Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Doona @ 2014 07 01, 23:04)
biggrin.gif  Taip ir turėjo būti. Ir vakar konkurse laimėjo savas ir šiandien ir dar prieš tai į tris konkursus - visur numatyti iš anksto žmonės. Tik nežinau kas laimėjo Šiauliuose su užsienio kalba.
Kiek žmonių šiandien buvo?
Raimyteee, žiūriu ūpas nusimušo  tongue.gif

nenusimuso nes as ejau tik paziuret kaip viskas vyksta o dirbti tai dar negaliu nes turiu maza leliuka.
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2014 07 02, 00:08)
merginos o kurioje svetaineje ziurite  valstybes tarnautojo laisvas vietas ir konkursus  bei  kur ruosiates valstybes tarnybos egzaminui , neskaiciau visos temos  tai lyg jis vienaas yra  ir galima laikyti ji 2 k - neislaikius  tik po puses metu galima perlaikyneti ?  4u.gif

bgt galima laikyti 2 kartus o paskui tik po puses metu. valstybes tarnautoju laisvos vietos yra skelbiamos daug kur galit ziureti vtd puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 07 02, 07:34)
nenusimuso nes as ejau tik paziuret kaip viskas vyksta o dirbti tai dar negaliu nes turiu maza leliuka.
Papildyta:

bgt galima laikyti 2 kartus o paskui tik po puses metu. valstybes tarnautoju laisvos vietos yra skelbiamos daug kur galit ziureti vtd puslapyje.

o paskui islaikus bgt egzamina ir pretenduojant i Valstybes tarnautojo pareigybe dar imoneje konkursas buna ? tam konkursui pasiruosti is ko mokytis reikia ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 07 02, 11:36)
o paskui islaikus  bgt egzamina ir pretenduojant i Valstybes tarnautojo  pareigybe dar imoneje konkursas buna ?  tam konkursui pasiruosti is ko mokytis reikia  ?    4u.gif  4u.gif

Tai reikia ruoštis iš įstatymų, kurie priklauso nuo pareigybės. Tačiau beveik visada reikia žinoti VTĮ, VAĮ. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 07 02, 12:25)
Tai reikia ruoštis iš įstatymų, kurie priklauso nuo pareigybės. Tačiau beveik visada reikia žinoti VTĮ, VAĮ. smile.gif

Aciukas 4u.gif na kolkas planuose issilaigyt bgt , tada galima bus ziurineti laisvas vietas , ar sunkiai issilaikot bgt egzamina? 4u.gif

Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
laikiau siandien bendruju gebejimu testa. Likau tokia nusivylusia savimi,ejau atrodo gan pasiruosusi. Atkalusi ta metodika...bet... laiko vos uzteko,tie skaiciavimai tiek uztruko kad praregejau kad liko 35min, o buvau net 20klausimo nepradejus dar. Tikrai nesitikejau kad bus sunku taip... Labai uzsilaikiau ties skaiciu sekomis, atrodo mokiausi bet... ir figuros sunkios man pasirode. schmoll.gif isejau ir galvoju tai kaip vel mokytis ir kur kad lengviau antrakart butu nuejus ir islaikyciau,mm??
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2014 07 02, 15:38)
Sveikos. 4u.gif
laikiau siandien bendruju gebejimu testa. Likau tokia nusivylusia savimi,ejau atrodo gan pasiruosusi. Atkalusi ta metodika...bet... laiko vos uzteko,tie skaiciavimai tiek uztruko kad praregejau kad liko 35min, o buvau net 20klausimo nepradejus dar. Tikrai nesitikejau kad bus sunku taip... Labai uzsilaikiau ties skaiciu sekomis, atrodo mokiausi bet... ir figuros sunkios man pasirode. schmoll.gif isejau ir galvoju tai kaip vel mokytis ir kur kad lengviau antrakart butu nuejus ir islaikyciau,mm??

