Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(DEM @ 2014 04 10, 13:31)
Sveikos 4u.gif
Idėja netradicinėm vestuvėm, nu man tai labai wub.gif Gali būt ir gimtadienio dovana, gali būt lauktuvės jauniesiems nakčiai, jei kas nemėgsta baltos spalvos wub.gif
user posted image

Nu labai gražu ir įdomu thumbup.gif
Papildyta:
Mergaitės, kaip padaryt ar parašyt visiem svečiam paiškinima, kad ant tos lėkštės reik jiems pasirašyti? g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Idėja netradicinėm vestuvėm, nu man tai labai wub.gif

Ten išvis labai gražių dalykėlių galima rasti, tame puslapyje) Vestuvių salonas
Man labai šitos taurės patiko...
user posted image

Štai šitas komplektas labai tiktų į Jaunųjų miegamajį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolux321: 10 balandžio 2014 - 13:07
Mergaitės, kaip padaryt ar parašyt visiem svečiam paiškinima, kad ant tos lėkštės reik jiems pasirašyti?

Galima kažkaip taip parašyti, įremint ir pastatyti šalia lekštutės. Visi matys ir supras (man taip atrodo). Galvoju, kad mintį pagavot
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolux321: 10 balandžio 2014 - 13:29
Aš pasirašiau taip:
Mieli svečiai,
Rašykite savo vardą
ir
Padėkite piršto atspaudą
ant širdelės
Linkėdami jauniesiems
per gyvenimą riedėti
šiuo meilės
traukiniu

g.gif
Bet kažko jis man nelabai...
Gal ką patarsit?
Atsakyti
Atkapsčiau savo užrašuose seną,bet man žiauriai gerą mintįsmile.gif
STALO IŠPIRKIMAS
Jei turesi patikima bendrininka gali padaryti toki dalyka. Prie jaunuju kedziu, kur sedes kazkas is tavo patikimu sveciu gali priklijuoti pinigu, kai niekas nematys.

O kai jau atvaizuosit ir stalas bus uzimtas, tiesiog paprasyk, kad atsaytu i klausima ant ko sedi jaunieji sioje netikroje puotoje. Pasigirsta įvairių atskaymų, nuo kėdes iki .... Bet ne vienas neatskao kad ant pinigu. Tada tu pasakai, jog ant pinigu paprasai atsistoti ir pakelti parodyti kedes apacia. O ten istikro priklijuoti pinigai. Vadinas jusu stalas, nes ji jau buvot nusipirke, jie privalo jum uzleisti lotuliukas.gif

ir štai kaip galima būtų dar saldainių dėžutę supakuoti
gerai būtų maketą atkrapštyt iš kažkur:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 10 balandžio 2014 - 14:01
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 10, 14:38)
Aš pasirašiau taip:
Mieli svečiai, Rašykite savo vardą
ir Padėkite piršto atspaudą ant širdelės

Mano asmeniškai pastebėjimas... blush2.gif Galima suprasti, kad atspaudą padėti ant širdelės, o parašyti vardą galima bet kur. Turbūt vertėtų patikslinti, kad vardą reikia rašyti ant savo piršto atspaudo.
Atsakyti
Blem, kaip čia susukt...
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 04 10, 11:01)
Sveika,

O kaip rasti tas padėvėtas? Pagal ką atpažint? Aprašyme žiūri?

Pardavėjas privatus. Dažniausiai pardavinėja aukcione ir nebūtinai padėvėtas, pasitaiko ir naujų, matyt netinka ir parduoda. Tik dauguma anglų nesiunčia į LT, reikia siųstis anglišku adresu.
Keli pvz:
http://www.ebay.co.u...r...K:MEBIDX:IT
šitos naujos:
Atsakyti
Aš vakar ką pasirinkau iš Ebay, tai jaunoji daugelį atmetė - konkurentė jai būčiau sakė doh.gif Žodžiu, dairausi į per gražias suknes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Idėja netradicinėm vestuvėm, nu man tai labai wub.gif Gali būt ir gimtadienio dovana, gali būt lauktuvės jauniesiems nakčiai, jei kas nemėgsta baltos spalvos wub.gif
user posted image

Oj ziauriai grazu

QUOTE(inevas @ 2014 04 10, 13:44)

Mergaitės, kaip padaryt ar parašyt visiem svečiam paiškinima, kad ant tos lėkštės reik jiems pasirašyti? g.gif  doh.gif

As suradau internete, kaip parasyta instrukcija antspaudu medziui, ir tiesiog nukopinau

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 10, 15:36)
Aš vakar ką pasirinkau iš Ebay, tai jaunoji daugelį atmetė - konkurentė jai būčiau sakė  doh.gif  Žodžiu, dairausi į per gražias suknes  lotuliukas.gif

O parodyk irmums ka buvai isrinkusi ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip ir žadėjau pagaliau į paštą sukėliau savo atlikusius daiktus, gal kam pravers wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 04 10, 13:56)
Atkapsčiau savo užrašuose seną,bet man žiauriai gerą mintįsmile.gif
STALO IŠPIRKIMAS
Jei turesi patikima bendrininka gali padaryti toki dalyka. Prie jaunuju kedziu, kur sedes kazkas is tavo patikimu sveciu gali priklijuoti pinigu, kai niekas nematys.

O kai jau atvaizuosit ir stalas bus uzimtas, tiesiog paprasyk, kad atsaytu i klausima ant ko sedi jaunieji sioje netikroje puotoje. Pasigirsta įvairių atskaymų, nuo kėdes iki .... Bet ne vienas neatskao kad ant pinigu. Tada tu pasakai, jog ant pinigu paprasai atsistoti ir pakelti parodyti kedes apacia. O ten istikro priklijuoti pinigai. Vadinas jusu stalas, nes  ji jau buvot nusipirke, jie privalo jum uzleisti lotuliukas.gif

ir štai kaip galima būtų dar saldainių dėžutę supakuoti
gerai būtų maketą atkrapštyt iš kažkur:)

thumbup.gif Puiki idėja, tokia netadicinė. Bet man turbūt neišdegs. Nors bandysiu įgyvendint kaip nors, gi užtektų ir po dikutę priklijuoti. g.gif
Atsakyti