Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(giedre_giee @ 2014 06 04, 11:59)
girdėjau iš valstybės tarnybos deparatmento darbuotojos, kad greitu metu užsienio kalbas tikrins su VTD sutartį pasirasiusi imone (kuri laimėjo konkursa) ir tai vyks nemokamai.
Papildyta:

na jeigu tai netrukdys darbui nematau kodel reikėtų derinti. jeigu reikės dėl to derinti darbo grafiką, prašysite, kad išleistų į paskaitas, tuomet manau geriau suderinti smile.gif
egzaminams mokymosi atsotogas taip ar taip privalės duoti.

dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Ar praktinė užduotis gali būti vertimas iš vienos kalbos į kitą, ar visas pokalbis, užduotys turi vykti lietuvių kalba? g.gif
Juk kalbos žinios būna patikrintos iki konkurso g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif išsilaikiau BGT ir pateikiau prašymą į konkursą. Gavau atsakymą, kad atitinku reikalavimus ir galiu dalyvauti konkurse, tai dabar klausimas toks: O ką daryti toliau? Kada pasakys kada tas konkursas bus?
Atsakyti
QUOTE(Tytea @ 2014 06 09, 14:10)
Laba diena  4u.gif  išsilaikiau BGT ir pateikiau prašymą į konkursą. Gavau atsakymą, kad atitinku reikalavimus ir galiu dalyvauti konkurse, tai dabar klausimas toks: O ką daryti toliau? Kada pasakys kada tas konkursas bus?

Nu čia tiksliai niekas neatsakys, kada įstaiga pasklebs konkursą. Tikrinkit el.paštą r laukit pakvietimo. Galit laukti ir kelias savaites, ir mėnesį ir daugiau. smile.gif
Atsakyti
O gal atsimenate užduotis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 06 09, 16:06)
Nu čia tiksliai niekas neatsakys, kada įstaiga pasklebs konkursą. Tikrinkit el.paštą r laukit pakvietimo. Galit laukti ir kelias savaites, ir mėnesį ir daugiau. smile.gif

Supratau 4u.gif
Dar vienas klausimas blush2.gif o jei yra keli visiškai identiški konkursai, tai reiškia, kad toje įstaigoje į tas pareigas reikia daugiau asmenų, ar ten tiesiog kelis kartus paskelbė tą patį konkursą į tą pačią vieną vietą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytea @ 2014 06 10, 09:50)
Supratau  4u.gif
Dar vienas klausimas blush2.gif o jei yra keli visiškai identiški konkursai, tai reiškia, kad toje įstaigoje į tas pareigas reikia daugiau asmenų, ar ten tiesiog kelis kartus paskelbė tą patį konkursą į tą pačią vieną vietą?  rolleyes.gif

Jeigu paskelbti su identiški konkursai, reiškia reikia dviejų asmenų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 06 10, 11:02)
Jeigu paskelbti su identiški konkursai, reiškia reikia dviejų asmenų. smile.gif

Tuomet aš galiu dalyvauti dviejuose tuose konkursuose ir jie bus vykdomi skirtingi skirtingom dienom?
Atsiprašau už kvailus klausimus, viskas man šviežia labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytea @ 2014 06 10, 10:17)
Tuomet aš galiu dalyvauti dviejuose tuose konkursuose ir jie bus vykdomi skirtingi skirtingom dienom?
Atsiprašau už kvailus klausimus, viskas man šviežia labai  doh.gif

Vyksta vieną dieną ir yra keli laimėtojai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2014 06 10, 11:57)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o jei testo dar nesu islaikius, bet pamaciau, man tinkanti darba vt, ar galiu dokumentus teikti ir uzsiregistruoti artimiausiu metu issilaikyt testa, ar jeigu nespeju i 9 dienu termina su dokumentu pateikimu ir testo issilaikymu, tai net nebandyti...?
Atsakyti
QUOTE(Tytea @ 2014 06 10, 10:17)

Galit. Priklauso nuo įstaigos, vienos rengia vieną konkursą ir pasirenka kiek reikia darbuotojų, kitos rengia n konkursų kiekvienai darbo vietai atskirai.

QUOTE(revengaa @ 2014 06 10, 10:57)

Ne! Tai priklauso nuo įstaigos.

QUOTE(amusante20 @ 2014 06 10, 15:50)
sveikos, o jei  testo dar nesu islaikius, bet pamaciau, man tinkanti darba vt, ar galiu dokumentus teikti ir uzsiregistruoti artimiausiu metu issilaikyt testa, ar jeigu nespeju i 9 dienu termina su dokumentu pateikimu ir testo issilaikymu, tai net nebandyti...?

Taip, galit teikti dokumentus ir per tris dienas užsiregistruoti testo laikymui. Šiaip tą informaciją jums atsiųs, kai užsiregistruosit į konkursą:
''Pažymime, kad, jeigu Jūs nesate laikęs bendrųjų gebėjimų testo arba nuo bendrųjų gebėjimų testo išlaikymo dienos yra praėję daugiau nei 3 metai, Jūs per 3 darbo dienas nuo šio pranešimo gavimo turite Valstybės tarnybos valdymo informacinėje sistemoje užsiregistruoti laikyti bendrųjų gebėjimų testą.''
Atsakyti