Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

gal kas is jusu dalyvaus liepos 1d siauliuose konkurse i pasku skyriu B5 kategorijai?
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 25, 20:27)
aciu,  smile.gif  tai naikinami etatai pagal darbo sutartis o vietoj ju turi buti valstybes tarnautojai?

taip 4u.gif tai todel savi ir laimi...
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 06 27, 12:04)
taip 4u.gif  tai todel savi ir laimi...

neseniai siauliuose vyko konkursas buvo dvi dalyves viena dirbanti ta darba, bet nei viena neleimejo.tai kaip sita paaiskint?
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 14:22)
neseniai siauliuose vyko konkursas buvo dvi dalyves viena dirbanti ta darba, bet nei viena neleimejo.tai kaip sita paaiskint?

gal nei veina is ju nesurinko 6 balu.
Papildyta:
QUOTE(slidux @ 2014 06 26, 22:53)
Priklausys kiek pasakosite.. biggrin.gif As per viduriuka bunu... 15 kazkur, bet valandos nesugaistu.. Taip kad nei 5 min kiti nesugaista.. Bent jau cia taip buvo migracijoj Siauliu..

o kai dalyvavot keik dalyvaujanciu buvo migracijoj siualiuose? jetau vis suku galva kiek gali buti- jei kokia 30 ateina i migracjos konkursus tai batai
Atsakyti
QUOTE(irmulina @ 2014 06 27, 13:34)
Papildyta:

o kai dalyvavot keik dalyvaujanciu buvo migracijoj siualiuose? jetau vis suku galva kiek gali buti- jei kokia 30 ateina i migracjos konkursus tai batai

bet jei kaip daugelis sako kad laimi savi tai kodel ta karta nelaimejo sava, tuo labiau kad buvo tik viena jai konkurente. gal nepatinka ji jiems.o db antrame konkurse kur kas daugiau bus dalyviu. as dar nedalyvavau, dar laukiu antradienio
Atsakyti
QUOTE(irmulina @ 2014 06 27, 13:34)
Papildyta:

Buvau keliuose Siauliu.. dazniausiai apie 30 susirenka, nors sarase ir daugiau buna (paskutiniam sarase buvo 50, bet nedalyvavo turbut nei 30.. ).. buna, kad uzsizymi, kad atejo, bet keletas prapuola..
Atsakyti
QUOTE(slidux @ 2014 06 27, 13:47)
Buvau keliuose Siauliu.. dazniausiai apie 30 susirenka, nors sarase ir daugiau buna (paskutiniam sarase buvo 50, bet nedalyvavo turbut nei 30.. ).. buna, kad uzsizymi, kad atejo, bet keletas prapuola..

dar jus dalyvausite konkursuose ar jau pavargot?
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 13:47)
bet jei kaip daugelis sako kad laimi savi tai kodel ta karta nelaimejo sava, tuo labiau kad buvo tik viena jai konkurente. gal nepatinka ji jiems.o db antrame konkurse kur  kas daugiau bus dalyviu. as dar nedalyvavau, dar laukiu antradienio

Manau, kad savi turi daugiau sansu, bet tikrai ne 100 proc.. Jei atejes is gatves atsakys i klausimus issamiau, tiksliau patiks komisijai kaip bendrauja, isvaizda, apranga, pasitikejimas savimi ir pan. ir t.t. ir visa visuma bus superine, tai tas ir laimes.. Bet nepamirskit, kad buve darbuotojai ne visi issilaike bendruju gebejimu testus, tad laisvu vietu tikrai yra.. Jau buvau rasiusi, kad Joniskyje laimejo dvi naujos darbuotojos, tad bandykit, tikrai nieko neprarasit! Optimizmo ir pasitikejimo jums! Man jo irgi pritruksta kartais, tad to linkiu visoms ir visiems! wink.gif
Atsakyti
ar yra kam buve konkurse i pasu skyriu, kl apie prieglopscio suteikima apie pabegelius, vizas ir tt?
Papildyta:
QUOTE(slidux @ 2014 06 27, 13:56)
Manau, kad savi turi daugiau sansu, bet tikrai ne 100 proc.. Jei atejes is gatves atsakys i klausimus issamiau, tiksliau patiks komisijai kaip bendrauja, isvaizda, apranga, pasitikejimas savimi ir pan. ir t.t. ir visa visuma bus superine, tai tas ir laimes.. Bet nepamirskit, kad buve darbuotojai ne visi issilaike bendruju gebejimu testus, tad laisvu vietu tikrai yra.. Jau buvau rasiusi, kad Joniskyje laimejo dvi naujos darbuotojos, tad bandykit, tikrai nieko neprarasit! Optimizmo ir pasitikejimo jums! Man jo irgi pritruksta kartais, tad to linkiu visoms ir visiems! wink.gif

