QUOTE(slidux @ 2014 06 27, 14:08)
Migracijoje man pasibaige konkursai.. Dabar ruosiuosi 30d i logistikos skyriu ir liepos 3 d i personalo skyriu.. Einu kita karta ne itin gerai pasiruosus, bet kokiu atveju tai gera patirtis... ir smegenelem gera manksta po motinystes atostogu
Papildyta:
Pagrindas valstybes tarnybos istatymas, paso ir ATK istatymai, bei aprasas apie paso ir ATK isdavima, keitima ir t.t... bet gali uzklaust ir to ko nesitikima visai.. pvz. Siauliu VPK metinis veiklos planas... Tad neprosali ir daugiau pasidometi..
Papildyta:
Pagrindas valstybes tarnybos istatymas, paso ir ATK istatymai, bei aprasas apie paso ir ATK isdavima, keitima ir t.t... bet gali uzklaust ir to ko nesitikima visai.. pvz. Siauliu VPK metinis veiklos planas... Tad neprosali ir daugiau pasidometi..
aciu situos ir skaitineju. tik apie ta plana tai ten visko prisiminti neimanoma labiau paskaiciau kas is to plano apie migracija.
Papildyta:
QUOTE(irmulina @ 2014 06 27, 14:11)
as tokia pati- vaikai prakuto tai pradejau ir as judint smegenels. 6 metelius galvelei nebuvo darbo.
ar jums nebuvo kalusimu apie kvietimus uzsienieciams,apei leidimus laikinai gyventi LR ?leidimus nuolat gyveti LR? apei pazymas ES nares pleicio teisei laikinai gyventi LR?
ar jums nebuvo kalusimu apie kvietimus uzsienieciams,apei leidimus laikinai gyventi LR ?leidimus nuolat gyveti LR? apei pazymas ES nares pleicio teisei laikinai gyventi LR?
ir man idomu ar apie tai gilintis daugiau ar ne?kai buvau pas virsininke klausiau is ko ruostis tai sako visu istatymu kas susija su atk pasu apie uzsieniecius tiek ir pasake