Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Irmuce @ 2014 04 23, 16:10)
-2 3 27 69 129
1*3=3
9*3=27
23*3=69
43*3=129
69*3=207
Ats. 207
Skirtumas 8  14  20  ir sekantis 26 tai ir bus 69
Nu nezinau ar aiskiai paaiskinau smile.gif

Gerai, o kam tada sekoje -2? Ar cia paaiskinot taip kaip fibonicci aiskina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blicc @ 2014 04 23, 20:42)
Gerai, o kam tada sekoje -2? Ar cia paaiskinot taip kaip fibonicci aiskina? smile.gif

man tas -2 irgi kiša koją biggrin.gif bet šiaip aš irgi keliais būdais net skaičiiuodama gaunu vienitnelį logišką atsakymą 207
Atsakyti
Norėjau paklausti, dėl pokalbio į VT. Jį sudaro klausimai iš įstatymų, konkrečiai susijusiu su darbo funkcijomis ar pasitaiko ir standartinių klausimų (kaip save įsivaizduoji po 5 metų, kodėl pretenduoji į šią vietą ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(Eritve13 @ 2014 04 28, 07:11)
Norėjau paklausti, dėl pokalbio į VT. Jį sudaro klausimai iš įstatymų, konkrečiai susijusiu su darbo funkcijomis ar pasitaiko ir standartinių klausimų (kaip save įsivaizduoji po 5 metų, kodėl pretenduoji į šią vietą ir pan.).

O kaip manote, ka geriausia atsakyti i klausima "kaip save isivaizduojate po 5 m?". Ne tik VT, bet ir uab pokalbiuise.

Turbut reiktu akcentuoti, kad gyvensi LT, isvykti neplanuoji. Kad nesusilauksi vaiku.. kad busi/nebusi pakilusi karjeroje?
Ka pasakyti, kad atsakymas nesukeltu abejoniu, kad taptu privalumu?
Papildyta:

O kaip manote, ka geriausia atsakyti i klausima "kaip save isivaizduojate po 5 m?". Ne tik VT, bet ir uab pokalbiuise.

Turbut reiktu akcentuoti, kad gyvensi LT, isvykti neplanuoji. Kad nesusilauksi vaiku.. kad busi/nebusi pakilusi karjeroje?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2014 04 28, 08:09)

Papildyta:

Na, kad aš neklausiau kaip atsakyti, aš klausiau ar pasitaiko ir tokių klausimų ar tik iš įstatymų. Daugiau mane domina ta įstatyminė pusė, nes jei žmogus visiškai neturėjęs sąlyčio su panašiu darbu, nelabai ir žinos visus niuansus, nebent kalti atmintinai. Todėl įdomu kaip tie pokalbiai vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eritve13: 28 balandžio 2014 - 08:22

Vieną kartą manęs klausė vieno iš šių standartinių klausimų. Bet šiaip nėra dažnas atvejis, manau. smile.gif
Atsakyti
Manęs irgi klausė, kodėl pretenduoju, kokią savo patirtį ten galėčiau pritaikyti.
Atsakyti
Vienas mano bendradarbis dirbo pagal darbo sutartį ir perėjo į valstybės tarnybą (toje pačioje įstaigoje), tai jam pareiškė, kad viskas pradedama nuo švaraus lapo, t. y. atostogos dingsta, galima bus eiti tik po 6 mėn. doh.gif Žmogus jau susiplanavo vasaros atostogas, o čia tokia staigmena doh.gif Aš suprantu, kad atostogos priklausytų pagal įstatymą tik po 6 mėn., bet įsidarbinus kitoje įstaigoje, o čia žmogus dirba jau virš 20 metų. Ar kas žino, jam priklauso kažkokia kompensacija?
Atsakyti
Ar kas žino, jam priklauso kažkokia kompensacija?
Už tas suplanuotas, nepanaudotas atostogas priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2014 04 29, 10:48)
Vienas mano bendradarbis dirbo pagal darbo sutartį ir perėjo į valstybės tarnybą (toje pačioje įstaigoje), tai jam pareiškė, kad viskas pradedama nuo švaraus lapo, t. y. atostogos dingsta, galima bus eiti tik po 6 mėn. doh.gif  Žmogus jau susiplanavo vasaros atostogas, o čia tokia staigmena doh.gif  Aš suprantu, kad atostogos priklausytų pagal įstatymą tik po 6 mėn., bet įsidarbinus kitoje įstaigoje, o čia žmogus dirba jau virš 20 metų. Ar kas žino, jam priklauso kažkokia kompensacija?

man buvo lygiai tokia pati situacija ir nieko cia nepadarysi. Mano suplanuotos kalėdų atostogos nuplaukė, gerai, kad bent vasaros atostogoms 2 savaites užsidirbsiu. Už nepanaudotas atostogas išmokės kompensaciją atleidžiant iš darbo.
Atsakyti
sveikos, o kiek laiko užtrunka tas BGT? Nežinau, ar visai dienai iš darbo išsiprašyti, ar užteks iki pietų. Aš užsirašiau 9 val. laikyti
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 04 29, 14:50)
sveikos, o kiek laiko užtrunka tas BGT? Nežinau, ar visai dienai iš darbo išsiprašyti, ar užteks iki pietų. Aš užsirašiau 9 val. laikyti

Apie porą valandų.
Atsakyti