausimu. tai taip buna. pirma karta dalyvavau i vt vieta ir likau kiek nustebus. trys klausimai susije su darbu ir 6 ne. interpretacija vertinimui begaline. po konkurso kazkaip suabejojau labai skaidrumu, nes tokiam bet kuri gali pritemti.
kai dalyvavau pagal db konkursas vyko principu kaip i vt, ten klausimai buvo visi apskritai is darbo, kas man labai patiko. nesigilina niekas kiek tu vaiku turi, ir ka tu veiksi po 5 metu. man pasirode jis daug svaresnis.
Atsakyti
Gal kas dalyvavot vakarykščiam NMA konkurse Vilniuj? Dalyvavo minimum trys ''savos''. Na dėl šito nepriekaištauju, kiekvienas nori ir turi teisę pretenduot į geresnę poziciją.
Bet man pasirodė, kad pirma dalyvavusi ten ėjo tik dėl klausimų, nes išėjo už poros minučių, tai kaip supratau atsakiusi ''nežinau'' ir negavusi gero įvertinimo. O po to perdavė klausimus kitoms kolegėms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irrita: 01 gegužės 2014 - 17:44
QUOTE(Irrita @ 2014 05 01, 19:43)
Gal kas dalyvavot vakarykščiam NMA konkurse Vilniuj? Dalyvavo minimum trys ''savos''. Na dėl šito nepriekaištauju, kiekvienas nori ir turi teisę pretenduot į geresnę poziciją.
Bet man pasirodė, kad pirma dalyvavusi ten ėjo tik dėl klausimų, nes išėjo už poros minučių, tai kaip supratau atsakiusi ''nežinau'' ir negavusi gero įvertinimo. O po to perdavė klausimus kitoms kolegėms...

Na kažkodėl nelabai tikisi kad būna tokių altruistų žmonių, kad nueitų tik kad padėti kolegėms, nežiūrint to, kad savo nesugebėjimu normaliai atsakyti į klausimus pažemintų save komisijos, o kartu galbūt ir savo tiesioginių vadovų, akyse doh.gif Nors gal... Kaip sakant jei pati taip niekada nesielgciau, tai nereiškia, kad ir kiti taip nedarytų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu būtų buvę dviese tai gal patikėčiau, bet trise tai nelabai... O ką tom dviem sužinojusiom klausimus daryt? Viena juk iš jų nelaimės... O gal dvi vietos buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 05 02, 12:32)
Jeigu būtų buvę dviese tai gal patikėčiau, bet trise tai nelabai... O ką tom dviem sužinojusiom klausimus daryt? Viena juk iš jų nelaimės... O gal dvi vietos buvo?  g.gif

kodel 3 negali buti jau dirbantys, bet dalyvaujantys?

as kai buvau nma konkurse buvo berods 4 dirbantys jau nma, bet dalyvavo konkurse ir deja nelaimejo.
Atsakyti
QUOTE(Irrita @ 2014 05 01, 17:43)

Galėjo ir tiesiog bandyt laimę tikėdamasi, kad paklaus to, ką ji žino. O kai suprato, kad nelaimės, negi gaila draugėms padėt. Kaip ten bebūtų, visai neišspręstas šitas reikalas su galimu klausimų perdavimu.
Atsakyti