Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(pecilija @ 2014 05 14, 19:20)

Pirmą kartą mokiausi iš valstybestarnyba.com, pukiai viską spręsdavau, bet neišlaikiau (pritrūko 1 balo), labai panika pakišo koja, kračiausi baisiai, negalėjau susikoncentruoti. Dabar mokausi iš valstybestarnyba.peis.lt ir radau kelis klausimus, kurie man buvo pakliuvę. Patarkit, kaip nusiraminti? Namie sprendžiu viską be problemų, iš 40 klausimų 33-38 atsakau, bet bijau, kad ten nuvažiavus viskas pasikartos doh.gif Kokio pobūdžio klausimai būna antroje dalyje?
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 05 19, 11:10)
mergaitės, kodėl man neišeina prikabinti diplomo? rašo, kad per didelis failas. kokiu formatu kelti g.gif

Sumažinti failo dydį iki tokio kokio reikalauja. Jeigu Jūsų failo formatas .jpg, .gif ar dar koks ''picture'', tai galima padaryti su nuotraukų redagavimo programa.
Atsakyti
Šiandien pabandžiau laikyti ir pavyko smile.gif Iš jokių mokamų puslapių nesiruošiau. Man atrodo, kad nelabai čia ką ir pasiruoši. Nebent treniruotei, kad greičiau susigaudyti. Man sunkesnė pasirodė antra dalis, nes ji tokia abstrakti. Buvo atvejų, kai atmeti dalį atsakymo variantų, bet vis tiek du lieka ir mąstai tada, kurį palikti. Bet šiaip visai neblogas įspūdis. Gerai suorganizuota, kompiuterizuota, viską paaiškina.
Atsakyti
Ar yra dar dalyvavusių vadovavimo gebėjimų patikroje? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Kas paskutiniu metu dalyvavote vt konkursuose sodroje? kokio tipo klausimai?

Atsakyti
ar galima laikyti testa turint biuleteni (susirgus vaikui)?
Atsakyti
Sveiki. Gal kas žino, ar jau buvo paskelbtas laikas laikyti BGT birželio mėn. Šiauliuose ? Ar aš praleidau... g.gif Ir dar...jei užpildai prašymą dalyvauti kažkokiam konkurse, o dar esi neišsilaikiusi testo, ar galima kažkaip skubos tvarka išsilaikyti ? Turi būti skelbiamas konkursas, labai noriu dalyvaut, nes tai mano sritis, o aš testo iš pirmo karto neišsilaikiau... verysad.gif Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2014 05 20, 17:16)
Sveiki. Gal kas žino, ar jau buvo paskelbtas laikas laikyti BGT birželio mėn. Šiauliuose ? Ar aš praleidau...  g.gif  Ir dar...jei užpildai prašymą dalyvauti kažkokiam konkurse, o dar esi neišsilaikiusi testo, ar galima kažkaip skubos tvarka išsilaikyti ? Turi būti skelbiamas konkursas, labai noriu dalyvaut, nes tai mano sritis, o aš testo iš pirmo karto neišsilaikiau...  verysad.gif  Ačiū už atsakymus  4u.gif

buna papildomu vietu, kai uzsiregistruoji konkursui, bet Šiauliuose nebutinai bus. is esmes jei norit konkurse dalyvauti ir nenusimato laikas savam mieste registruojates i kita miesta. Jus uzsiregistruoti testui turit per tris dienas nuo uzsiregistravimo konkurse.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2014 05 21, 09:40)
buna papildomu vietu, kai uzsiregistruoji konkursui, bet Šiauliuose nebutinai bus. is esmes jei norit konkurse dalyvauti ir nenusimato laikas savam mieste registruojates i kita miesta. Jus uzsiregistruoti testui turit per tris dienas nuo uzsiregistravimo konkurse.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ''apturėjau'' šoką išgirdus klausimą kodėl noriu dirbti toj vietoj į kurią pretenduoju (VT). Ką jie nori išgirsti? Ir kažin ar vertina tą klausimą doh.gif Taip norėjos imt ir tiesiai paklaust, kad gal norėtų išgirsti kaip nuo vaikystės svajojau apie būtent tą pareigybę doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2014 05 21, 20:04)
Šiandien ''apturėjau'' šoką išgirdus klausimą kodėl noriu dirbti toj vietoj į kurią pretenduoju (VT). Ką jie nori išgirsti? Ir kažin ar vertina tą klausimą  doh.gif  Taip norėjos imt ir tiesiai paklaust, kad gal norėtų išgirsti kaip nuo vaikystės svajojau apie būtent tą pareigybę  doh.gif  lotuliukas.gif

na jeigu ne VT, o paprastam darbo pokalbyje paklaustu, tai nebutu soko? manau normalus klausimas, norint issiaiskinti zmogaus motyvacija.

kai ieskojom zmogaus pagal darbo sutarti, taciau valstybinej istaigoj, tai buvau nustebus, kad daugelis ir atsake, kad butent del to ir nori dirbti, kad valstybinis darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2014 05 21, 20:04)
Šiandien ''apturėjau'' šoką

Jie norėjo išgirsti, kodėl pasirinkote būtent tą įstaigą- galbūt patinka įstaigos deklaruojamos vertybės, maža žmonių kaita, geografinė padėtis, gera vadovų reputacija, novatoriškumas; taip pat norėjo išgirsti, kokios Jūsų asmeninės savybės padės puikiai atlikti konkretų darbą (o tuo pačiu ir siekti įstaigos strateginių tikslų)- galbūt kruopštumas, analitinis mąstymas etc.
Atsakyti