Aciu smile.gif aisku visko buna, pabandysim sudalyvauti, skaitineju viska is eiles tik nez ar ko nors dar daugiau nereikia.gal galit pasakyti is ko jus ruosetes?
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 13:54)
dar jus dalyvausite konkursuose ar jau pavargot?

Migracijoje man pasibaige konkursai.. Dabar ruosiuosi 30d i logistikos skyriu ir liepos 3 d i personalo skyriu.. Einu kita karta ne itin gerai pasiruosus, bet kokiu atveju tai gera patirtis... ir smegenelem gera manksta po motinystes atostogu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 27, 13:59)
ar yra kam buve konkurse i pasu skyriu, kl apie prieglopscio suteikima apie pabegelius, vizas ir tt?
Papildyta:

Aciu  smile.gif aisku visko buna, pabandysim sudalyvauti, skaitineju viska is eiles tik nez ar ko nors dar daugiau nereikia.gal galit pasakyti is ko jus ruosetes?

Pagrindas valstybes tarnybos istatymas, paso ir ATK istatymai, bei aprasas apie paso ir ATK isdavima, keitima ir t.t... bet gali uzklaust ir to ko nesitikima visai.. pvz. Siauliu VPK metinis veiklos planas... blink.gif Tad neprosali ir daugiau pasidometi.. 4u.gif

Daugiau reikia isiskaityti i pareigybes aprasyma ir kas isplaukia is jo.. kokie istatymai susije.. tad neturetu klausti apie pabegelius, jei su jais tiesiogiai nedirbama, cia galbut tiems, kas dirba su uzsienieciais... o su vizom irgi minimaliai, kaip kad buvo kl jei keiciamame pase yra galiojanti viza, kokie jusu veiksmai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slidux: 27 birželio 2014 - 14:12
QUOTE(slidux @ 2014 06 27, 14:08)
Migracijoje man pasibaige konkursai..  Dabar ruosiuosi 30d i logistikos skyriu ir liepos 3 d i personalo skyriu.. Einu kita karta ne itin gerai pasiruosus, bet kokiu atveju tai gera patirtis... ir smegenelem gera manksta po motinystes atostogu biggrin.gif
Papildyta:
Pagrindas valstybes tarnybos istatymas, paso ir ATK istatymai, bei aprasas apie paso ir ATK isdavima, keitima ir t.t... bet gali uzklaust ir to ko nesitikima visai.. pvz. Siauliu VPK metinis veiklos planas...  blink.gif  Tad neprosali ir daugiau pasidometi..  4u.gif

atsiprasau kad tiek daug klausineju blush2.gif o kai dalyvavot kelis kartus migracijoje pasitaike tu paciu klausimu?
Atsakyti
QUOTE(slidux @ 2014 06 27, 15:04)
Migracijoje man pasibaige konkursai..  Dabar ruosiuosi 30d i logistikos skyriu ir liepos 3 d i personalo skyriu.. Einu kita karta ne itin gerai pasiruosus, bet kokiu atveju tai gera patirtis... ir smegenelem gera manksta po motinystes atostogu biggrin.gif

drinks_cheers.gif as tokia pati- vaikai prakuto tai pradejau ir as judint smegenels. 6 metelius galvelei nebuvo darbo.
ar jums nebuvo kalusimu apie kvietimus uzsienieciams,apei leidimus laikinai gyventi LR ?leidimus nuolat gyveti LR? apei pazymas ES nares pleicio teisei laikinai gyventi LR?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulina: 27 birželio 2014 - 14:12