Labas rytas, Svociutes Jungsiuosi is as I Jusu bureli, jei tik priimsit
Vakar paaiskejo, kad teks pirsliauti vestuvese Rugpjucio 9 diena, tai kazkaip galva jau spejo susisukti, nuo ko pradeti ir pan... Patys gyvenam ne Lt, grisim tik savaite iki vestuviu, tai nezinau kaip reiks susisukti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 05 02, 06:53)
nepergyvenk, mano mazoji lygiai taip pat iki 3 metu beveik nekalbejo. paskui darze gavom logopede, dabar jau kalba, neuzciaupsi (siemet 5 sueina), tik netaria kai kuriu raidziu. penktadieni ziurint ledynmeti, vyras mane ir dukryte trauke per danti: sako mazajai, pasakyk mamukas, o mazoji nesako k raides, tai jai gaunasi mamutas
QUOTE(sjugk @ 2014 05 02, 09:32)
Piršliai išdalino svečių poroms po žvakę ir pasakė kažką tokio, kad kiekvienas svečias įdės savo šeimos šilumos į mūsų šeimos židinį ar kažkaip panašiai
Papasakojau apie sia ideja savo liudininkui, tai jam labia patiko, ir butent taip ir darysime, Aciu!
QUOTE(inevas @ 2014 05 03, 22:13)
Štai kaip pasidariau papke
koks grozis
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 04, 10:16)
nepergyvenk, mano mazoji lygiai taip pat iki 3 metu beveik nekalbejo. paskui darze gavom logopede, dabar jau kalba, neuzciaupsi (siemet 5 sueina), tik netaria kai kuriu raidziu. penktadieni ziurint ledynmeti, vyras mane ir dukryte trauke per danti: sako mazajai, pasakyk mamukas, o mazoji nesako k raides, tai jai gaunasi mamutas
Oj kaip prajuokinai , man tai linksma klausyti kai musu mažieji švepluoja
Papildyta:
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 04, 10:16)
koks grozis
Ačiu
QUOTE(inevas @ 2014 05 04, 11:30)
Oj kaip prajuokinai , man tai linksma klausyti kai musu mažieji švepluoja
Papildyta:
Ačiu
Papildyta:
Ačiu
labai grazi tavo papkė tiesiog akyse stovi vaizdas,gal gali trumpai pasarasyt kaip ja cia taip apipavidalinai,kur gėlytes pirkai,popierių?
aš irgi jau ketinu pajudėt iš sastyngio taško papkes reikia pasidaryt,taurem pasirupint,akmenuku pasirinkt,kolkas tiek pradziai:)
QUOTE(sandrixe @ 2014 05 04, 10:41)
labai grazi tavo papkė tiesiog akyse stovi vaizdas,gal gali trumpai pasarasyt kaip ja cia taip apipavidalinai,kur gėlytes pirkai,popierių?
aš irgi jau ketinu pajudėt iš sastyngio taško papkes reikia pasidaryt,taurem pasirupint,akmenuku pasirinkt,kolkas tiek pradziai:)
Ačiu , visokius popierius, žiedlapius pirkausi bazeje, ten akis raipsta . O šiaip lalai paprasta ir lengva padaryt , papke aplenkiau su popieriu, tada klijavau gėlytes iš žiedlapiu su karštais klijais ir viskas
Papildyta:
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 04, 09:50)
Visa savaitgali nebuvo kada uzsiimt vestuvem. Vienas pliusas, kad su liudininku savo susikontaktavau, daugeli mano ideju palaike, sutiko, tai kaip ir akmuo nuo sirdies nukrito. Jei duos palaiminima uzsakysiu is karto seimos zidini, kad butu ramu bent del kazko
nu va kaip gerai, svarbiausiai kad sutarėt, o dabar gakėsi kibti į darbus
Laba diena,
noreciau ir as prisijungti prie jusu burelio . Pirsliausime liepos 19d. Pirsliausime pirma karta . Vestuves nusimato tradicines ir dideles . Skaiciau jus temas, pasisemiau daug ideju, pasigaminau papke, bokalus, buteli papuosiau . Galeciau parodyti ka pasidariau, bet gal kur nors i pastuka ideti?
noreciau ir as prisijungti prie jusu burelio . Pirsliausime liepos 19d. Pirsliausime pirma karta . Vestuves nusimato tradicines ir dideles . Skaiciau jus temas, pasisemiau daug ideju, pasigaminau papke, bokalus, buteli papuosiau . Galeciau parodyti ka pasidariau, bet gal kur nors i pastuka ideti?
Sveikos
Pačiam pirma lape yra visa reikalinga informacija. Ten ir saldainiai tie yra.
Turiu tokių klausimukų.
Akmenukai. Kur perkat. Ieškojau Megos senukuose, tai nėr, nebent lauko prekyboje, bet ten labai didelis kiekis. O kur daugiau Turbūt lėksiu į panemunę ieškoti. Ir turbūt labai didelis kiekis jų susidaro, ar tilps man į litrio dydžio vazelę jau atrinktus sudėti
Gal kuri galite papasakoti kaip vokelių dėžutę daryti Nu niekaip nedašunta nors tu ką.
