Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(shypsenyte @ 2014 08 21, 19:03)
yra sansu tik reikia pasiruosti gerai:)

Gal didesniam mieste ir yra kokia galimybė, bet mažesniame - tai galiu tvirtinti, kad tik atsitiktinumas, jog koks "savas" žmogus išsisuks koją ateidamas, tau suteiks tą šansą.
Dalyvavau jau trijuose, ir visur buvo aišku. Viename net dokumentų niekas nepatikrino prieš konkursą bigsmile.gif
Pagalvokit apie savo šansus, jei vienas iš konkursantų žinos klausimus iš anksto.
Man tiesiog gaila sugaišto laiko mokantis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2014 07 22, 16:34)
HELP! Nesuprantu kodel asakymas -6. blush2.gif  doh.gif
-9 -5 -7 -8 ...? tokia seka.

QUOTE(mabi @ 2014 07 22, 21:32)
nes seka yra 5 6 7 8 9

jėzau, niekaip neišlukštenu. gal galit kas smulkiau šitą seką paaiškint?
Atsakyti
QUOTE(Londe @ 2014 08 21, 19:23)
Praneš konkurso datą ir vietą.

Ačiū,

o praneš per www.testavimas.vtd.lt sistemą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siiggy @ 2014 08 22, 09:46)
Ačiū,

o praneš per www.testavimas.vtd.lt sistemą?  4u.gif

jeigu gerai pamenu tai el.paštu atsiunčia.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 22, 09:48)
jeigu gerai pamenu tai el.paštu atsiunčia.

Jei galit- dar priminkit per kiek dienų turi būti surengtas konkursas nuo dokumentų pateikimo dienos 4u.gif

Paskutinė diena buvo liepos 28 d.

Ar visus kandidatus kviečia kartu tą pačią dieną?

Pirmą kart susiduriam su tokiais dalykais- tai viskas nauja ir nežinoma sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siiggy @ 2014 08 22, 09:59)
Jei galit- dar priminkit per kiek dienų turi būti surengtas konkursas nuo dokumentų pateikimo dienos  4u.gif

Paskutinė diena buvo liepos 28 d.

Ar visus kandidatus kviečia kartu tą pačią dieną?

Pirmą kart susiduriam su tokiais dalykais- tai viskas nauja ir nežinoma sad.gif

o gal pati pasiskaitykite, aš mintinai nemoku, man irgi reiktų ieškoti tokios informacijos.
http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2
dirbant VT reikėsm okėti ieškoti informaicjos teisės aktuose.

Na šį kart dar pabūsiu gera:
Konkursas turi įvykti ne anksčiau kaip po 23 darbo dienų nuo paskutinio pretendento, pateikusio dokumentus konkursą organizuojančiai įstaigai, užsiregistravimo atlikti bendrųjų gebėjimų testą ar tikrintis vadovavimo gebėjimus, išskyrus atvejus, kai visi konkurse dalyvaujantys pretendentai yra pretendentų į valstybės tarnautojo pareigas sąraše, o kai organizuojamas konkursas į vadovaujančiojo valstybės tarnautojo pareigas, – ir kai jų vadovavimo gebėjimai yra patikrinti Aprašo nustatyta tvarka. Tokiu atveju konkursas gali įvykti ne anksčiau kaip po 5 darbo dienų nuo paskutinio pretendento, pateikusio dokumentus konkursą organizuojančiai įstaigai, informavimo apie atitiktį bendriesiems ir specialiesiems reikalavimams. Konkursas turi įvykti ne vėliau nei per 3 mėnesius nuo konkurso paskelbimo Aprašo 20 punkte nustatyta tvarka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 22 rugpjūčio 2014 - 09:12
QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 22, 10:10)
o gal pati pasiskaitykite, aš mintinai nemoku, man irgi reiktų ieškoti tokios informacijos.
http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
Radau thumbup.gif

Gal kam nors prireiks smile.gif

57. Apie konkurso datą, laiką ir vietą konkursą organizuojanti įstaiga praneša pretendentams per Valstybės tarnybos valdymo informacinę sistemą arba elektroniniu paštu ne vėliau kaip prieš 5 darbo dienas iki konkurso pradžios.