islaikysit 4u.gif
o kur mokotes tam egzaminui ?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 07 02, 13:54)
Aciukas  4u.gif  na kolkas planuose issilaigyt bgt , tada galima bus ziurineti laisvas vietas , ar sunkiai issilaikot  bgt egzamina?  4u.gif

sunkoki tie bgt bet imanoma issilaikyti, as issilaikiau is pirmo karto. tik reikia skubet atsakinejant nes laiko tai neperdaugiausiai o sprendziant tai greitai tas laikas tirpsta.sekmes.
Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2014 07 02, 15:38)
Sveikos. 4u.gif

su tom sekom ir figurom turi buti greitas loginis mastymas nelb kur jo ir ismoksi supranti arba ne, tik gali pries tai pasitreniruot kad greiciau viska perpastum
Atsakyti
Merginos, o kai pokalbio metu komisija paprašo trumpai prisistatyti, ką pasakojate? 4u.gif apie baigtas studijas ir darbinę patirtį? ir ką sakyti apie darbinę patirtį, jei ji labai menka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute_silva @ 2014 07 01, 18:01)
Sveika, bandysiu pirmą kartą laimę VMI 4u.gif
MERGINOS, kaip yra su BGT, ar jo rezultatai yra žinomi komisijai pokalbio metu ir kažkaip sumuojami su pokalbio metu gautu įvertinimu? g.gif užvakar išlaikiau testą, BET nesiruošiau nieko, tik valstybės tarnybos įstatymą pasiskaičiau prieš tai blush2.gif ir rezultatai atitinkami, 26/40 13/20 verysad.gif tai dabar pergyvenu, ar nepaskubėjau su tuo testu, ar neįtakos jis busimų konkursų doh.gif

Sveika, kokiame konkurse dalyvausi? Į kokią pareigybė ir kur? smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2014 07 02, 17:46)
Merginos, o kai pokalbio metu komisija paprašo trumpai prisistatyti, ką pasakojate?  4u.gif apie baigtas studijas ir darbinę patirtį? ir ką sakyti apie darbinę patirtį, jei ji labai menka?  ax.gif

kai as dalyvavau tai tik varda ir pavarde reikejo pasakyt
Papildyta:
QUOTE(Summer1 @ 2014 07 02, 18:09)
Sveika, kokiame konkurse dalyvausi? Į kokią pareigybė ir kur? smile.gif smile.gif

nesvarbu bgt rez svarbu islaikyta ir tada galit dalyvauti konkurse
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 07 02, 16:41)
islaikysit  4u.gif 
o kur mokotes  tam egzaminui ?

nusipirkau valstybes tarnybos tam puslapyje menesiui galimybe pasispresti uzduotis, ju ten isties daug,visokiu ir su atsakymais bei paaiskinimais kaip kas kodel. Pradzioje atode aisku sunku, bet ksu pasimokymais rodos tikrai perpatau sistema/metodika. Jie ten normalus ir nebuvo tokie sunkus kaip laikant bendruju gebejimu testa,nu tikrai zinokite...tos skaiciu sekos ten visai kitokios man pasirode,skaiciavau skaiciavau, figuros irgi nelengvos. dar tie sprendimai procentu, man sunku buvo...nezinau is kur mokytis,nes google ivedus IQ testai visko yra, bet tik spresti gali,o atsakymu ir paaiskinimu nerasta. verysad.gif

QUOTE(raimyteee @ 2014 07 02, 16:46)
su tom sekom ir figurom turi buti greitas loginis mastymas nelb kur jo ir ismoksi supranti arba ne, tik gali pries tai pasitreniruot kad greiciau viska perpastum

HELP kur mokotes Jus visos?? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2014 07 03, 09:07)
nusipirkau valstybes tarnybos tam puslapyje menesiui galimybe pasispresti uzduotis, ju ten isties daug,visokiu ir su atsakymais bei paaiskinimais kaip kas kodel. Pradzioje atode aisku sunku, bet ksu pasimokymais rodos tikrai perpatau sistema/metodika. Jie ten normalus ir nebuvo tokie sunkus kaip laikant bendruju gebejimu testa,nu tikrai zinokite...tos skaiciu sekos ten visai kitokios man pasirode,skaiciavau skaiciavau, figuros irgi nelengvos. dar tie sprendimai procentu, man sunku buvo...nezinau is kur mokytis,nes google ivedus IQ testai visko yra, bet tik spresti gali,o atsakymu ir paaiskinimu nerasta. verysad.gif
HELP kur mokotes Jus visos?? unsure.gif  4u.gif

veskite į google "aptitude tests", "number sequence test" , "number reasoning test". Bent jau aš taip mokiausi. Išlaikiau iš pirmo karto ir surinkau daug.
Atsakyti