Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(ad23 @ 2014 08 19, 09:44)
sveikutės,
turiu tokį klausimėlį, gal žinote per kiek laiko praneša įvykusio pokalbio rezultatus ir įdarbina?

tai rezultatus iš karto praneša. Kai baigiasi visi pokalbiai visus sukviečia į kabinetą ir praneša balus bei kas laimėjo. O įdarbina čia jau manau susitarimo ir biurokratijos reikalalas, kol visokie įsakymai išeina ir t.t.
Atsakyti
Laba diena, gal galiet paaiskinti?
2586321:2682 94783 koks toliau skaicius?
ar 76132
ar 46284
ar 69741
ar 96942
ar 23947

aciu labai
Atsakyti
Sveiki, Ateinu pasiguosti, beveik 3 menesiai paiesku, 4 konkursai, kolkas nesekmingai. Kaip jums sekasi dalyvauti? Dvejuose tikrai zinau savo zmones buvo...
Atsakyti
QUOTE(vilniete:) @ 2014 08 19, 17:06)
Sveiki, Ateinu pasiguosti, beveik 3 menesiai paiesku, 4 konkursai, kolkas nesekmingai. Kaip jums sekasi dalyvauti? Dvejuose tikrai zinau savo zmones buvo...

Dalyvavau dviejuose nesekmingai, nes ejau tiesiog ant durniaus, pasiziuret kaip kas vyksta, na ir silpnai pasiruosus blush2.gif artimiausiu metu eisiu i trecia, dabar jau stengsiuos is paskutiniuju gerai pasirodyti biggrin.gif Tikrai galiu pasakyti kad abiejuose dalyvavo zmones is gatves, jokiu savu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute_silva @ 2014 08 20, 11:15)
Dalyvavau dviejuose nesekmingai, nes ejau tiesiog ant durniaus, pasiziuret kaip kas vyksta, na ir silpnai pasiruosus blush2.gif  artimiausiu metu eisiu i trecia, dabar jau stengsiuos is paskutiniuju gerai pasirodyti biggrin.gif  Tikrai galiu pasakyti kad abiejuose dalyvavo zmones is gatves, jokiu savu smile.gif

Kuri čia įstaiga priima žmones iš gatvės?
Atsakyti
Aš kolkas tik viename buvau, dar į du bandžiau pakliūt, bet reikalavimo vieno neatitikau, nes ten žodis žodį žiūri...
vakar dar į vieną padaviau, laukiu rezultatų. Jei ką, ateis mokinimosi laikas biggrin.gif Ten kur aš pirmam buvau irgi žmogus buvo, pasirodo.
Atsakyti
Siulau ruostis ne valstybestarnyba.com, bet http://valstybestarn...s.lt/testas.php
Bandziau abu variantus, antras puslapis vertingesnis, nes: uzduotys yra gerokai sunkesnes, labiau atitinkancios realybe,galima spresti tiek logines uzduotis, tiek ir atsakinet i klausimus is istatymu. Taip pat yra naudingas dalykas-statistika, galima paziureti kokios konkreciai uzduotys sekasi prasciausiai, kuriuos teises aktus reikia daugiau pasiziureti.
Rytoj laikau BGT paziuresim kaip seksis, bet manau viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2014 08 20, 17:46)
Siulau ruostis ne valstybestarnyba.com, bet http://valstybestarn...s.lt/testas.php
Bandziau abu variantus, antras puslapis vertingesnis, nes: uzduotys yra gerokai sunkesnes, labiau atitinkancios realybe,galima spresti tiek logines uzduotis, tiek ir atsakinet i klausimus is istatymu. Taip pat yra naudingas dalykas-statistika, galima paziureti kokios konkreciai uzduotys sekasi prasciausiai, kuriuos teises aktus reikia daugiau pasiziureti.
Rytoj laikau BGT paziuresim kaip seksis, bet manau viskas bus gerai  bigsmile.gif

bet kaip suprantu, valstybestarnyba.com yra ir teorijos pasimokymui tų visų sekų, ar klystu? Nes peis.lt buvau valandai išsipirkus pasibandyti, tai tik trumpas paaiškinimas prie atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2014 08 21, 11:29)
bet kaip suprantu, valstybestarnyba.com yra ir teorijos pasimokymui tų visų sekų, ar klystu? Nes peis.lt buvau valandai išsipirkus pasibandyti, tai tik trumpas paaiškinimas prie atsakymo...

tas pats principas abiejuose rolleyes.gif testa islaikiau ir netgi pakliuvo identiškų užduočių, kurias jau buvau sprendusi valstybestarnyba.peis.lt g.gif Pirma dalis buvo sunkesnė, jau figūrų uždavinių suktumas tai doh.gif antra dalis žymiai lengvesnė man pasirodė
Atsakyti
Klausimas:

yra pateikti dokumentai. Gavom žinutę, kad atitiko reikalavimus. Reikėjo užsiregistruot BGT ir vadovo testams. Ryt paaiškės kaip sekėsi paskutiniajame.

O kas toliau? Ar kas nors praneš, kad jau prasidėjo konkursas? Ar reikia kažkur pačiam ieškoti informacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siiggy: 21 rugpjūčio 2014 - 17:02
QUOTE(Siiggy @ 2014 08 21, 18:01)
Klausimas:

yra pateikti dokumentai. Gavom žinutę, kad atitiko reikalavimus. Reikėjo užsiregistruot BGT ir vadovo testams. Ryt paaiškės kaip sekėsi paskutiniajame.

O kas toliau? Ar kas nors praneš, kad jau prasidėjo konkursas? Ar reikia kažkur pačiam ieškoti informacijos?

Praneš konkurso datą ir vietą.

Merginos, aš su tokiu klausimu, gal kuri žinot ar numanot, Kaune pasų poskyrio konkurse yra šansų laimėt konkursą? Gal tiesiog žinot, jog yra ten numatyti žmonės, tai net nesiplėšysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Londe @ 2014 08 21, 19:23)
Praneš konkurso datą ir vietą.

Merginos, aš su tokiu klausimu, gal kuri žinot ar numanot, Kaune pasų poskyrio konkurse yra šansų laimėt konkursą? Gal tiesiog žinot, jog yra ten numatyti žmonės, tai net nesiplėšysiu  unsure.gif

yra sansu tik reikia pasiruosti gerai:)
Atsakyti