Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Summer1 @ 2014 07 02, 18:09)
Sveika, kokiame konkurse dalyvausi? Į kokią pareigybė ir kur? smile.gif smile.gif

Vilniaus VMI, į juridinį skyrių blush2.gif bet rytoj dar einu į pokalbį pas antstolį, įdomu ką ten pasiūlys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute_silva @ 2014 07 03, 12:58)
Vilniaus VMI, į juridinį skyrių blush2.gif

O ar žinote, kurių įstatymų reikės? Aš 2012 metais dalyvavau, kai dar sąrašas buvo paterikiamas, galėčiau pabandyt paieškot, kurių įstatymų reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 07 03, 10:15)
veskite į google "aptitude tests", "number sequence test" , "number reasoning test". Bent jau aš taip mokiausi. Išlaikiau iš pirmo karto ir surinkau daug.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 07 03, 14:02)
Galite dalyvauti abejuose, bet bent pas mus tokiu atveju vyko vienas konkursas, kurio metu buvo keli nugalėtojai. Aš bhuvau padavus prašymą tik į vieną vietą.

pas mus buvo jau vienas konkursas, antrame dalyvausiu as po 10 dienu ir pries kelias dienas paskelbe trecia konkursa
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2014 07 03, 16:25)
pas mus buvo jau vienas konkursas, antrame dalyvausiu as po 10 dienu ir pries kelias dienas paskelbe trecia konkursa

kiek paskelbia tiek ir galite registruotis, jeigu pries tai laimesite koki tai i sekanti neisite ir viskas, tai patarciau registruotis.
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2014 07 03, 13:05)
o gal galite padeti su procentiniais skaiciavimais?kur galeciau pavyzdziu susirasti... pasispresti pasimokinti.

Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2014 07 04, 09:12)

na bgt teste tai man irgi sunkokos buvo uzduotys su procentiniais skaiciavimais.as niekur nesprendziau pries tai.cia manau matematika.proporcijas reikia moket apsiskaiciuoti
Atsakyti
Sveiki, gal yra galinčiu pasidalinti patirtimi dėl BGT antos dalies, gal galit bent pora pvz pateikti. Aciu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yrunia @ 2014 07 08, 14:53)
Sveiki, gal yra galinčiu pasidalinti patirtimi dėl BGT antos dalies, gal galit bent pora pvz pateikti. Aciu. blush2.gif

antroje dalyje bent man tai buvo daug klausimu su procentiniais skaiciavimais, is pateiktu lenteliu su skaiciais skaiciavimai ir situacijos ivairios
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti laukiusiųjų, ar skaičių sekos būna didžiąja dalimi iš dviženklių skaičių, ar iš triženklių? Na, ir dar dėl sudėtingumo, ar daugiau atimt, padaugint ar ir sudėtinių veiksmų?

Ir dar klausimelis del lenteliu? Ar jos sudetingos, ar daugmaz, reikia tik atrinkti reikiama eilute ir atimti reikiamus skaiciukus, a reikalingi sudėtingesni veiksmai atrandant atsakymą? smile.gif

Ir dėl procentinių uždavinių: ar daugiau tokie paprastučiai, ku reik sudaryti proporciją ir tiek, ar su keliais nezinomaisiais ir visais lygčių sudarymais? smile.gif

Labai dėkinga būsiu už info wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita.m @ 2014 07 09, 13:23)
Sveikos,
Noriu paklausti laukiusiųjų, ar skaičių sekos būna didžiąja dalimi iš dviženklių skaičių, ar iš triženklių? Na, ir dar dėl sudėtingumo, ar daugiau atimt, padaugint ar ir sudėtinių veiksmų?

Ir dar klausimelis del lenteliu? Ar jos sudetingos, ar daugmaz, reikia tik atrinkti reikiama eilute ir atimti reikiamus skaiciukus, a reikalingi sudėtingesni veiksmai atrandant atsakymą? smile.gif

Ir dėl procentinių uždavinių: ar daugiau tokie paprastučiai, ku reik sudaryti proporciją ir tiek, ar su keliais nezinomaisiais ir visais lygčių sudarymais? smile.gif

Labai dėkinga būsiu už info wink.gif

Sveiki,

man visos buvo ne daugiau dvizenkliu skaiciu, veiksmai ivairus, daugiausia buvo, kad x,y,z. Lenteles buvo procentu skaiciavimas sudarant proporcijas. Sudetingumas tame, kad skaiciai dideli ir "negrazus" ir norint gaut ats, ne viena proporcija reikia issisprest. Nesunku tik, kad kai be skaiciuotuvo, uzima laiko
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2014 07 09, 13:11)
Sveiki,

man visos buvo ne daugiau dvizenkliu skaiciu, veiksmai ivairus, daugiausia buvo, kad x,y,z. Lenteles buvo procentu skaiciavimas sudarant proporcijas. Sudetingumas tame, kad skaiciai dideli ir "negrazus" ir norint gaut ats, ne viena proporcija reikia issisprest. Nesunku tik, kad kai be skaiciuotuvo, uzima laiko

galima apsikaiciuot bet tikrai laiko atima nemazai
Atsakyti