Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(ynguse @ 2014 06 20, 11:11)
tas tai taip reikia patirties, bet reikia gerai pasiruosti nes but geda neatsakyti i klausimus  biggrin.gif  o kaip tooookia sausa medziaga tai misija tamp sudetinga  biggrin.gif  bet zmoniu naglumu ir korupcija institucijose nenustoja stebinti...  blink.gif

is tikruju tai baisus reikalas tie konkursai.mano vienai draugei komisijos narys pasake jei neturi pazystamu ko tu cia vaikstai i tuos konkursus. nu ziaurumelis ne kitaip....
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 20, 12:52)
is tikruju tai baisus reikalas tie konkursai.mano vienai draugei komisijos narys pasake jei neturi pazystamu ko tu cia vaikstai i tuos konkursus. nu ziaurumelis ne kitaip....

blink.gif blink.gif blink.gif bet jus man paaiskinkit , kaip issilavine uzimantys garbingas pareikas pabreziu kompetetingi asmenys gali leisti taip kalbeti? as suprantu kad korupcija buvo ir bus bet sitoks naglumas kaip tau tai i akis yra reziama kad ko cia atejai is vis , nuleidzia mano rankas zemyn. Noriu tiketi saziningais konkursais bet kuo toliau tuo labiau suprantu kad tai neimanoma, tikejaus kad nauja tvarka ivesta prisides prie skaidrumo, deja klydau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ynguse @ 2014 06 20, 12:07)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  bet jus man paaiskinkit , kaip issilavine  uzimantys garbingas pareikas pabreziu kompetetingi asmenys gali leisti taip kalbeti? as suprantu kad korupcija buvo ir bus bet sitoks naglumas kaip tau tai i akis yra reziama kad ko cia atejai is vis , nuleidzia mano rankas zemyn. Noriu tiketi saziningais konkursais bet kuo toliau tuo labiau suprantu kad tai neimanoma, tikejaus kad nauja tvarka ivesta prisides prie skaidrumo, deja klydau  schmoll.gif

man irgi neuprantama kaip auksi pareigunai taip gali viesai kalbeti, toks ju elgiasys it irodo kad patis i tokias vietas pateko tik per gerus dedes, nes patys buvo ir liko buki jei taip kalba
Atsakyti
O kaip galima taip sakyti, kai viskas yra įrašinėjama?
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 06 20, 12:30)

mano zinomam atvejui tai taip pasake po konkurso koridoriuje
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 20, 11:52)

Daugumoje įstaigų yra dėžutės, kuriose galite pateikti informaciją apie susidūrimą su korupcija.
Man tokių dalykų neteko išgirsti. Pati šiek tiek susiduriu su korupcijos prevencine veikla, tai nežinau ar patylėčiau. Bent jau tyliai ir ramiai tai darytų
Atsakyti
buvau siauliuose atrankoje buvo kad net pavardes jau zinojo zmoniu atejusiu nepaprase net paso ir sveikinosi ne labadien o LABAS ir ti aisku kad buvo savi labai jautesi buvom beveik 30
Atsakyti
QUOTE(persona @ 2014 06 20, 14:57)
buvau siauliuose atrankoje buvo kad net pavardes jau zinojo zmoniu atejusiu nepaprase net paso ir sveikinosi ne labadien o LABAS ir ti aisku kad buvo savi labai jautesi buvom beveik 30

kaip jums sekesi? kokioms pareigoms vyko konkursas?
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 06 20, 13:30)

Įrašinėja tik kai atsisėdi ir prasideda pokalbis. Kol keičiasi kandidatai- neįrašinėjama.
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 20, 16:02)
kaip jums sekesi? kokioms pareigoms vyko konkursas?

atsakiau i kl bet nelaimejau i pasu poskyri
Atsakyti
QUOTE(persona @ 2014 06 20, 15:51)
atsakiau i kl bet nelaimejau i pasu poskyri

ar sunkus buvo kl? gal galit pasakyt kokie mazdaug buvo?ar buvo aisku kas laimes?kiek dalyvavo?
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 20, 12:52)

O kokioj čia įstaigoj? Prašau, parašykit bent až. Žinočiau kur negaišt laiko... doh.gif

Ir dar klausimas iš kitos operos, labiau dirbančioms VT. Kokiu būdu galima gauti laisvą dieną ar pusdienį? Tiesiog konkursas vienoje įstaigoje anksčiau. Ten man rodos turiu šansų laimėti, bet dirbti nelabai norėčiau. O kitoje konkursas bus žymiai vėliau - ten labai noriu. Jeigu taip atsitiktų ir vos įsidarbinus būtų kitas konkursas, ar būtų šansų ištrūkti į pokalbį? unsure.gif
Atsakyti