Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(urkis @ 2014 08 27, 17:49)
Sveiki smile.gif man toks klausimas iskilo. Eisiu i kelis pokalbius ir man atsiunte laiskus e pastu, bet tik vienam laiske buvo nurodyti istatymai, kuriuos kaip as suprantu turiu moketi ir jie bus tikrinami konkurso istaigoje metu. Kitame laiske kvietime i pokalbi jokie istatymai nebuvo nurodyti. Ar tai reiskia, kad istaigoje testo is istatymu nebus, o bus tik pokalbis? Nelabai suprantu.

sveiki. ne visos ystaigos paraso istatymus is kuriu ruostis turi ziuret pareigybes aprasyme reikalavimuose kokius istatymus reikia zinoti
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 08 28, 07:28)
sveiki. ne visos ystaigos paraso istatymus is kuriu ruostis turi ziuret pareigybes aprasyme reikalavimuose kokius istatymus reikia zinoti

Supratau, dekoju uz info. O tas ziniu tikrinimas vyksta rastu testo forma?
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2014 08 28, 10:04)
Supratau, dekoju uz info. O tas ziniu tikrinimas vyksta rastu testo forma?

Pokalbis gali būt tik žodžiu, komisijos nariai užduos po kelis klausimus. Bet gali būt ir užduotis raštu. Čia jau kaip pasiseks, kaip komisija panorės kandidatus egzaminuot.
Man irgi labai įdomu, ar kam nors teko laime gaut užduočių raštu?
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2014 08 28, 09:17)
Pokalbis gali būt tik žodžiu, komisijos nariai užduos po kelis klausimus. Bet gali būt ir užduotis raštu. Čia jau kaip pasiseks, kaip komisija panorės kandidatus egzaminuot.
Man irgi labai įdomu, ar kam nors teko laime gaut užduočių raštu?

Mano draugei buvo tekusios uzduotys rastu, bet cia kokiais 2012 m., pries sia naujos atrankos sistemos ivedima. Todel man ir idomu kaip yra dabar smile.gif Jeigu tik zodziu, tai labai liudna, nes streso lygis pokalbio metu tikrai aukstas, gali pridaryt bedu :/
Atsakyti

Vilniaus SODRA, praeitą savaite 3 -ia konkurse, šiandien 2
cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2014 08 28, 16:27)
cray.gif  cray.gif

Kaip apmaudu.. Na, bet kitą kartą pagal tendencijas turėtumėt pirma būti. biggrin.gif 4u.gif Kokiam čia skyriuje?
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2014 08 28, 16:27)
cray.gif  cray.gif

Trecias kartas nemeluos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 08 28, 17:37)
Kaip apmaudu.. Na, bet kitą kartą pagal tendencijas turėtumėt pirma būti.  biggrin.gif  4u.gif  Kokiam čia skyriuje?

Konkursas buvo į registrų skyrių ... gaila laiko praleisto ruošiantis, nežinau ko pritrūko tikriausiai sėkmės, nes į visus klausimus atsakiau, pretendentų buvo 24, savų žmonių nebuvo, viskas atrodė skaidriai.... etc verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras, turiu kankinantį klausimą. Laimėjau konkursą, reikia pateikti privačių interesų deklaraciją. Esu dirbanti biudžetinėje įstaigoje, ir nežinau ką pildyti skirtyje Darbovietė ir pareigos.... Ar savo dabartinę darbovietę ar į tą kur pretenduoju? Gal kam buvo panaši situacija? nieks konkrečiai negali atsakyti. Būtų labai gerai, jei atsirastų, kuri tikrai išmano šį dalyką sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_le @ 2014 08 26, 22:21)
TEISĖS AKTAI, KURIŲ ŽINIOS TIKRINAMOS BENDRŲJŲ GEBĖJIMŲ TESTU

1. Lietuvos Respublikos Konstitucija.

2. Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymas.

3. Lietuvos Respublikos teisės gauti informaciją iš valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų įstatymas.

4. Lietuvos Respublikos valstybės tarnybos įstatymas.

5. Lietuvos Respublikos viešojo administravimo įstatymas.

6. Lietuvos Respublikos viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymas.

7. Valstybės tarnautojų veiklos etikos taisyklės, patvirtintos Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002 m. birželio 24 d. nutarimu Nr. 968.

Gal kas visa sia info (isskyrus konstitucija) buvot atsispausdine ir nebereik? Perimciau uz kavos pakuote/sokolada ar pan.  drinks_cheers.gif  Kaunas

manau neverta gaist laiko mokinantis visa si istatymu paketa, bus antros testo dalies vos 5-8kl is cia - visa kita eis grynai situacijos, modeliuoja skirtingas dauguma sukosi apie tai jog jus vadovas ar projekto ar etc.ir kaip elgtumetes priimant viena ar kt sprendima.

klausimu apie kiekviena is siu punkta atrodytu buvo tik po viena- tad perziurti galima kad bendra supratima tureti googlej tikrai rasit teises aktus ir tiek, va pirma alis sudetingesne, daug loginiu uzdaviniu, skiriama 60min 50kl.iveikimui, o jie tikrai ne visi lengvi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 08 31, 18:08)
manau neverta gaist laiko mokinantis visa si istatymu  paketa, bus  antros testo dalies vos  5-8kl  is cia - visa kita eis  grynai  situacijos, modeliuoja skirtingas    dauguma  sukosi apie tai jog jus vadovas  ar projekto ar etc.ir kaip elgtumetes priimant viena ar kt sprendima. 

klausimu apie  kiekviena is siu punkta atrodytu buvo tik po viena- tad  perziurti galima  kad bendra supratima tureti    googlej tikrai rasit teises aktus ir tiek,  va pirma alis sudetingesne, daug loginiu uzdaviniu, skiriama 60min 50kl.iveikimui, o jie  tikrai ne visi lengvi  drinks_cheers.gif

o aš kaip tik manau, kad verta. Nes jei žinosi atsakymus į tuos 5-8 kl garantuotai, tai beliks tik lei klausimai iš situacijų ir II dalis jau išspręsta. O jeigu nemokėsi atsakymų į šiuos klausimus, tai reikės labai gerai išspręsti likusius.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 09 01, 06:57)
o aš kaip tik manau, kad verta. Nes jei žinosi atsakymus į tuos 5-8 kl garantuotai, tai beliks tik lei klausimai iš situacijų ir II dalis jau išspręsta. O jeigu nemokėsi atsakymų į šiuos klausimus, tai reikės labai gerai išspręsti likusius.

Ir aš sakyčiau, kas verta įstatymus pasiskaityti, nes tai vienintelis iš ko konkrečiai antrai daliai galima pasiruošti (ir tada arba jau žinai, arba ne), o situacijos, tai jau sėkmės dalykas, pataikysi ar ne ax.gif
Atsakyti