QUOTE(inevas @ 2014 05 04, 23:02)
Nu nenorėčiau tokioj situacijoj atsidurti , o jaunieji artimi žmonės jei taip tai tu juos ant griežto imk, aišku juoku formoj , sakyk čia jusu šventė o jus vapšė nieko nedarot, nesakot.
Nes kad nebutu poto piršliai kalti, kad šventė nekokia gavosi
Nenuleisk ranku ir viskas pavyks :miksiukas:
Nes kad nebutu poto piršliai kalti, kad šventė nekokia gavosi
Nenuleisk ranku ir viskas pavyks :miksiukas:
eina sau as kasdien skambinu,gruzinu kad dienu mazeja,laikarg tirpsta,o jaunoji sako spesim.,na iskart paraudnuoju is pykcio,juolab,kad pati meniskoj pusej daug galeciau nuweikti,bet wa kad pageidawimu nera,o kai pasiulai nelabai tinka,pawargau patikekite.o dar mergwakari apkrauti man nori...nes jaunoji wyru sesuo,oi kaip as ja spaudziu bet ji tik patyli...ka zinoti ka masto.bet as nuo siandien nusprendziau kad wiska darysiu jau kiek laiko teturiu ir pagal sawe,welniop tada tas ju nuomones,padarysianu wiska taip kaip ismanau su jusu cia wisu pagalba galima fantjstika padaryti nors ir per menesi,tai jau dbr kas tik iskils per klausimas-ir rasau cia jums
Papildyta:
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 04, 23:10)
Aciu visoms . O stai tokia suknele isisrinkau. Uzejau i pati pirma salona, pasimatavau pacia pirma suknele, ir ja paemiau. Daugiau net neieskojau .
Tik man sukneleje dar bus petnesele plona per kita peti.
dar nupirkau gaisrininkui atributus (jaunuju pageidavimu bus renkamas tik gaisrininkas ):
Ir nupirkau mergaites ar berniuko rinkimui stai tokias kelnytes:
bet dar nesugalvoju ka rinkti i jas. Gal saldainius arba korteles...
Buvau sestadieni kalvariju turguje kioske. Tai kiek ten visko daug .
Komendantai pas mane bus pazymeti sviecianciais stikliukais:
Gal dar kokius idomesnius svilpukus surasiu, tai pridesiu prie stikliuku komendantams.
Atsiprasau uz nuotrauku kokybe , telefonas blogai fotografuoja .
Tik man sukneleje dar bus petnesele plona per kita peti.
dar nupirkau gaisrininkui atributus (jaunuju pageidavimu bus renkamas tik gaisrininkas ):
Ir nupirkau mergaites ar berniuko rinkimui stai tokias kelnytes:
bet dar nesugalvoju ka rinkti i jas. Gal saldainius arba korteles...
Buvau sestadieni kalvariju turguje kioske. Tai kiek ten visko daug .
Komendantai pas mane bus pazymeti sviecianciais stikliukais:
Gal dar kokius idomesnius svilpukus surasiu, tai pridesiu prie stikliuku komendantams.
Atsiprasau uz nuotrauku kokybe , telefonas blogai fotografuoja .
VISKAS LABAI FAINAI...