Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(slidux @ 2014 06 27, 14:08)
Migracijoje man pasibaige konkursai..  Dabar ruosiuosi 30d i logistikos skyriu ir liepos 3 d i personalo skyriu.. Einu kita karta ne itin gerai pasiruosus, bet kokiu atveju tai gera patirtis... ir smegenelem gera manksta po motinystes atostogu biggrin.gif
Papildyta:
Pagrindas valstybes tarnybos istatymas, paso ir ATK istatymai, bei aprasas apie paso ir ATK isdavima, keitima ir t.t... bet gali uzklaust ir to ko nesitikima visai.. pvz. Siauliu VPK metinis veiklos planas...  blink.gif  Tad neprosali ir daugiau pasidometi..  4u.gif

aciu situos ir skaitineju. tik apie ta plana tai ten visko prisiminti neimanoma labiau paskaiciau kas is to plano apie migracija.
Papildyta:
QUOTE(irmulina @ 2014 06 27, 14:11)
drinks_cheers.gif  as tokia pati- vaikai prakuto tai pradejau ir as judint smegenels. 6 metelius galvelei nebuvo darbo.
ar jums nebuvo kalusimu apie kvietimus uzsienieciams,apei leidimus laikinai gyventi LR ?leidimus nuolat gyveti LR? apei pazymas ES nares pleicio teisei laikinai gyventi LR?

ir man idomu ar apie tai gilintis daugiau ar ne?kai buvau pas virsininke klausiau is ko ruostis tai sako visu istatymu kas susija su atk pasu apie uzsieniecius tiek ir pasake
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 14:10)
atsiprasau kad tiek daug klausineju blush2.gif  o kai dalyvavot kelis kartus migracijoje pasitaike tu paciu klausimu?

Taip.. Na is pradziu vis nauji, nauji buvo.. jau atrodo nebeisivaizduoji ka dar gali paklausti.. jau vos ne pasizymiu, kad tas ir tas buvo, kad nebeverta kartotis.. o cia sast ir paskutiniam konkurse paklause vel valstybes tarnautojo pareigas isvardinti.. g.gif Tai vos puse teisvardinau..
Pirmam paklause etikos principus reikejo pavardyti.. paskui pareigas.. tai treciam pati atspejau, kad turbut klaus apie valstybes tarnautojo teises.. taip ir buvo... bigsmile.gif
Ir ta situacija su pasibaigusiu pasu ir galiojancia viza kartojosi.. tad del visa ko paziurekit kaip i anksciau isvardintus klausimus atsakytumete.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slidux @ 2014 06 27, 14:20)
Taip.. Na is pradziu vis nauji, nauji buvo.. jau atrodo nebeisivaizduoji ka dar gali paklausti.. jau vos ne pasizymiu, kad tas ir tas buvo, kad nebeverta kartotis.. o cia sast ir paskutiniam konkurse paklause vel valstybes tarnautojo pareigas isvardinti..  g.gif  Tai vos puse teisvardinau..
Pirmam paklause etikos principus reikejo pavardyti.. paskui pareigas.. tai treciam pati atspejau, kad turbut klaus apie valstybes tarnautojo teises.. taip ir buvo...  bigsmile.gif
Ir ta situacija su pasibaigusiu pasu ir galiojancia viza kartojosi.. tad del visa ko paziurekit kaip i anksciau isvardintus klausimus atsakytumete..  4u.gif

susikonspektavau atsakymus i visus cia kas paminejo buvusius klausimus.tai ir svarstau ko dar galetu paklausti.
Papildyta:
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 14:24)
susikonspektavau atsakymus i visus cia kas paminejo buvusius klausimus.tai ir svarstau ko dar galetu paklausti.

labiausiai man maisosi tos teises apie darbo uzmokesti ir atlyginima uz ka ten gali gauti.
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 14:17)
aciu situos ir skaitineju. tik apie ta plana tai ten visko prisiminti neimanoma labiau paskaiciau kas is to plano apie migracija.
Papildyta:

ir man idomu ar apie tai gilintis daugiau ar ne?kai buvau pas virsininke klausiau is ko ruostis tai sako visu istatymu kas susija su atk pasu apie uzsieniecius tiek ir pasake

Tuomet pasidomekit ir del uzsienieciu... Maza ka papuls koks klausimukas.. rasiau kas buvo, o kas gali saut komisijai i galva, tai velnias ten zino... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slidux @ 2014 06 27, 14:28)
Tuomet pasidomekit ir del uzsienieciu... Maza ka papuls koks klausimukas.. rasiau kas buvo, o kas gali saut komisijai i galva, tai velnias ten zino...  unsure.gif

o kaip buna su klausimais jie ten vietoj sugalvoja ar jie jau buna is vakaro paruosti?
Papildyta:
QUOTE(irmulina @ 2014 06 27, 14:11)
drinks_cheers.gif  as tokia pati- vaikai prakuto tai pradejau ir as judint smegenels. 6 metelius galvelei nebuvo darbo.
ar jums nebuvo kalusimu apie kvietimus uzsienieciams,apei leidimus laikinai gyventi LR ?leidimus nuolat gyveti LR? apei pazymas ES nares pleicio teisei laikinai gyventi LR?

o ka dirbot pries 6m?
Atsakyti
Pagaliau atsirado informacija apie nemokamus užsienio kalbų testus, bet ar kas nors bandėt registruotis? Man nerodo nei vieno laiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 15:36)
o kaip buna su klausimais jie ten vietoj sugalvoja ar jie jau buna is vakaro paruosti?
Papildyta:

o ka dirbot pries 6m?

viesbucio administratore smile.gif kol vaikucius auginau pasibaigiau univiere viesaji administravima ir uzkablavo, nors kolegijoj baigiau logistikos vadyba, bet nenoriu nei girdet apie furas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulina: 27 birželio 2014 - 14:46
QUOTE(irmulina @ 2014 06 27, 14:45)
viesbucio administratore smile.gif kol vaikucius auginau pasibaigiau univiere viesaji administravima ir uzkablavo, nors kolegijoj baigiau logistikos vadyba, bet nenoriu nei girdet apie furas biggrin.gif

tai db dar esat vaiku auginimo atostogose?
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 15:47)
tai db dar esat vaiku auginimo atostogose?

ne, bedarbe, pasibaige atostogos, negryzau i darba... nes noriu kazko daugiau nei administratore buti smile.gif gaila i moksla sudetu pinigeliu, noriu panaudoti moksla pagal paskirti
Atsakyti
QUOTE(irmulina @ 2014 06 27, 15:23)
ne, bedarbe, pasibaige atostogos, negryzau i darba... nes noriu kazko daugiau nei administratore buti smile.gif gaila i moksla sudetu pinigeliu, noriu panaudoti moksla pagal paskirti

saunuole reikia tobuleti 4u.gif
Atsakyti
O jus man sakykit, ar norint papulti dirbti i migracijos skyriu nereikia policijos kursus baigti?
Atsakyti
QUOTE(Melynruge @ 2014 06 26, 19:25)
Gal žinote, ar galima pakaitinę valstybės tarnautoją perkelti į nuolatinę darbo vietą (toks pat darbas)? Be jokių papildomų konkursų ir pan.?
Situacija tokia, kad kolegė planuoja išeiti iš darbo(darbas kitame mieste). Ar gali būti tarnybinė vietos kaita? pvz ar būtinai įstaiga turi skelbti viešąjį konkursą?

Negalima.
Atsakyti