Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 10, 15:05)
O parodyk irmums ka buvai isrinkusi ax.gif

Pradedu:
NETIKO:
Pirma (būčiau ėmus žalsvą)
Antra
Trečia
Ketvirta Man ši labai wub.gif

TIKO:
Pirma
Antra
Trečia

QUOTE(DEM @ 2014 04 10, 15:32)
thumbup.gif Puiki idėja, tokia netadicinė. Bet man turbūt neišdegs. Nors bandysiu įgyvendint kaip nors, gi užtektų ir po dikutę priklijuoti. g.gif

Arba netikrų pinigų punduką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 10, 07:01)
Kur ji pasiklydo???Jei kalbi apie 1puslapį,tai Lemonai nespėjau info perduoti,vėliau temos redaguot nebeleido.

Neradau savęs 1 puslapy, tai pasiguodžiau ax.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 10, 08:49)
Na man noretusi kiek aukstesnes. Ziuresiu, gal kokie draugai paskolins, pirkti nesinori, nes paskui taip ir gules nenaudojama smile.gif

Dėl aukščio, tai kaip tik mačiau vienose vestuvėse prie žemės buvo indas ugnies padėtas, tai man labai įspūdingai atrodė ta ugnis kylanti į viršų, nes matai tiesiai prieš save, o ne aukštai. Bet sutinku, nusipirkus potencialiai stovės nenaudojama, tad skolintis šimtą kartų geriau thumbup.gif

QUOTE(inevas @ 2014 04 10, 12:44)
Mergaitės, kaip padaryt ar parašyt visiem svečiam paiškinima, kad ant tos lėkštės reik jiems pasirašyti? g.gif  doh.gif

Man labai patiko tokia paaiškinimo versija su vizualizacija rėmelyje, kaip tai turi atrodyti. Tai ir sau tokį rėmelį darysiu.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 10, 15:41)
Pradedu:
NETIKO:
Pirma (būčiau ėmus žalsvą)
Antra
Trečia
Ketvirta Man ši labai  wub.gif
TIKO:
Pirma
Antra
Trečia

Man i "netiko" antra labai graži, ketvirta tokia romantiška,, o iš "tiko" trečia super, bet pirmos dvi tai schmoll.gif
Na bet keistuolė ta jaunoji. Aš iš viso nederinu savo aprangos su jaunąja. Kaip noriu, taip ir rengsiuos smile.gif Geltonazuvis, svarbiausia, kad pati gerai ir patogiai jaustumeis! Tad rinkis, kas labiausiai prie širdies. O jaunąjai pasakyk, kad tik su išrinktąja suknele galėsi gerai pravest vestuves, su kitom bus blogai, liežuvis pinsis, kojos klius ir t.t. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Geltonazuvis,tai gal uz tavo suknele moka jaunoji?as tai derinsiu spalva prie pamergiu o jaunosios klausiu trumpa(iki keliu) ar ilga?visa kita jau mano reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 10, 14:58)
Mano asmeniškai pastebėjimas...  blush2.gif  Galima suprasti, kad atspaudą padėti ant širdelės, o parašyti vardą galima bet kur. Turbūt vertėtų patikslinti, kad vardą reikia rašyti ant  savo  piršto atspaudo.

ir man pirma mintis tokia sove drinks_cheers.gif
Papildyta:
Geltonazuvis man tos kurios "TIKO" tai as deciau jei buciau jaunoji pamergem. O kurios jei "NETIKO" mano galva jos tinka 100% svociom mirksiukas.gif visos suknutes grazios wub.gif
Atsakyti
Aš irgi nederinu ax.gif Kažkaip nepagalvojau net. Savosios net nedėsiu, nes pagal jūsų, tai su ja tik šieno grėbti. Bet... Kaip viena sakė, reikia žiūrėti kaip pati jautiesi. Tai man rodos ta suknė manęs ir laukė. Paderinsiu papuošaliukus, aukštakulnius nedidukus, plaukuose padoresnė, pasitepliosiu ir tikrai jausiuos pakiliai. Nenorėjau jokios prabangios, labai dekolte ar pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 04 10, 17:41)
Aš irgi nederinu ax.gif Kažkaip nepagalvojau net. Savosios net nedėsiu, nes pagal jūsų, tai su ja tik šieno grėbti. Bet... Kaip viena sakė, reikia žiūrėti kaip pati jautiesi. Tai man rodos ta suknė manęs ir laukė. Paderinsiu papuošaliukus, aukštakulnius nedidukus, plaukuose padoresnė, pasitepliosiu ir tikrai jausiuos pakiliai. Nenorėjau jokios prabangios, labai dekolte ar pan.  blush2.gif

prasom pasidalin savo suknute mirksiukas.gif O mes jau nuspresim ar paprasute,ar ne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 10, 14:56)
Atkapsčiau savo užrašuose seną,bet man žiauriai gerą mintįsmile.gif
STALO IŠPIRKIMAS
Jei turesi patikima bendrininka gali padaryti toki dalyka. Prie jaunuju kedziu, kur sedes kazkas is tavo patikimu sveciu gali priklijuoti pinigu, kai niekas nematys.

