QUOTE(Doona @ 2014 06 15, 18:19)
Tai gal ir laimėjote konkursą?
Nea... Buciau pasigyrus...
Dalyvavau keliuose, Siauliu, Radviliskio, Pakruojo.. Auksciausia vieta buvo 3... Del Joniskio zinojau, kad tikrai yra kandidatai, tai nebejau, nes persalau ir pasirinkau karsta arbata ir lova..
Dar keletas klausimu:
- pagal LR paso ist. 5 str.5punk, kada keiciamas pasas?
- valstybes tarnautojo pareigos;
- nuosekli seka, ka reikia daryti, kokie veiksmai, kai ateina pilietis atsiimti paso ar asmens tapatybes korteles;
- ar yra kokie reikalavimai, kokiu pirstu antspaudus reikia paimti?
- kas yra asmens tapatybes kortele? Kam i gali buti naudojama? ar privalo LR pilietis tureti aTK?
- valstybes tarnautojo teises;
- kokie irasai yra rasomi ATK?
- jei pilietis yra deklaraves gyv.vieta LT, bet yra uzsienyje, kur jam kreiptis, jei ten bunant pasibaige paso galiojimas?
- kodel tiek daug ieskomu valstybes tarnautoju migracijos skyriuose?
- kur bus jusu darbo vieta?
- pareigybes;
- ar gali 16 m. asmuo pats pasiimti ATK;
- jei pase yra galiojanti JAV viza, o paso galiojimas baigesi. Kokie jusu veiksmai?
Na jei gerai pamenu..
Beja, man labai "patiko" tas komisijos pirmininko pasakymas, kad jei bus surinke vienoda balu skaiciu du asmenys, tai pasirinks to skyriaus virsininkas pagal savo argumentus, kas jam labiau patiko.. Bet klausimo apie save tai nebuvo nei viename konk.. tai kazi ka rinksis... gal ta kuris TURI laimeti, o ne is gatves...
Papildyta:
QUOTE(pecilija @ 2014 06 19, 10:20)
Aš dalyvavau Šiauliuose. Viena kandidatė garsiai juokėsi,kad mes "paprasti" žmonės esame tokie naivūs ir dalyvaujam... Kai pradėjo pasakoti kas ir kaip... pakraupau... Sako aš laimėsiu.... ir laimėjo... korupcija aukščiausio lygio
Mmmm... idomu cia kuriam tiksliau konkurse taip vyko... Eina sau kiek naglumo reikia tureti...
Kad itarimu ateidami turim, tai faktas, bet kai sitaip..