Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Silvute_silva @ 2014 07 15, 20:36)
Sveika, aš laikiau anglų kalbos testą vtd, bent jau man jis pasirodė ganėtinai sudėtingas ir kas svarbiausia labai trūko laiko. Testą sudarė klausymo, skaitymo ir gramatikos dalys. Gramatika labai nustebino, ypač tos vietos kur reikia įrašyti tinkamą žodį, o tu nežinai nei vieno iš tų žodžių reikšmės, nes matai juos pirmą kartą biggrin.gif  Žodžiu testą išsilaikiau rytojaus dieną, sudėtingas nebuvo, klausimai buvo ganėtinai primityvus, pradedant nuo to ar mėgstate žiūrėti tv ir baigiant kaip turėtume elgtis kad būtume draugiški gamtai (enviromentaly friendly) biggrin.gif Asmeniškai aš nieko nesiruošiau, ėjau ekspormtu, kaip ir į bgt. Sėkmės 4u.gif

dabar dar labiau bijosiu doh.gif nes kalbejimo labiausiai bijau, o bent jau apie ekologiskuma tai nieko nepakalbeciau doh.gif o kurioje kalbu moykloje laiketes? koki lygi gavote?
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 07 15, 21:32)
dabar dar labiau bijosiu doh.gif  nes kalbejimo labiausiai bijau, o bent jau apie ekologiskuma tai nieko nepakalbeciau doh.gif  o kurioje kalbu moykloje laiketes? koki lygi gavote?

Pati testa laikiau departamente, o kalbejima zodziu Kalvariju gatveje, nemokamai biggrin.gif mokyklose nuples is jusu apie 70 litu. Nereikia bijoti zodines dalies, labiau koncentruokites ties testo dalimi rastu, nes ten yra ka veikti, as is jo gavau tik b1 verysad.gif o del ekologiskumo, uztenka manau pasakyt apie siuksliu rusiavima, vazinejima dviraciu o ne masina ir bus good biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, paaiskinkit kas galit ir suprantat "...jeigu Jūs nesate laikęs bendrųjų gebėjimų testo arba nuo bendrųjų gebėjimų testo išlaikymo dienos yra praėję daugiau nei 3 metai, Jūs per 3 darbo dienas nuo šio pranešimo gavimo turite Atrankos modulio savitarnoje užsiregistruoti laikyti bendrųjų gebėjimų testą..." tai per 3 dienas privaloma islaikyti BGT kitaip nebus galimybes dalyvauti konkurse? :/
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2014 07 16, 14:20)
Merginos, paaiskinkit kas galit ir suprantat "...jeigu Jūs nesate laikęs bendrųjų gebėjimų testo arba nuo bendrųjų gebėjimų testo išlaikymo dienos yra praėję daugiau nei 3 metai, Jūs per 3 darbo dienas nuo šio pranešimo gavimo turite Atrankos modulio savitarnoje užsiregistruoti laikyti bendrųjų gebėjimų testą..." tai per 3 dienas privaloma islaikyti BGT kitaip nebus galimybes dalyvauti konkurse? :/

užsiregistruoti, bet ne išlaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2014 07 16, 14:20)

O kur jūs matote, kad testą reikia "išsilaikyti"? ax.gif
Jūs privalote užsiregistruoti laikyti testą per 3 dienas, o ne jį išlaikyti.
Pagal Konkurso tvarkos aprašą, "Konkursas turi įvykti ne anksčiau kaip po 23 darbo dienų nuo paskutinio pretendento, pateikusio dokumentus konkursą organizuojančiai įstaigai, užsiregistravimo atlikti bendrųjų gebėjimų testą". Tai reiškia, kad nuo užsiregistravimo, kažkur per 20 darbo dienų turite laiko testui išsilaikyti 4u.gif

Konkurso į VT pareigas organizavimo tvarkos aprašas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 16 liepos 2014 - 14:33
QUOTE(Murinka @ 2014 07 16, 15:30)
O kur jūs matote, kad testą reikia "išsilaikyti"? ax.gif
Jūs privalote užsiregistruoti laikyti testą per 3 dienas, o ne jį išlaikyti.
Pagal Konkurso tvarkos aprašą, "Konkursas turi įvykti ne anksčiau kaip po 23 darbo dienų nuo paskutinio pretendento, pateikusio dokumentus konkursą organizuojančiai įstaigai, užsiregistravimo atlikti bendrųjų gebėjimų testą". Tai reiškia, kad nuo užsiregistravimo, kažkur per 20 darbo dienų turite laiko testui išsilaikyti  4u.gif

Konkurso į VT pareigas organizavimo tvarkos aprašas

niekur nematau, bet stresas matyt valdo.. ax.gif aciu uz issamu atsakyma dabar jau ir as taip suprantu, tikiuosi kad teisingai
Atsakyti
QUOTE(Silvute_silva @ 2014 07 16, 10:34)
Pati testa laikiau departamente, o kalbejima zodziu Kalvariju gatveje, nemokamai biggrin.gif mokyklose nuples is jusu apie 70 litu. Nereikia bijoti zodines dalies, labiau koncentruokites ties testo dalimi rastu, nes ten yra ka veikti, as is jo gavau tik b1  verysad.gif o del ekologiskumo, uztenka manau pasakyt apie siuksliu rusiavima, vazinejima dviraciu o ne masina ir bus good biggrin.gif

tai as galvojau, kad ir reikia eiti mokamai laikyti, ziurinejausi visas mokyklas kurios yra nurodytos ju puslapyje, o cia pasirodo nemokamai galima bigsmile.gif

na kad man gramatika reikia prisiminti, tai as sita zinau, butinai visus laikus pasikartosiu, visas tas -ed galunes, bet pasimokius tikiuosi tvirta b1 gauti.
Atsakyti
Sveikos,

laikiau ir aš tą BGT.Nepavyko doh.gif Mano silpnoji vieta buvo figūros, tai ir susimoviau ant jų unsure.gif Bent man tai teko daug užduočių su figūrų matricomis.
Nu kažkaip reikės rasti aprašymus kaip jas įsisavinti ir išmokti taisykles, nes kitu atveju... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2014 07 17, 09:32)
Sveikos,

laikiau ir aš tą BGT.Nepavyko doh.gif Mano silpnoji vieta buvo figūros, tai ir susimoviau ant jų unsure.gif Bent man tai teko daug užduočių su figūrų matricomis.
Nu kažkaip reikės rasti aprašymus kaip jas įsisavinti ir išmokti taisykles, nes kitu atveju... cray.gif

Pavyks kita karta! smile.gif

Neaiskiau, kai ruosiesi konkursui ir niekur nera nurodyti pagrindiniai teises aktai, is kuriu klausimus formuluos:) labai placiai gaunasi...
Atsakyti
niekur nerandu info apie BGT laikymo ikainius, kiek tai kainuoja? Pasidalinkite kas jau laikete g.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2014 07 17, 20:51)
niekur nerandu info apie BGT laikymo ikainius, kiek tai kainuoja? Pasidalinkite kas jau laikete g.gif

jis nemokamas
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2014 07 17, 22:17)
jis nemokamas

bigsmile.gif dar ir taip buna siais laikais, aciu
Atsakyti