O į kitą klausimą žiūriu jau giedre_giee atsakė smile.gif Ačiū smile.gif

na, jei pasiseks pakliūti į tą VT tai aišku, kad atsakymų tikrai ne SM ieškosim... 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siiggy: 22 rugpjūčio 2014 - 09:19
Sakykite ar valstybės tarnautojo alga A10 ir B10 ta pati būtų? O gal B10 mažesnė, nes aukštojo išilavinimo nereikalauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2014 08 22, 10:16)
Sakykite ar valstybės tarnautojo alga A10 ir B10 ta pati būtų? O gal B10 mažesnė, nes aukštojo išilavinimo nereikalauja?  g.gif

Ta pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tyrksė @ 2014 08 21, 23:13)
Gal didesniam mieste ir yra kokia galimybė, bet mažesniame -  tai galiu tvirtinti, kad tik atsitiktinumas, jog koks "savas" žmogus išsisuks koją ateidamas, tau suteiks tą šansą.
Dalyvavau jau trijuose, ir visur buvo aišku. Viename net dokumentų niekas nepatikrino prieš konkursą bigsmile.gif
Pagalvokit apie savo šansus, jei vienas iš konkursantų žinos klausimus iš anksto.

Kaune kituose policijos skyriuose neseniai buvo priimti trys zmones nauji, visi is gatves. Sansu tikrai yra laimeti, bet reikia ruostis. Daznai ateina toks jausmas, kad tik is idejos, surenka vos 2-3 balus
Atsakyti
TEISĖS AKTAI, KURIŲ ŽINIOS TIKRINAMOS BENDRŲJŲ GEBĖJIMŲ TESTU

1. Lietuvos Respublikos Konstitucija.

2. Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymas.

3. Lietuvos Respublikos teisės gauti informaciją iš valstybės ir savivaldybių institucijų ir įstaigų įstatymas.

4. Lietuvos Respublikos valstybės tarnybos įstatymas.

5. Lietuvos Respublikos viešojo administravimo įstatymas.

6. Lietuvos Respublikos viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymas.

7. Valstybės tarnautojų veiklos etikos taisyklės, patvirtintos Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2002 m. birželio 24 d. nutarimu Nr. 968.

Gal kas visa sia info (isskyrus konstitucija) buvot atsispausdine ir nebereik? Perimciau uz kavos pakuote/sokolada ar pan. drinks_cheers.gif Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jura_le: 26 rugpjūčio 2014 - 22:23
QUOTE(Tyrksė @ 2014 08 21, 23:13)
Gal didesniam mieste ir yra kokia galimybė, bet mažesniame -  tai galiu tvirtinti, kad tik atsitiktinumas, jog koks "savas" žmogus išsisuks koją ateidamas, tau suteiks tą šansą.

Praeita savaite drauges pussesere dalyvavo VMI konkurse Kaune ir laimejo be jokiu pazistamu pagalbos, nors kaip sake i pokalbi atejo virs 40 pretendentu i ta vieta. Taigi nera viskas taip blogai rolleyes.gif Reikia pozityviau mastyti, nes jeigu einant i konkursa nusiteiki, kad ten jau yra paruostas zmogus arba, kad vistiek nelaimesi, tai ko ten is viso eiti ir gaisti savo laika? Daugiau pasitikejimo savimi ir geros nuotaikos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif man toks klausimas iskilo. Eisiu i kelis pokalbius ir man atsiunte laiskus e pastu, bet tik vienam laiske buvo nurodyti istatymai, kuriuos kaip as suprantu turiu moketi ir jie bus tikrinami konkurso istaigoje metu. Kitame laiske kvietime i pokalbi jokie istatymai nebuvo nurodyti. Ar tai reiskia, kad istaigoje testo is istatymu nebus, o bus tik pokalbis? Nelabai suprantu.
Atsakyti