Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(raimyteee @ 2014 06 19, 13:35)
o kodel jus neapskundziat jei tiek zinot?

koks konkursas si penkt?
Atsakyti
QUOTE(Doona @ 2014 06 15, 18:19)
Tai gal ir laimėjote konkursą?

Nea... Buciau pasigyrus... biggrin.gif Dalyvavau keliuose, Siauliu, Radviliskio, Pakruojo.. Auksciausia vieta buvo 3... Del Joniskio zinojau, kad tikrai yra kandidatai, tai nebejau, nes persalau ir pasirinkau karsta arbata ir lova.. blush2.gif

Dar keletas klausimu:

- pagal LR paso ist. 5 str.5punk, kada keiciamas pasas?
- valstybes tarnautojo pareigos;
- nuosekli seka, ka reikia daryti, kokie veiksmai, kai ateina pilietis atsiimti paso ar asmens tapatybes korteles;
- ar yra kokie reikalavimai, kokiu pirstu antspaudus reikia paimti?

- kas yra asmens tapatybes kortele? Kam i gali buti naudojama? ar privalo LR pilietis tureti aTK?
- valstybes tarnautojo teises;
- kokie irasai yra rasomi ATK?
- jei pilietis yra deklaraves gyv.vieta LT, bet yra uzsienyje, kur jam kreiptis, jei ten bunant pasibaige paso galiojimas?

- kodel tiek daug ieskomu valstybes tarnautoju migracijos skyriuose?
- kur bus jusu darbo vieta?
- pareigybes;
- ar gali 16 m. asmuo pats pasiimti ATK;
- jei pase yra galiojanti JAV viza, o paso galiojimas baigesi. Kokie jusu veiksmai?

Na jei gerai pamenu.. 4u.gif

Beja, man labai "patiko" tas komisijos pirmininko pasakymas, kad jei bus surinke vienoda balu skaiciu du asmenys, tai pasirinks to skyriaus virsininkas pagal savo argumentus, kas jam labiau patiko.. Bet klausimo apie save tai nebuvo nei viename konk.. tai kazi ka rinksis... gal ta kuris TURI laimeti, o ne is gatves... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(pecilija @ 2014 06 19, 10:20)
Aš dalyvavau Šiauliuose. Viena kandidatė garsiai juokėsi,kad mes "paprasti" žmonės esame tokie naivūs ir dalyvaujam... Kai pradėjo pasakoti kas ir kaip... pakraupau... Sako aš laimėsiu.... ir laimėjo... korupcija aukščiausio lygio verysad.gif

Mmmm... idomu cia kuriam tiksliau konkurse taip vyko... Eina sau kiek naglumo reikia tureti... doh.gif Kad itarimu ateidami turim, tai faktas, bet kai sitaip.. blink.gif
Atsakyti
Mergaitės, policijoje yra jau savi žmonės... Juos ten atleidzia ir kas dirbo pagal darbo sutartį dalyvauja konkursuose į valstybės tarnybą... O tas kas laimėjo, ten dirba... užtat ir žinojo, kad laimės... O neapskundžiu, nes aš turiu ką veikti ir man gaila savo laiko 4u.gif
Atsakyti
Nu tai tada išvis paprastam žmogui kokie šansai įsidarbint? sad.gif Jeigu ir į tokias ganėtinai žemas kategorijas jau būna žmonės..
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 06 19, 16:43)
Mergaitės, policijoje yra jau savi žmonės... Juos ten atleidzia ir kas dirbo pagal darbo sutartį dalyvauja konkursuose į valstybės tarnybą... O tas kas laimėjo, ten dirba... užtat ir žinojo, kad laimės... O neapskundžiu, nes aš turiu ką veikti ir man gaila savo laiko  4u.gif

Na bet kiek zinau tikrai nemazai neissilaike bendruju gebejimo testo, nes prie manes viena moteris is siauliu migracijos skyriaus neislaike antra karta... o trecias bandymas tik po puses metu... tad viena vieta tikrai turejo buti laisva.. O Joniskyje taip pat abi neislaike bendruju gebejimu testo, beja naujausiomis ziniomis laimejo Joniskyje ne tas kas turejo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(slidux @ 2014 06 19, 17:03)

- kodel tiek daug ieskomu valstybes tarnautoju migracijos skyriuose?

Beja, man labai "patiko" tas komisijos pirmininko pasakymas, kad jei bus surinke vienoda balu skaiciu du asmenys, tai pasirinks to skyriaus virsininkas pagal savo argumentus, kas jam labiau patiko.. Bet klausimo apie save tai nebuvo nei viename konk.. tai kazi ka rinksis... gal ta kuris TURI laimeti, o ne is gatves...  verysad.gif

Na paskaičius šį klausimą, tai vos iš juoko nenukritau lotuliukas.gif

O dėl tų dviejų pretendenčių, tai jos buvo jau numatytos, abi ten pat dirbančios.....Todėl jų CV ir taip žinomi smile.gif

QUOTE(pecilija @ 2014 06 19, 17:43)
Mergaitės, policijoje yra jau savi žmonės... Juos ten atleidzia ir kas dirbo pagal darbo sutartį dalyvauja konkursuose į valstybės tarnybą... O tas kas laimėjo, ten dirba... užtat ir žinojo, kad laimės... O neapskundžiu, nes aš turiu ką veikti ir man gaila savo laiko  4u.gif

Reikia užklausti Valstybės tarnybos departamento, ar tokiuatveju kai dalyvauja įstaigoje dirbatys darbuotojai, viršininkai neprivalo nusišalinti? Nes jų sprendimai akivaizdžiai šališki.

