Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(ynguse @ 2014 04 11, 13:24)
oiii pazystamas jausmas, dar elementraresnes visks tvarkoje bet kur su daugyba ar dar kokiu velniu tai man is mistikos sferos bijau kad jos ir pasiks koja ... idomu ar daug tik teste tokio tipo uzdaviniu buna  blink.gif

man tai skaiciu sekos nieko, bet figuru parinkimas tai kosmaras, bet nieko is antro karto pavyko islaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slidux @ 2014 06 11, 15:22)
Šiandien buvau... B7 Kl. buvo tokie: 1. Pagal PR Paso istatyma Paso savoka. Pap. kl. Ar privalo LR pilietis tureti LR pasa? 2. Etikos veiklos principai. 3. Kokios elektroninės laikmenos yra asmens tapatybes korteleleje? Kokia ten info?  rolleyes.gif

Tai gal ir laimėjote konkursą?
Atsakyti
QUOTE(Doona @ 2014 06 15, 18:19)
Tai gal ir laimėjote konkursą?

Sveikos gal dar kas neseniai dalyvavo konkurse migracijos tarnyboje pasu skyriuje. kokie dar klausimai buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimyteee: 16 birželio 2014 - 16:17
QUOTE(Slanka @ 2014 06 10, 16:11)

Taip, galit teikti dokumentus ir per tris dienas užsiregistruoti testo laikymui. Šiaip tą informaciją jums atsiųs, kai užsiregistruosit į konkursą:
''Pažymime, kad, jeigu Jūs nesate laikęs bendrųjų gebėjimų testo arba nuo bendrųjų gebėjimų testo išlaikymo dienos yra praėję daugiau nei 3 metai, Jūs per 3 darbo dienas nuo šio pranešimo gavimo turite Valstybės tarnybos valdymo informacinėje sistemoje užsiregistruoti laikyti bendrųjų gebėjimų testą.''

per kiek laiko gaunat tokia zinute? g.gif siandien pateikiau prasyma dalyvauti konkurse, bet tokia zinute neatejo. ar palaukt iki rytojaus dar gal ? g.gif busena tik kad "tikrinamas prasymas"
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 16, 19:48)
per kiek laiko gaunat tokia zinute? g.gif  siandien pateikiau prasyma dalyvauti konkurse, bet tokia zinute neatejo. ar palaukt iki rytojaus dar gal ? g.gif busena tik kad "tikrinamas prasymas"

per 5 d d. bet siaip anksciau man ta pacia diena atsiunte
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2014 06 16, 20:48)
per kiek laiko gaunat tokia zinute? g.gif  siandien pateikiau prasyma dalyvauti konkurse, bet tokia zinute neatejo. ar palaukt iki rytojaus dar gal ? g.gif busena tik kad "tikrinamas prasymas"

Kai gausit atsakymą jog atitinkate reikalavimus. Kai kurios įstaigos atsiunčia tą pačią dieną, bet yra tekę laukt ir savaitę smile.gif

Bet kokiu atveju turi atsiųsti atsakymą, kad ''atitinkate reikalavimus'', arba kad ''neatitinkate reikalavimų'', arba prašymą patikslinti, papildyti kažkokią informaciją. Taigi kantrybės laukiant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slanka: 16 birželio 2014 - 21:23
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 16, 16:15)
Sveikos gal dar kas neseniai dalyvavo konkurse migracijos tarnyboje pasu skyriuje. kokie dar klausimai buvo?

man sita info irgi aktuali ax.gif
teste tai man sunkiausios skaiciu sekos, o is ju net 8 klausimai doh.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif kaip suprantu bus nemazai dalyvaujanciu Kaune konkurse migracijos skyriuje ? smile.gif kaip sekasi ruostis ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ynguse @ 2014 06 18, 20:56)
labas vakaras  4u.gif kaip suprantu bus nemazai dalyvaujanciu Kaune konkurse migracijos skyriuje ? smile.gif kaip sekasi ruostis ? ax.gif

Sveiki as tai dalyvausiu ne Kaune. o ruostis tai net nez kaip sekasi skaitau viska ir tiek is ko jus ruosiates? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ynguse @ 2014 06 18, 20:56)
labas vakaras  4u.gif kaip suprantu bus nemazai dalyvaujanciu Kaune konkurse migracijos skyriuje ? smile.gif kaip sekasi ruostis ? ax.gif

as ir ne kaune dalyvausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 18, 21:13)
Sveiki as tai dalyvausiu ne Kaune. o ruostis tai net nez kaip sekasi skaitau viska ir tiek is ko jus ruosiates? smile.gif

ar pirma karta dalyvausit konkurse gal zinot kaip ten viskas vyksta?
Papildyta:
QUOTE(miskininkele @ 2014 06 18, 21:19)
as ir ne kaune dalyvausiu  ax.gif

o kur?
Atsakyti
QUOTE(raimyteee @ 2014 06 18, 21:23)
ar pirma karta dalyvausit konkurse gal zinot kaip ten viskas vyksta?
Papildyta:

o kur?

as 11 metu isdirbau vienoj imonej tai patirties dalyvaujant konkurse neturiu lotuliukas.gif
As ukmergej dalyvausiu, o jus kur?
Atsakyti