Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 21:02)
Nu, gal reiks tada surizikuoti su tuo Ebay  ax.gif Lygiai kaip ir aš: suknios ir sijonai iki kelių. Turiu apvalius klubus, tai kažkaip reikia su modeliu neprašauti  doh.gif

Viskas, jau įsivaizduoju šį vakarą: Daktaras Housas - kavos skonio ledai - Ebay  lotuliukas.gif

Superinis vakaras laukia thumbup.gif mirksiukas.gif
Aš jau irgi susiradau suknyte ebay g.gif bigsmile.gif dabar vyras žiūri kaip parsisiusti, per kiek laiko ateis ir pan bigsmile.gif labai jos noriu.
Atsakyti
Pasidalink link'u wink.gif
Atsakyti
Nu ka papliurpiau su muzinantais thumbup.gif jaučiu kad viskas bus čiki piki, tarp kitko jie iš Vilniaus bigsmile.gif
Papildyta:
:bigsmile:http://www.ebay.com/itm/Sexy-One-Sleeve-Lace-Ball-Prom-Gowns-Bridal-Wedding-Bridal-Formal-Evening-Dress-/151274672899?pt=US_CSA_WC_Dresses&var=&hash=item2338ac5303
Papildyta:
http://www.ebay.com/...=item2338ac5303
Atsakyti
Laikraščio pabaigtuvės thumbup.gif Vyras liko patenkintas, kai pulką pažįsta, tai sakė, pataikiau puikiai: nei per daug, nei per mažai, kukliai, bet taikliai. Fuuuuu karsta.gif Prikroviau daug nuotraukų, angeliukų, tokių vaikiukų meilę rėžinčių. Vyrui patiko toks spalvotas. Po vestuvių, kai išimsiu nuotraukas prižadu pasidalinti, nes jau nuotraukyčių daugoka, bet man gražu. Diplomai irgi jau į pabaigą. Beliko tik komendantams ir kitiems pagalbininkams. Nu judam į priekį po biski ir mes.
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 09, 21:05)

WOW, WOW, WOW thumbup.gif Kažin ar aš išdrįsčiau su tokia vestuvėse pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 22:09)
WOW, WOW, WOW  thumbup.gif Kažin ar aš išdrįsčiau su tokia vestuvėse pasirodyti  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir kodėl? Jug viskas ten vietoj ir per prieki eina medžiaga užmaskuos mano barankas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 04 09, 21:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na ir kodėl? Jug viskas ten vietoj ir per prieki eina medžiaga užmaskuos mano barankas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Būčiau gražesnė už nuotaką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 22:27)
Būčiau gražesnė už nuotaką  lotuliukas.gif

AAAAA lotuliukas.gif nu manau kad tikrai nebusiu, svarbiausiai kad tiktu g.gif , gaila kad nuomoj už suknyte užstata palikau, bet nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir suspėt nebeįmanoma su jumis, mielosios! smile.gif kol po parduotuves palaksčiau, valgyt pagaminau, jau ir atsilikau! O kiek užtrukau perskaityt! blink.gif
Šaunuolės! Smagu būt rate žmonių, kurie serga tuo, ką daro! Jei darai, daryk gerai mirksiukas.gif

Tik, žiūriu, mano vestuvių data pasiklydo sad.gif gegužės 24 d.

QUOTE(zvirbliss @ 2014 04 09, 10:05)

tai as ja lauke ir zadu daryt, lauke bus daug vietos, didele erdve, bet lauzo kurti negalima, todel galvoju ta toki dubeni pastatyt smile.gif

Šiandien atėjo man ta kepsninė iš pigu.lt, tai žinok super gintaro ceremonijai tiks, nes tokia mažutė ir tik apie 30 cm nuo žemės, tad gerai atrodys. O nuotraukose toks gargaraa, kad net galvojau, kaip tas kojas trumpinti reikės smile.gif Beje šiandien analogišką bbq kepsninę mačiau ir Rimi už 27 lt.

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 16:38)

Ateinu su idėja. Gal kam pravers. Be vestuvių tuo pačiu ruošiuosi ir savo leliūto krikštynoms. Tai dariau dėžutes lauktuvių sudėjimui. Radau puslapį, kuriame suvedi matmenis ir padaro dėžutės šabloną http://www.templatemaker.nl/

O čia tai programėlė! Super! Ačiū, Geltonazuvis!

DEM, ir aprašymas originalus, ir spartuolė tu. Aš dar niekaip neprisėdu, įkvėpimo laukiu smile.gif

inevas, suknelė tai jau tikrai wow wow wow thumbup.gif ir kur mano akys buvo, kai savo rinkausi... doh.gif lotuliukas.gif

Monikiuxas, o tu tai tikra manikenė! smile.gif lauksim nuotraukos su naująja suknele smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 09, 17:09)
Monikiuxas, kokia tu graksti ir grazi, man tai tavokuno sudejimas SUPER thumbup.gif , Sukneles irgi visos nuostabios, o per kiek laiko iLIetuva is ebay suknelesatkeliauja visutiniskai,gal ir man antrai dienai uzsakyti ax.gif

Oi ACIU nuosirdus uz asmeniskus pagyrimus blush2.gif Nu dar sitaip susigedus senai bebuvau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Pasirodo nesu ledine, dar turiu ir jausmus ax.gif
Bet per kiek laiko i LT ateina tikrai nezinau. As i UK siunciuosi, tai kaip kokia preke. TA rudoji turejo eit menesi, o atejo po pusantros savaites. Yra apytikslis deliveris parasytas, o kai uzsisakai, paraso tikslia data, pvz nuo april 15 iki april 29. Nu velave nera nei karto.
Atsakyti
O va su pareigomis pastrigau. Nu nieko neišgalvoju. Reikia pareigų komendantams, meilės ministrui ir ministrei, sveikatos ministrei ir policininkui. Nu nieko nerandu savo užrašuose, viskas tik svečiams. Teks galvoti pačiai ir dar vyrą įdarbinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 09, 21:02)
Viskas, jau įsivaizduoju šį vakarą: Daktaras Housas - kavos skonio ledai - Ebay  lotuliukas.gif

O jau kai prie Ebay prisedi, tai galas perziuru ilgai neatsiranda, ypatingai jei yra is ko rinktis bigsmile.gif
DEM, Tu nepakartojama su savo idejom. Isties nepagalvoji apie organizatores darba??? smile.gif

inevas, nereali suknele thumbup.gif KAi as ziurinejau, tokiu dar nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 09 balandžio 2014 - 21:51