Naujoji sistema yra padaryta kaip tik korupcijai pasireikšti, nėra jokio varžymosi tuose konkursuose. Kiek žinau laimėjusių policijoje ( ne viena ir ne du) visi iki vieno savi smile.gif

Kol kas geriausias siūlau - viešinkime tas istorijas, kyšininkai viešumo bijo. O kartais ir mažas akmenėlis didelį vežimą nuverčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doona: 19 birželio 2014 - 18:04
QUOTE(slidux @ 2014 06 19, 17:32)
Na bet kiek zinau tikrai nemazai neissilaike bendruju gebejimo testo, nes prie manes viena moteris is siauliu migracijos skyriaus neislaike antra karta... o trecias bandymas tik po puses metu... tad viena vieta tikrai turejo buti laisva.. O Joniskyje taip pat abi neislaike bendruju gebejimu testo, beja naujausiomis ziniomis laimejo Joniskyje ne tas kas turejo...  rolleyes.gif

Na tikrų skaičių nežinau, bet jei atleidžia 12 darbuotojų, o laisvų darbo vietų, tai yra konkursų skelbiama tik 8... tai ir nereikia, kad visi išlaikytų tą testą...
Atsakyti
ryt dalyvausiu siauluose. parasysiu ispudzius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 06 19, 10:20)
Aš dalyvavau Šiauliuose. Viena kandidatė garsiai juokėsi,kad mes "paprasti" žmonės esame tokie naivūs ir dalyvaujam... Kai pradėjo pasakoti kas ir kaip... pakraupau... Sako aš laimėsiu.... ir laimėjo... korupcija aukščiausio lygio verysad.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Na jei aš dalyvaučiau kur ir tai išgirčiau ramiai nepalikčiau manau.
O apskundus ar teko girdėt kad būtų kas laimėjęs?Ypač komisijos įvertinimus?
Visi konkursai kiek dalyvavau buvo tyliai ir ramiai, be jokių užuominų. Pati dirbu daug metų valstybės tarnyboje, užsisėdėjau vienoje vietoje, nori pakeisti darbą, dalyvavau keliuose konkursuose. Viename surinkau 9,33 balo, konkurentė, kuri laimėjo konkursą surinko 10, tai iškart kyla klausimas kaip nedirbantis toje srityje žmogus gali taip "sužybėti". Paskui sužinojau...Laimei, patikau komisijai, vedėjui, tai kai bus kada gal šansas.
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 18, 22:13)
Sveiki as tai dalyvausiu ne Kaune. o ruostis tai net nez kaip sekasi skaitau viska ir tiek is ko jus ruosiates? smile.gif

issitraukiau istatymus ir stengiuosi kazka susikonspektinti smile.gif bet sunkiai sekasi per daug sausa medziaga sunku prisiversti deramai skaityti doh.gif smile.gif o kaip gerai kad butu kaip universitete pateikiami klausimai ir pasiruosi o ne simtus lapu skaityti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pecilija @ 2014 06 19, 17:43)

tai sakote, kad nera prasmes ruostis bereikalingai konkursui? blink.gif nes dabar susimasciau ar verta gaisti laika ir mokintis jei jau yra savi zmones .... g.gif s ruosiuos dalyvauti kaune migracijos skyriuje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ynguse @ 2014 06 20, 10:23)
issitraukiau istatymus ir stengiuosi kazka susikonspektinti smile.gif bet sunkiai sekasi per daug sausa medziaga sunku prisiversti deramai skaityti  doh.gif  smile.gif  o kaip gerai kad butu kaip universitete pateikiami klausimai ir pasiruosi o ne simtus lapu skaityti  biggrin.gif
Papildyta:
tai sakote, kad nera prasmes ruostis bereikalingai konkursui?  blink.gif  nes dabar susimasciau ar verta gaisti laika ir mokintis jei jau yra savi zmones ....  g.gif s ruosiuos dalyvauti kaune migracijos skyriuje unsure.gif

Sako kad buna isimciu kad ir nera numatyto zmogaus arba susimauna, visaip buna. bandysiu sudalyvauti, igausiu patirties kas kaip iris ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 20, 12:00)
Sako kad buna isimciu kad ir nera numatyto zmogaus arba susimauna, visaip buna. bandysiu sudalyvauti, igausiu patirties kas kaip iris ko  biggrin.gif

tas tai taip reikia patirties, bet reikia gerai pasiruosti nes but geda neatsakyti i klausimus biggrin.gif o kaip tooookia sausa medziaga tai misija tamp sudetinga biggrin.gif bet zmoniu naglumu ir korupcija institucijose nenustoja stebinti... blink.gif
Atsakyti