Ir kur perkat gaunat spec. popierių, kur galima abt rūbų paskui klijuoti. Niekur nerandu
QUOTE(mildzike @ 2014 05 04, 12:02)
sveikos gal kas turit ir butu negaila pasidalinti saldainiu popiereliu maketau su pozomis?
Papildyta:
sveikos gal kas turit ir butu negaila pasidalinti saldainiu popiereliu maketau su pozomis?
Papildyta:
Pačiam pirma lape yra visa reikalinga informacija. Ten ir saldainiai tie yra.
Turiu tokių klausimukų.
Akmenukai. Kur perkat. Ieškojau Megos senukuose, tai nėr, nebent lauko prekyboje, bet ten labai didelis kiekis. O kur daugiau Turbūt lėksiu į panemunę ieškoti. Ir turbūt labai didelis kiekis jų susidaro, ar tilps man į litrio dydžio vazelę jau atrinktus sudėti
Gal kuri galite papasakoti kaip vokelių dėžutę daryti Nu niekaip nedašunta nors tu ką.
Ir kur perkat gaunat spec. popierių, kur galima abt rūbų paskui klijuoti. Niekur nerandu
QUOTE(Zawutee @ 2014 05 03, 23:55)
o as zinokite strese kaip turi buti,mano jaunieji pulko dar nesurinke o vestuves liepos 5 diena,nu kazkoks siaubas.....
nezinau ko jie nori,kai paklausi peciais trauko zinokite as pasimetusi,net nezinau nuo ko pradeti,kai puses niunasu nera.....
nezinau ko jie nori,kai paklausi peciais trauko zinokite as pasimetusi,net nezinau nuo ko pradeti,kai puses niunasu nera.....
Na Tau tai cia situacija nepavydetina. Itariu, kad jau ir pyktis imt turi. Laiko nebe daug, o pasiruosimo per akis.. As nelabai suvokiu kaip galima kelti vestuves ir likus vos porai men nezinoti nei ko nori, nei kas porose, nei kokia vestuviu spalva ar tematika.. Kazkaip neitikina mane tada si situacija ar tos vestuves tikrai labai laukiamos. As nuo mazu dienu zinojau kokiu vestuviu norejau. Pirmos vestuves buvo keliamos su konkrecia ideja, antros irgi, jei butu trecios, turiu ideja ir joms O trecios bus, su situo vyru. Imsim sliuba baznycioj ir jau dabar zinau ko noriu, kokiu spalvu, kokios aprangos ir pan
O Tu nenori padaryti atvirksciai, Pvz.: sudaryti kokius 2 ar 3 scenarijus, konkrecius, su 1. 2. 3. punktais ir t.t. Ir pasiulyti Jauniesiems, kad jie issirinktu. Bus sunku, kai jie apsispres pries menesi. TAu bus daug darbuko ir dar daugiau islaidu. As Tau siulyciau net spalva ar tematika pasiulyt Jiems. GAl taip uzsikabliuos uz ko ir TAu palengves situacija...??? NA bent jau as taip daryciau, jei buciau TAvo situacijoje. Nes tikrai juokas neima, kai laikas saudzia
Papildyta:
QUOTE(dzesimbora @ 2014 05 04, 09:56)
Labas rytas, Svociutes Jungsiuosi is as I Jusu bureli, jei tik priimsit
Vakar paaiskejo, kad teks pirsliauti vestuvese Rugpjucio 9 diena, tai kazkaip galva jau spejo susisukti, nuo ko pradeti ir pan... Patys gyvenam ne Lt, grisim tik savaite iki vestuviu, tai nezinau kaip reiks susisukti
Sveika prisijungusi
Situacija panasi i mano. TAi va taip ir kontaktuojam, tai fb, tai skype. Siuntinejames sukneles, deliojam idejas. MAn tik labai pasiseke, kad nuotaka paprasta. Stengiasi niekuo neperkrauti manes ir visiskai nesikisa i mano idejas. As jai tik parasau kazka, o ji: "OK" Paprasta, kaip 2x2. TAi ir sakau jai, kad man labai pasiseke su Ju paprastumu, o ji man: "Mes Jumis pasitikim, uztai ir nesikisam". Nu tikiuos neteks nusivilti Jiems ... O va sakau gal Jus turit kokiu noru ar pageidavimu. O ji: "TAi, kad ne.. Viskas ok" Va sitaip ramiai, nestrosinama ir ruosiuosi
Sveikutės svočiutės. Prieš kurį laiką prisijungiau prie Jūsų, bet nebuvau labai aktyvi ir nereiškiau savo nuomonės, nes skaičiau ankstesnes temutes. Įdėjų prisirinkau daug. Dar vis skaitinėju ir užsirašinėju. Svarbiausia renkuosi ruošiuosi, o oficialiai dar nesu pakviesta. Bijau, kad gal ir visai galiu būt nepakviesta. Vestuvės rugpjūčio 15 dieną, o jaunieji dar niekur neskuba, nei pulko kviečia nei svečių. Kad nelikčiau ant ledo.
Inevas, man TAvo papke stovi akyse.. Uzkabliavai Tu mane Reiks siandien ir man daryti kazka