O kai jau atvaizuosit ir stalas bus uzimtas, tiesiog paprasyk, kad atsaytu i klausima ant ko sedi jaunieji sioje netikroje puotoje. Pasigirsta įvairių atskaymų, nuo kėdes iki .... Bet ne vienas neatskao kad ant pinigu. Tada tu pasakai, jog ant pinigu paprasai atsistoti ir pakelti parodyti kedes apacia. O ten istikro priklijuoti pinigai. Vadinas jusu stalas, nes  ji jau buvot nusipirke, jie privalo jum uzleisti lotuliukas.gif

ir štai kaip galima būtų dar saldainių dėžutę supakuoti
gerai būtų maketą atkrapštyt iš kažkur:)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Su telefonu fotkinta, spalva tai panaši, tokia daugiau burokinė, ant pečių lieka tokios juostelės, o žemiau ta plati juosta. Ta gėlė prisegta su adatėle, tai galvoju sau ir piršliui nupirkti geriau raudonas gėlytes, paderinti raudonus papuošaliukus ir basutes. Šiaip tai kažkaip pridengia pilvuką, sūnui patiko, padėjo vaikis išsirinkti. Nieko blatno, bet ją apsivilkusi jaučiuosi puikiai.
Atsakyti
DEM, puiki suknutė! thumbup.gif Tokia atitinkanti piršlienės pareigas - solidžiai atrodysi, o svarbiausia, pati gerai jausies! smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 10, 16:41)
TIKO:
Trečia

nu šita man wub.gif wub.gif wub.gif
DEMLabai graži suknelė,svarbiausia,kad pati jaustumeisi jaukiai mirksiukas.gif
Vat gražiai pvs suknelės atrodo be šleikų,nu bet aš be jų negaliu nešiot niekaip,nepatogu.
Atsakyti
DEM suknute elegantiska, rankoviu kirpimas man labai grazus thumbup.gif atitinka visus svocios dres koda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 10, 14:03)
Ten išvis labai gražių dalykėlių galima rasti, tame puslapyje) Vestuvių salonas
Man labai šitos taurės patiko...
user posted image

Štai šitas komplektas labai tiktų į Jaunųjų miegamajį
user posted image

Labai gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(karolux321 @ 2014 04 10, 14:28)
Galima kažkaip taip parašyti, įremint ir pastatyti šalia lekštutės. Visi matys ir supras (man taip atrodo). Galvoju, kad mintį pagavot
user posted image

Ačiunuž gera minti thumbup.gif , tik daba reik sugalvoti ka prašyt g.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Bandau kurpti pareias, bet fantazija ribota. Įmetu pirmą dalį. Ką manot?

Stalo komendanto pareigos
1. Kad linskmybės būtų, kad visi sotūs ir atsigėrį būtų, kad stalo įrankiai žvangėtų bevalgant, kas krikštolo taurės skambėtų geriant- esat atsakingi Jūs. Gėrimų netaupykit, bet jo pritrūkus iki sandėliuko teks pačiam sulakstyti.
2. Maloniai prašome išlaikti rimtį darbo metu, seksualiai nepriekabiauti prie damų ir viešai nevykdyti diskriminacijos- prie šio stalo lygūs visi.
3. Prašom surinkti visus darbo įrodymus- šiukšlyti nepadoru, tam tikslui turite maišelius. Įspėjimas- visi butelių kamščiai yra ženglinti, todėl svetimi atsineštiniai į bendrą Jūsų komendanto krepšelį nebus skaičiuojami.
4. Nepaklusnius veselninkus galite drąsiai nubausti- vietoj gero ir kokybiško 400 gėrimo įpilkite kompoto, tokios bausmės sušvelnins, bet kurį užsispyrėlį.
5. Visi rezultatai bus skaičiuoji ryte, kruopščiai tikrinami surinkti darbo našumą įrodantys kamščiai, apgaulės nebus toleruojamos, o nusižengėliai bus atleisti iš garbingų pareigų. Taip pat rytoj lauksim ir Jūsų žodinės ataskaitos.
1. Stebėti aplinką vestuvių metu, skleisti galingus meilės kerus, reikalui esant, pavaduoti meilės strėlininką Amūrą- tik strėles, maloniai prašom, taikyti tiksliai ten kur reikia- papildomų žaizdų mums nereikia.
2. Meilės ministras atsakingas ir už svočios karvojų- tegu niekas nedrįsta jo paliesti iki auksinio martryčio. Priešingai, teks iškepti naują, o senąjį brangiai parduoti turguje.
3. Stebėti jaunuosius, ypač jų miegamojo kambarį, ryte pateikti įrodymus apie pirmąją jų vestuvinę naktį. Surasti ir pusryčiams pristatyti jaunųjų spaustą sūrį. Būtų gerai, kad neprakastą.
4. Meilės ministrui yra pavedamos jaunų netekėjusių mergaičių širdžių reikalai- tegul nebūna nei viena širdis šiandien vieniša. Už netinkamai vykdomas pareigas gali tekti atsakyti savo gerove ir gyvybe. Reikalui esant, gelbėkis pats.
5. Ryte prašom pateikti naktinių stebėjimų įrodymus, pilnai vykdyti visas pareigas ir garbingai pateisinti meilės ministro reputaciją tiek šventės metu, tiek už jos ribų.
2. Stebėti vestuvininkų jausmų karštinę. Pasiekus kritinę situaciją, prašom kreiptis pagalbos pas sveikatos ministrę. Meilė turi šildyti, kas degina- po savęs pelenis palieka. Tačiau tai neliečia jaunųjų, jų meilė turi degti didžiausiu kaitrumu.
3. Pasirūpinti sūrio išrūgomis, jas laiku rasti ir pristatyti pusryčiams. Jaunieji dar nemoka ekonomiškai šeimininkauti, tai dar išpils gerą daiktą lauk.
4. Meilės ministė atsakinga už jaunų vaikinų ritmingą širdžių plakimą. Širdims pradėjus plakti keistai ar leisti nemeilingus garsus, maloniai prašom kviesti jaunų draugių būrį: vien toks meilingas vaizdas atstatys visas širdies problemas.
5. Padėti rinkti naktinę informaciją meilės ministrui, draugiškai stebėti jo darbą ir ryte kartu su juo pateikti daiktinę ir žodinę informaciją.
Atsakyti