Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Justinito @ 2014 08 05, 09:20)
Na, aš taip pat galvojau, kad ten pastoviai ieško tų darbuotojų, tai galbūt dar yra šansų pakliūti. Plius man labai įdomūs pasisakymai būna kai kurių konkursų dalyvių, kurios prieš konkursą jau pradeda aiškint, kad tikrai žino, kad yra kitas žmogus. Hmm, tai kokio velnio tada eini, dalyvauji ir gaišti savo laiką?

O kitu atveju, kad esami darbuotojai bando pasikelti kategorijas, atlyginimus ar iš darbo sutarties pereiti į valstybės tarnybą, kas čia blogo? Aš tik už tai, kad žmogučius dirbančius įvertintų, nes juk nuo to kita kartą gaunama nebloga motyvacija. Aišku, gaila, kad mes konkursantai apie tai nežinom ir vėl gi atiduodam visas savo jėgas mokytis įstatymus, o galiausiai vistiek nemokam tiek, kad būti geresniais už dirbančius.

Robyn, ar tiesa, kad klausimai būna kaip per paprastą darbo pokalbį, nes jei apie SODRĄ kalbant, tai tikrai žinau, kad ten reikia ruoštis ir skaityti įstatymus, esu dalyvavusi. Tik kaip su ta VMI smile.gif

Kai aš dalyvavau tai visi klausmai buvo iš įstatymų ir tik vienas psichologinis, apie konkfliktų sprendimą.
Atsakyti
Kiek ilgiausiai esate laukusios nuo dokumentų patvirtinimo, kad tinkate dalyvauti konkurse iki konkurso dienos paskelbimo? 4u.gif
Atsakyti
Taip. Pagrinde įstatymai ir kartais, koks vienas motyvacinis, arba koks nors bendro pobūdžio klausimas apie pačią įstaigą, dėl ko verta ir įstaigos tinklalapį pasinagrinėti rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už pagalbą, teks gerokai pasedėt prie tokios gausybės informacijos wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Londe @ 2014 08 05, 10:01)
Kiek ilgiausiai esate laukusios nuo dokumentų patvirtinimo, kad tinkate dalyvauti konkurse iki konkurso dienos paskelbimo? 4u.gif

Man dažniausiai kitą dieną jau praneša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinito @ 2014 08 05, 13:05)
Ačiū už pagalbą, teks gerokai pasedėt prie tokios gausybės informacijos wink.gif
Papildyta:
Man dažniausiai kitą dieną jau praneša smile.gif

Nesuprantu tuomet.. Jau du mėnesiai praėjo, tai nejaugi konkursas tiek gali nevykti? g.gif
Atsakyti
Aš tikriausiai ne taip perskaičiau klausimą. Jūs jau gavote pranešimą, kad atitinkate reikalavimus? Jei taip tai tada, konkurso datos gali tekti ir palaukti, esu laukusi pati apie 1,5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Justinito @ 2014 08 05, 22:13)
Aš tikriausiai ne taip perskaičiau klausimą. Jūs jau gavote pranešimą, kad atitinkate reikalavimus? Jei taip tai tada, konkurso datos gali tekti ir palaukti, esu laukusi pati apie 1,5 mėn.

Taip, kad atitinku reikalavimus gavau greitai, bet po to tyla jau gerus du mėnesius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Londe @ 2014 08 06, 10:54)
Taip, kad atitinku reikalavimus gavau greitai, bet po to tyla jau gerus du mėnesius unsure.gif

Na galima paskaičiuoti maždaug- dokumentai priimami 9 dienas, jei kažkas užsiregistravo pačią paskutinę, po to jo dokumentus gali tikrinti 5 d.d., tada jei jie nelaikęs BGT dar pridedam 23 d.d. na ir gaunasi apie 2 mėn. Aš pernai dalyvavau konkurse, tai gavau atsakymą kad tinku ir galiu dalyvauti 12.14., o konkursas vyko 02.04.

Pagal reikalavimus konkursas privalo įvykti ne vėliau kaip per 3 mėn nuo konkurso paskelbimo.

Gal kas nors esate dalyvavę konkurse finansų ministerijoj?
Atsakyti
Labas vakaras,girdejau, kad, laikant Bgt ,zmones atsinesa kazkokias storas knygas uz 10 litu.kaip supratau jose tu visu figuru seku pratybos.kur galima ju isigyt?

Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2014 08 13, 20:15)
Labas vakaras,girdejau, kad, laikant Bgt ,zmones atsinesa kazkokias storas knygas uz 10 litu.kaip supratau jose tu visu figuru seku pratybos.kur galima ju isigyt?

kam jas nestis jei nieko tureti negalima , isskyrus piestuka ir popieriaus lapa, kuris buna ant stalo.
Atsakyti
QUOTE(Broken Angel @ 2014 08 17, 12:58)
kam jas nestis jei nieko tureti negalima , isskyrus piestuka ir popieriaus lapa, kuris buna ant stalo.

Tai man jos reikia ne tam, kad nestis, o kad is jos pasipraktikuot.man mielesnis popierinis testu mokymosi variantas.aisku,jei nerasiu jos,jungsiuos prie valstybestarnyba.com.
Atsakyti
sveikutės,
turiu tokį klausimėlį, gal žinote per kiek laiko praneša įvykusio pokalbio rezultatus ir įdarbina?
Atsakyti