Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

Labas rytas pleputes smile.gif

DEM tu tikra saunuole! smile.gif 4u.gif reikia ir man susimti ir rimtai pradeti ruostis.
Papildyta:
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 09, 22:36)
Šiandien atėjo man ta kepsninė iš pigu.lt, tai žinok super gintaro ceremonijai tiks, nes tokia mažutė ir tik apie 30 cm nuo žemės, tad gerai atrodys. O nuotraukose toks gargaraa, kad net galvojau, kaip tas kojas trumpinti reikės smile.gif  Beje šiandien analogišką bbq kepsninę mačiau ir Rimi už 27 lt.

Na man noretusi kiek aukstesnes. Ziuresiu, gal kokie draugai paskolins, pirkti nesinori, nes paskui taip ir gules nenaudojama smile.gif
Atsakyti
Tyliai seku jus, vis paskaitau. Būsiu tik liudininkė, vakarą praves muzikantai. Tik reikia pamąstyti apie užimtumą gamtoje. Dabar labai aktualu suknelės sau. Dairausi Ebay, Aliexpress, nespjaunu ir į padėvėtas angliškame ebay
QUOTE(inevas @ 2014 04 09, 22:58)
Ačiu  mirksiukas.gif , nugi prisiminiau doh.gif  dar bateliai užsakyti iš aliexpres turi ateiti doh.gif va taip gal viska ir susirinksiu g.gif

Parodykit batelius
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2014 04 10, 10:45)
nespjaunu ir į padėvėtas angliškame ebay

Sveika,

O kaip rasti tas padėvėtas? Pagal ką atpažint? Aprašyme žiūri?
Atsakyti
labukas, aciu uz naujus namucius.vos speju skaityt biggrin.gif saunuoles merginos 4u.gif

ikisau ir as nosy i ebay , viena uz kita sukneles grazesnes, galva susisuko doh.gif
Atsakyti
Aš tai manau kol salonų nepašukuosiu - nepirksiu.
Noriu pažiūrėti, koks modelis geriausiai gulasi.
Nes vestuvinės pvz. norėjau žuvytės, o ji visai netiko - ties liemeniu vos sueina, o ties klubais kabo doh.gif
Atsakyti
dar gal galit man blondinei papasakot ka su tais akmenukais darysit per vestuves? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 04 10, 11:11)
dar gal galit man blondinei papasakot ka su tais akmenukais darysit per vestuves? blush2.gif

Surašai ant akmenukų geras ir blogas emocijas:
user posted image
O tada jauniesiem duodi sukurti savo šeimyninės laimės receptą - išmesti tuos akmenukus, kurių nereikia, pasilikti tuos, kurie turėtų vyrauti jų šeimoj.
Tai išmeta tarkim pyktį, o ten meilė, aistra, pagarba pasilieka.

O po to degant židinį galima paminėti, kad jaunavedžiai susikūrė savo receptą, skaitant sudėti tuos akmenukus į židinnį (jei koks dubuo yra) ar šalia - čia jau kaip sugalvosi.
Atsakyti
Lemona, aciukas 4u.gif kokia grazi skrynele.o kada ta ceremonija daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 04 10, 11:35)

Aš darysiu kai jaunikis perneš nuotaka per tilta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2014 04 10, 11:35)

Po nešimo per tiltą 4u.gif Jei tiltas virš upės - mėtys tada į vandenį tuos akmenukus.
Atsakyti
Mergaitės, vėl akcija dangaus žibintams
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Idėja netradicinėm vestuvėm, nu man tai labai wub.gif Gali būt ir gimtadienio dovana, gali būt lauktuvės jauniesiems nakčiai, jei kas nemėgsta baltos spalvos wub.gif
user posted image
Atsakyti