[quote=Monikiuxas,2014 05 04, 14:00]
Na Tau tai cia situacija nepavydetina. Itariu, kad jau ir pyktis imt turi. Laiko nebe daug, o pasiruosimo per akis.. As nelabai suvokiu kaip galima kelti vestuves ir likus vos porai men nezinoti nei ko nori, nei kas porose, nei kokia vestuviu spalva ar tematika..
Kazkaip neitikina mane tada si situacija ar tos vestuves tikrai labai laukiamos. As nuo mazu dienu zinojau kokiu vestuviu norejau. Pirmos vestuves buvo keliamos su konkrecia ideja, antros irgi, jei butu trecios, turiu ideja ir joms
O trecios bus, su situo vyru. Imsim sliuba baznycioj ir jau dabar zinau ko noriu, kokiu spalvu, kokios aprangos ir pan
O Tu nenori padaryti atvirksciai, Pvz.: sudaryti kokius 2 ar 3 scenarijus, konkrecius, su 1. 2. 3. punktais ir t.t. Ir pasiulyti Jauniesiems, kad jie issirinktu. Bus sunku, kai jie apsispres pries menesi. TAu bus daug darbuko ir dar daugiau islaidu. As Tau siulyciau net spalva ar tematika pasiulyt Jiems. GAl taip uzsikabliuos uz ko ir TAu palengves situacija...???
NA bent jau as taip daryciau, jei buciau TAvo situacijoje. Nes tikrai juokas neima, kai laikas saudzia
[b]Papildyta:[/Sveika prisijungusi
Situacija panasi i mano.
na va nors viena svočiute mane supranta...mane jau ima pyktis,liko 1,5men o as nei pulka žinau,nei suknele galiu nuomuotis,na zo dziu erzina toks abejingumas,etai wa as kai zenijausi zinojau detaliai ko noriu,kokios spalwos dominuos,o ci nieko,wa sau eme ir iskeliawo sawaitei atostogu o man nors su siena tarkis.o gi pagal sawe westuwes nepadarysi-juk ji ne mano.meginau rodyti 7 scenarijus,tai jaunajai wiskas tinka o jaunasis sako gal to nereik,po dienos jau reikia,na sunku labai labai,tai sindien akmenu nusipirkau,apsiziurejau seimos židini,daugiau wel lauksiu ka pasakys,sawo norais...